Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım benim sen bu yolculukta bana umit oldun zaten hla daha olmaya devam ediyorsun desteginle. Tesekkur ederim
Ne demek canim ben çok aradm bu sayfada bana ümt olucak birini ama bulamadim aksine bizim doktora gidip olumsuz sonuc alanlari gördum benim de hic umudum yoktu ama oldu hersey dua..
Sizinde olucak iyi duşün iyi olsun.

Aradim az once randevuyu erteledik inhibin b yapip gidecegiz . Ilk zamanlar hic güvenmedim ama artik nedense icimde ona karşı bi guven olusmaya basladı. Rabbim onu bebegimize vesile kılsin insallah
Kızlar ben inanıyorum bir gün biz de anne olacağız,ne olur umudunuzu kaybetmeyin.

Kızlar rosi tekniğini doktorumuza danıştım umut tacirliği şeklinde yorumladı. Başarılı olan örnek var mı bildiğiniz?

Kızlar rosi tekniğini doktorumuza danıştım umut tacirliği şeklinde yorumladı. Başarılı olan örnek var mı bildiğiniz?
Valla canım umut tacirliği midir bilmem günahları boyunlarına ama, yanılmıyorsam Dr.Recai pabuçcu'nun instgram hesabında bir çiftin rosi yöntemiyle hamile elde ettiklerini okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

Arkadaşlar merhabalar benim eşimin 400 bin sperm var ama hepsi hareketsiz mikro tese ile bakalım diyor doktor iki ay sonra orda canlı çıkma şansı ne kadar bilen var mı yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan

Çok ilginc doktorunuz kim?
Bence hemen tese olmayin once o cansiz 400 bin spermi canlandrmaya calişın ilac vb. Takviyelerle siz hic tedavi olmadinizmi ilac filan kullandinizmi?

Çok ilginc doktorunuz kim?
Bence hemen tese olmayin once o cansiz 400 bin spermi canlandrmaya calişın ilac vb. Takviyelerle siz hic tedavi olmadinizmi ilac filan kullandinizmi?
Kullandık dört aydır düzelme olmadı bizde bekleme taraftariyiz ama hep tedirginlik var

Kullandık dört aydır düzelme olmadı bizde bekleme taraftariyiz ama hep tedirginlik var
Doktorunuz kimdi?
Şimdi soyle bi durum var hic sperm yokken tesede canli sperm bulunuyor ama cansiz varken canli bulmak olurmu ilk defa duydum bana kalirsa bi şansizini deneyin ilac kullanmissiniz zaten simdi bekleseniz ne olucak

Doktorunuz kimdi?
Şimdi soyle bi durum var hic sperm yokken tesede canli sperm bulunuyor ama cansiz varken canli bulmak olurmu ilk defa duydum bana kalirsa bi şansizini deneyin ilac kullanmissiniz zaten simdi bekleseniz ne olucak
Doktorumuz Gaziantep'te çok bilindik değildir.

Doktorumuz Gaziantep'te çok bilindik değildir.
Bak boyle bi hastalikla ugrasiyoruz her doktor tedavi edemez hele mikro tese yapsada olan spermleri bile bulamaz kesinlkle o doktorda tedavinizi bitirin istanbula gelin burdaki doktorlar cok iyi burdaki doktorlar belki ilacla sperm ciksi saglayacaklar bellimi olur

Herkese merhaba. Biz Celalettin Hocanın hastasıyız. 6. Ayımız doldu ve Doktora görünüp evimize döndük. Gelişmeleri her seferinde sizinle paylaşacağım söylemiştim daha önce. Doktor bizimle olumlu konuştu ama burada bazı arkadaşlar lökosit artışının sperm oluşumunu olumsuz etkilediğini, lökositin iltihap, tıkanıklığı gösterdiğini yazmış. Doktorların antibiyotik önerdiğini, lökosit sorunu çözülmedikçe tedavinin işe yaramayacağını yazmışlar. Doktor söylemiş. Benim de kafam karıştı. Eşimin sonucunu paylaşsam yorumlayabilir misiniz?

Hareketsiz demek cansız demek değil ki ... motil spermlerle ımsı yaplıyor . Teseden önce daha donanımlı bi merkezle ya da doktorla görüşün bence

Azosperm sebebiniz tıkanıklık kaynaklı mı 9ay boyunca bizimde bu şekildeydi 9 ayın sonunda spermatidleri gördük şükür doktorun verdiği ilaçlara devam edin ilerleme kaydedeceksiniz mutlaka biz birde ekstra olarak ev yapımı alıç sirkesi tüketiyoruz vizkozite yogunlugu için cp tavsiye etmişti sizdede yogun suan

İnşallah sonuç alırız. Doktor bize rosi tekniğini uygulayacağız diyor. Sperme ulaşma olasılığımız %15 miş.Rosi tekniğine pek güvenemiyorum.Sperm çıkana kadar devam etmek istiyorum tedaviye ama eşim de çok kilo aldı. İlaçları içiyor ama ne diyet yapıyor zayıflamak için ne de spora gidiyor. Sirkeyi de içmez ki eşim, önerin için teşekkür ederim canım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Geçen instagramda canlı yayında 11 tane gebelik oldu 2 tanesi düşükle sonuçlandı dediler bizde ocak ayında gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…