Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim gorumcem rosi tüp bebek yapmıştı haber ver dedin ya malesef gebe değil tutunmadı embiryosu
Canım merhaba çok üzüldüm inş tez zamanda kucağını doldurur Rabbim. Ocak ayında bizde gitmeyi düşünüyoruz da nasip olursa görümceniz kaç yaşında geçen canlı yayında bayan yaşının önemini sürekli söylediler de merak ettim

Rosi işlemi nedir ? Mikro tese gibi bisey mi ben pek anlayamadim
Rosi işlemi tese amelyati sonucunda bulunan spermatid aşamasındaki sperm bile sayılmayan yuvarlak hücrelerle tüp bebek yapmaya çalışmak demektir kısaca.yani iğneyle kuyu kazmak.tese sonucu bulunan sperm normal kuyruklu bi sperm olmadığı için tüp bebek yöntemi de farklıdır.bu işletm için spermin round sperm yani yuvarlak kuyruksuz sperm olması gerekir oyuzden adı rosi round spermatid injection.umarim anlatabilmisimdir:)sizin durumunuz da mi bu yöntemle ilgili

Anladım canim tesekkur ederim. Esim hic mikro tese olmadı ne olur ne cıkar bilmiyorum . Ama umudum gun gectikce bitiyor. Hücre varmı yokmu onu bile bilmiyorum daha. rabbimden gelen mucize bekliyoruz..

Anladım canim tesekkur ederim. Esim hic mikro tese olmadı ne olur ne cıkar bilmiyorum . Ama umudum gun gectikce bitiyor. Hücre varmı yokmu onu bile bilmiyorum daha. rabbimden gelen mucize bekliyoruz..
Merhaba canım bence eşiniz ilk önce tedavi görsün, bunun sonucunda eğer gerek duyulursa mikrotese olsun tedavisiz tese çok yanlış bana göre. Hem ayrıca oturduğunuz yerden bir mucize olmasını beklemek sadece zaman kaybı olur sizin için,keşke hepimizi bir mucize bulsa da bunca çabaya,zahmet'e katlanmasak ama olmuyor işte. Rabbim demiş zaten tedbir kulumdan takdir benden diye İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Insallah canim bizde cabaliy
Bizre peruya gidecegiz simdi hepsine bakiyoruz . Tedbiri aliyoruz da yuce rabbim dermanimizi versin insallah. Bizde tedavi olmaktan yanayiz.

Küçüklükten inmemis testise baglı azosperm canim
Anladım cnm Rabbim şifa versin inşallah bizim şu an tedavi gördüğümüz doktorda (Celalettin Peru) bu sebeple azospermi olan bir çok hastası var hatta çocukları olanlar bile var instgram'a gir bi bak istersen.

Anladım cnm Rabbim şifa versin inşallah bizim şu an tedavi gördüğümüz doktorda (Celalettin Peru) bu sebeple azospermi olan bir çok hastası var hatta çocukları olanlar bile var instgram'a gir bi bak istersen.
Insallah bizede bir yararı olur. Biz yarin gidecegiz ama inhibin b testimiz eksik. Onu yaptirmadan gitsek tedavi başlatmaz dimi ?

Insallah bizede bir yararı olur. Biz yarin gidecegiz ama inhibin b testimiz eksik. Onu yaptirmadan gitsek tedavi başlatmaz dimi ?
Amin inşallah...İnhibin b eksik olduğunda tedaviyi başlatır mı başlatmaz mı bu konuda fikrim yok fakat biz herşeyimizi tamamlayıp öyle gitmiştik.İsterseniz gitmeden önce sekreteri arayıp bilgi alabilirsiniz.

Aradim az once randevuyu erteledik inhibin b yapip gidecegiz . Ilk zamanlar hic güvenmedim ama artik nedense icimde ona karşı bi guven olusmaya basladı. Rabbim onu bebegimize vesile kılsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…