- 12 Mart 2019
- 16.608
- 35.983
- 598
Ne demek canim ben çok aradm bu sayfada bana ümt olucak birini ama bulamadim aksine bizim doktora gidip olumsuz sonuc alanlari gördum benim de hic umudum yoktu ama oldu hersey dua..Sağol canım benim sen bu yolculukta bana umit oldun zaten hla daha olmaya devam ediyorsun desteginle. Tesekkur ederim
Kızlar ben inanıyorum bir gün biz de anne olacağız,ne olur umudunuzu kaybetmeyin.Aradim az once randevuyu erteledik inhibin b yapip gidecegiz . Ilk zamanlar hic güvenmedim ama artik nedense icimde ona karşı bi guven olusmaya basladı. Rabbim onu bebegimize vesile kılsin insallah
Valla canım umut tacirliği midir bilmem günahları boyunlarına ama, yanılmıyorsam Dr.Recai pabuçcu'nun instgram hesabında bir çiftin rosi yöntemiyle hamile elde ettiklerini okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.Kızlar rosi tekniğini doktorumuza danıştım umut tacirliği şeklinde yorumladı. Başarılı olan örnek var mı bildiğiniz?
Çok ilginc doktorunuz kim?Arkadaşlar merhabalar benim eşimin 400 bin sperm var ama hepsi hareketsiz mikro tese ile bakalım diyor doktor iki ay sonra orda canlı çıkma şansı ne kadar bilen var mı yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan
Kullandık dört aydır düzelme olmadıÇok ilginc doktorunuz kim?
Bence hemen tese olmayin once o cansiz 400 bin spermi canlandrmaya calişın ilac vb. Takviyelerle siz hic tedavi olmadinizmi ilac filan kullandinizmi?
Doktorunuz kimdi?Kullandık dört aydır düzelme olmadıbizde bekleme taraftariyiz ama hep tedirginlik var
Canim istanbuldaysan peruya git herkes onu soyluyorKullandık dört aydır düzelme olmadıbizde bekleme taraftariyiz ama hep tedirginlik var
İstanbul'da değiliz ama gidebiliriz .Canim istanbuldaysan peruya git herkes onu soyluyor
Doktorumuz Gaziantep'te çok bilindik değildir.Doktorunuz kimdi?
Şimdi soyle bi durum var hic sperm yokken tesede canli sperm bulunuyor ama cansiz varken canli bulmak olurmu ilk defa duydum bana kalirsa bi şansizini deneyin ilac kullanmissiniz zaten simdi bekleseniz ne olucak
Bak boyle bi hastalikla ugrasiyoruz her doktor tedavi edemez hele mikro tese yapsada olan spermleri bile bulamaz kesinlkle o doktorda tedavinizi bitirin istanbula gelin burdaki doktorlar cok iyi burdaki doktorlar belki ilacla sperm ciksi saglayacaklar bellimi olurDoktorumuz Gaziantep'te çok bilindik değildir.
Acil istanbula gidin bencede yada ankara kaan aydos. Tesesiz sizin isiniz hallolur bence. Bizde ölü de olsa hic sperm yokDoktorumuz Gaziantep'te çok bilindik değildir.
Hareketsiz demek cansız demek değil ki ... motil spermlerle ımsı yaplıyor . Teseden önce daha donanımlı bi merkezle ya da doktorla görüşün benceArkadaşlar merhabalar benim eşimin 400 bin sperm var ama hepsi hareketsiz mikro tese ile bakalım diyor doktor iki ay sonra orda canlı çıkma şansı ne kadar bilen var mı yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan
Azosperm sebebiniz tıkanıklık kaynaklı mı 9ay boyunca bizimde bu şekildeydi 9 ayın sonunda spermatidleri gördük şükür doktorun verdiği ilaçlara devam edin ilerleme kaydedeceksiniz mutlaka biz birde ekstra olarak ev yapımı alıç sirkesi tüketiyoruz vizkozite yogunlugu için cp tavsiye etmişti sizdede yogun suanHerkese merhaba. Biz Celalettin Hocanın hastasıyız. 6. Ayımız doldu ve Doktora görünüp evimize döndük. Gelişmeleri her seferinde sizinle paylaşacağım söylemiştim daha önce. Doktor bizimle Eki Görüntüle 2278779 olumlu konuştu ama burada bazı arkadaşlar lökosit artışının sperm oluşumunu olumsuz etkilediğini, lökositin iltihap, tıkanıklığı gösterdiğini yazmış. Doktorların antibiyotik önerdiğini, lökosit sorunu çözülmedikçe tedavinin işe yaramayacağını yazmışlar. Doktor söylemiş. Benim de kafam karıştı. Eşimin sonucunu paylaşsam yorumlayabilir misiniz?
Ya yerinde hareketli falanda sıfır ondan dedimHareketsiz demek cansız demek değil ki ... motil spermlerle ımsı yaplıyor . Teseden önce daha donanımlı bi merkezle ya da doktorla görüşün bence
İnşallah sonuç alırız. Doktor bize rosi tekniğini uygulayacağız diyor. Sperme ulaşma olasılığımız %15 miş.Rosi tekniğine pek güvenemiyorum.Sperm çıkana kadar devam etmek istiyorum tedaviye ama eşim de çok kilo aldı. İlaçları içiyor ama ne diyet yapıyor zayıflamak için ne de spora gidiyor. Sirkeyi de içmez ki eşim, önerin için teşekkür ederim canım.Azosperm sebebiniz tıkanıklık kaynaklı mı 9ay boyunca bizimde bu şekildeydi 9 ayın sonunda spermatidleri gördük şükür doktorun verdiği ilaçlara devam edin ilerleme kaydedeceksiniz mutlaka biz birde ekstra olarak ev yapımı alıç sirkesi tüketiyoruz vizkozite yogunlugu için cp tavsiye etmişti sizdede yogun suan
Buraya azosperm hikayemizi yazmak istiyorum...
18 ay once evlendik. Evlenemeden once eşim bana tek testisli oldugunu soylemisti. 3 yasinda cift taraflari inmemis testis ameliyati olmuş ve testisin birini almışlar.. bunu bilerek esimle evlendim çunku ona cok aşığım ve cok seviyorum.. eşim şuan tek testise bağlı azosperm cocugumuz olmuyor.. eşim 33 yaşında ben ise 23.. ilk gittiğimiz doktor murad başar memorial .. başarılı bir doktor olduğu kesin fakat hal ve hareketleri konusma tarzı vs. Hoşumuza gitmedi icimize sinmedi .. sanki bizi basından atiyormus gibi geldi onemsemedi gibi hissettik guler yuz yoktu.. daha sonra bi arastirma icine girdik bu iste iki basarili isim duyduk biri kaan aydos diğeri emre bakircioglu.. Emre bey il olarak bize yakin oldugu icin ve kaan aydostan da daha iyi oldugunu duydugumuz icin suan onda tedavi gormekteyiz. Yaklaşımı cok hosumuza gitti bizimle cok guzel konustu.. esimin fsh yuksek testosteron düşük çıkmıştı.. diğer testlerimiz cok iyiydi.. kromozm analisi y kromozom delesyonu genetikler hersey cok iyiii .. emre bey choriomon 5000 adında bir iğne verdi ve bu igne ile hormonlar duzeldi.. igneye halen devam etmekte.. Allah izin verdikce burada her aşamayı paylasıp bu durumda olanları bilgilendirmek isterim ve beni de bilgilendirmenizi isterim..
Geçen instagramda canlı yayında 11 tane gebelik oldu 2 tanesi düşükle sonuçlandı dediler bizde ocak ayında gidicezKızlar rosi tekniğini doktorumuza danıştım umut tacirliği şeklinde yorumladı. Başarılı olan örnek var mı bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?