Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim esimde de tamamen hareketsiz sperm cikiyor. Hicbir yer simdiye kadar canlilik testi yapmamisti spermlere ama hareketsizlerle de deneyelim demislerdi ameliyat olma dediler. Gecen gun de sisli memorialda test verdi 48bin toplam sperm cikmis hepsi hareketsizdi yine ama canlilik testi yapmislar yuzde 68i canli cikti. Haftaya tekrar doktora gidicez ne dediklerini yazarim sana da ama sanmiyorum ameliyat edeceklerini. Bu arada benim esim de epeydir ilac kullanmisti ise yaramadi. Merkez bence gercekten cok cok onemli biz esimi azosperm saniyorduk 2 3 tane immotil bulunuyordu hep, orada 48bin bulundu. Baska topicte baska bir arkadasla daha konustum ona da aynisi olmus ki benim daha once gittigim yerler de yine istanbulda acibademde yaptiriyorduk kotu biryer hic degil bugume kadar emre bakircioglunun tansel kaplancanin calistigi yerler ama iste demekki laboratuar cok onemli. Dusun bize baska yerde canlilik testi yapamadilar adet lazim dediler memorialdq cat diye yapildi. Uzun yazdim ama ozetliyim kisaca bence ameliyat olmaya karar vermeden once bir iki tetkik daha yaptirin

Başka bir test merkezinde daha incelensin değil mi? Haklısın uzun yazdığın için ayrıca teşekkürler genetik testi istediler ona bakacaklar mış bende yazarım hakkımızda hayırlısı :)

Başka bir test merkezinde daha incelensin değil mi? Haklısın uzun yazdığın için ayrıca teşekkürler genetik testi istediler ona bakacaklar mış bende yazarım hakkımızda hayırlısı :)
Ben senin esin hipoganadizm hastasi diye hatirliyorum ama baskasiyla mi karistirdimm acaba?

e
Bizimde durumumuz aynıydı 100bin sperm varken kaliteleri kötü diye tese ameliyatı yaptılar eşime normal sperm ve,rdiğinde 4 5 tane döllenirken ameliyat ile yapılınca 1tane dollendi sadece karar sizin ama Biz bi daha asla tese yapılmasını istemedik hakkınızda hayırlısı olsun kuzum Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın bence tese olacağına birkaç ay takviye ilaçlar kullansın

Eşi inmemiş testisten dolayı azosperm olup ve sonrasında bebek sahibi olanlar yazsın lütfen bizede umut olur ...

Tüp bebek denemesi yaptınız mı tese'yi ne zaman yaptınız birde ? Bide ben öğretmenim okul açılmadan yapmak istiyoruz eşimden genetik testi istediler mikro tese yapsak dahi ona bakalım dediler 2 ayda çıkıyormuş sonuç bekleyip hemen denemeyi düşünüyoruz

Gentik temiz cikarsa hemen başlaniyor zaten tedaviye bzmde genetik tahlillerimizi gordu doktorumuz temiz baslayalm hemen dedi ben yumurta toplama tedavisine basladm toplama gunu esim tese oldu sperm bulununca 2 saat sonra beni aldilar eger sperm cikmasaydi almicaklardi

Bu işlemler kaç gün sürdü canım en geç Eylül yada Ağustos gibi yapmalıyız temiz çıkarsa yani..

Eger esinizin belli bi sure kullanacagi ilaclari filan yoksa 1 ay anca hatta 20 gun bile diye biliriz adetin 2. Gunu basliyosun

2 ay diyirlarda bakmayın o kadar uzun sürmüyor bizde araştırma hastanesinde genetik test yaptık 19 20 günde çıktısonuç 5 defa tüp bebek denedik ilk denemede tess olmadı onermedi Dr 5 embriyo oluştu 1 transfer edildi diğerleri dondurulmaya müsait değilDi ikinci denemeyi gazı Antep'te denedik Ruşen atmaca da tese ameliyatı yapalım daha kaliteli çıkarlar dedi ameliyat oldu 12 yumurtadan sadece 1 tanesi dollendi spetmler kalitesozmissırf para almak için tese ameliyatı oldu diye geçiyor aklımdan 3.denemede normal şekilde sperm alındı 6 embriyo oluştu hiçbiri 5.güne gitmedi 4.denemeden önce eşime takviye ilaç verildi ilaç tedavisinden sonra tüp bebek tedavisi başladı 8 embriyo oluştu 5 tanesi 5.güne gitti 2 transfer edildi 1 tanesi tuttu ama 11.haftalikken kaybettim meleğimi geri kalan dondurulmuşlati denedik yine olmadı seneye maddi manevi toparlayıp İstanbul'da denemek istiyoruz artık bakalım kısmet tüp bebek tedavisi öncesi eşim yine tedavi görecek bence körü körüne tese olmayın 2 ay geç başlasın tedaviniz ama esiniz mutlaka iyi bi Dr da tedavi görsün bence bu durumlarda mümkün olduğunca tese ameliyatı olunmamali tedavi edilmeden tese ameliyatı olun diyen drdan uzak durun zaten olan spetmler dışarı çıkıyor eee gidip ameliyat etmenin ne anlamı var kalitesi düzgün olan sperm olsa o da dışarı çıkardı Rabbim doğr zamanda doğru yerde baslamanizi nasip etsin iyilerle karşılaştırsın inşallah

Geçmiş olsun allah sizin sorununuz neyden kaynaklıydı acaba

birdahaki denemenizde allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok dogru demissiniz benim esimde 3 ay ilac kullandi sperm cikisi olmadi tese olduk bahceci egecan serefoglunda tek yumurtadan girip 5 tup sperm bulunmus ve donduruldular benim yumurtalarida dölleyip 4 tane 5. Gun embriyosu elde edildi onlrda dondruldu smdi transferimi bekliyorm

Bir daha ki denemenizde inşallah rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı bir evlat . Eşiniz tese oldu sizin yumurtalar toplaması ilaç verilmesi falan kaç gün sürüyor bu işlemler çok gidip gelicekmiyiz bizim ilk olucak ondan soruyorum cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Canim ilk önce seni.hazırlıyorlar 2. 3 günde bir kontrole gidiyorsun tahmini 10 ile 12 gün arası yumurta toplama oluyor toplama günü önce esin ameliyat oluyor sonra seni toplamaya alıyorlar yarım saat sürüyor toplama işlemi anrstezili yapılıyor uyuyorsun uyanıyorsun bitti gitti sonra transfer için 3 yada 5 gün içinde transfer ediliyor embriyo kimi Dr dondurulmuş transferinden yana dondurulmuş olunca sonraki aya şarkıyor süreç taze transfer olursa toplamda 4 6 kere gidip geliyorsun son tedavide ben hep tek gittim eşim sadece toplama günü geldi transfer günüde geldi Rabbim kucaklarimizi hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun inşallah

Rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın inşallah canım Rabbim pozitif sonuç alıp sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah hhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…