Biz çok oldu uğraşalı canım 2010da evlendik ve 2 aylık evliyken tanıştık azospermle ilk iki sene canlı cansız hiç hücre yokt 2 sene sonra tüp bebege karar verdik ve eşimin verdiği testte 3 5 tane sperm bulundu normal verdiğimiz hastanede biz sevinçten hem şok olduk hem çok mutlu olduk tüp bebek merkezinde sayının 30 bin olduğu söylendi sonra çıkış devam etti ama cansız hücreler vardı Dr eşimin mesleğine bağladı sıkıntıyı çünkü bütün değerler hormon vs herşey normal görünüyorDu eşime dönerciligi bırakmasını söyledi Esim meslek değiştirdi son birkaç yıldır çıkış var ilaçlarla falan kalite düzeldi çok az su an son durum ne bilmiyoruz çıkış devam ediyor mu bilmiyoruz en son Ağustos ayında tedavide iken tahlil verdi sonra vermedi ilaçta kullanmıyor şimdi 3 4 ay sonra bi daha Dr a gidip tedavi gorecek inşallah artık bakalım nasip Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah cnmGeçmiş olsun allah sizin sorununuz neyden kaynaklıydı acaba
Amin canim Allah razi olsunRabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın inşallah canım Rabbim pozitif sonuç alıp sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah hhh
Ama bu elde ettiginiz 1 2 spermle bile tup bebek deneyebilirdiniz onca yil hic denemeniz olmadimi pekiBiz çok oldu uğraşalı canım 2010da evlendik ve 2 aylık evliyken tanıştık azospermle ilk iki sene canlı cansız hiç hücre yokt 2 sene sonra tüp bebege karar verdik ve eşimin verdiği testte 3 5 tane sperm bulundu normal verdiğimiz hastanede biz sevinçten hem şok olduk hem çok mutlu olduk tüp bebek merkezinde sayının 30 bin olduğu söylendi sonra çıkış devam etti ama cansız hücreler vardı Dr eşimin mesleğine bağladı sıkıntıyı çünkü bütün değerler hormon vs herşey normal görünüyorDu eşime dönerciligi bırakmasını söyledi Esim meslek değiştirdi son birkaç yıldır çıkış var ilaçlarla falan kalite düzeldi çok az su an son durum ne bilmiyoruz çıkış devam ediyor mu bilmiyoruz en son Ağustos ayında tedavide iken tahlil verdi sonra vermedi ilaçta kullanmıyor şimdi 3 4 ay sonra bi daha Dr a gidip tedavi gorecek inşallah artık bakalım nasip Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah cnm
Canım önceki mesajımda yazdım 5 kere denedik 4.de pozitif oldu ama kaybettimbebeğimi seneye tekrar deneyeceğiz maddi manevi yıpratıcı bir süreç malesefAma bu elde ettiginiz 1 2 spermle bile tup bebek deneyebilirdiniz onca yil hic denemeniz olmadimi peki
Anladm canm cok zor gercekten vuruldugumuz ignelermi desem bekleme surecimi desem giden parayimi desem benm ilk denemem insallah ilkinde tutar yada 4 tane dondurulmuslar var onlarida denersek onlardan biri insallah tutar esimin ameliyati ilaclar dahil 21 bin 700 tuttu inanilir gibi degilCanım önceki mesajımda yazdım 5 kere denedik 4.de pozitif oldu ama kaybettimbebeğimi seneye tekrar deneyeceğiz maddi manevi yıpratıcı bir süreç malesef
Rabbim çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah canım hayırlısı ileAnladm canm cok zor gercekten vuruldugumuz ignelermi desem bekleme surecimi desem giden parayimi desem benm ilk denemem insallah ilkinde tutar yada 4 tane dondurulmuslar var onlarida denersek onlardan biri insallah tutar esimin ameliyati ilaclar dahil 21 bin 700 tuttu inanilir gibi degil
Insallah canim insallahRabbim çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah canım hayırlısı ile
İnşallah sağlıkla tutumurda da donmuşları kardeş için kullanırsınız inşallah canım benim
Hosgeldin canim rabbim kolaylik versin bizde bahçeci de tese olduk ama istanbulda.İyi akşmlar kızlar, eşim de azospermi var hormonlar normal tahliller normal bizde tedavi için hastane araştırmaya başladık . Eşinin ailesi ankara da olduğu için önce orada dr araştırdım, 2 yer var bahçeci klinik ve centrum tp bebek merkezi, bu iki yerde tedavi gören memnun kalan car mı, erkek infertilitesi için ön görüşme yaptım, direk telefonda tese muhabbeti yaptıklar . Açıkcası korltum ve burada okuduklarım kadarıyla tedavi olmadan tese önermiyorlar. Ankarada Kaan Aydos dışında hiç bir ismi duymadım. Ne yapacağım bilemiyorum. İstanbul için eşim gitmek istemiyor
Hangi dr tese ameliyatı yaptı. Ankarada aslı öcal ismindeydi dr. İnternette fazla bilgi bulamadım.. güven oluşturmadığı için de gitmek istemiyorum. İstanbul konusunda eşimi ikna edersem gitmek istiyorum.. biz 2 yıllık evliyiz 1 seneye yakın oldu öğreneli ilk başta farklı sebepler aradık . Ama dr net bir cevap vermedi öyle beklemedeyiz. Ve yaşım 32 .. zor bir süreç umarım herkese dileyen tüm herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eylesinHosgeldin canim rabbim kolaylik versin bizde bahçeci de tese olduk ama istanbulda.
3 ay iki hap kullanimi sonrasi ilk tesede fazlasiyla bulundu cok sükur .
Bahcecinin doktorlari cok iyi umarim ankaradaki urologta öyledir bu konuda doktorun başarisi cok önemli cünku.
Siz benm ablam sayıliyorsunuz ben daha 22 yasindayim 2 yillik evliyiz 6 yillik bi gecmisimiz var esimle bu durumu en basindan beri biliyorduk ve yasimiz gencken cagresine bakalm ne olacak neyle karsilasacağımizi bilmiyoruz dedik 1 bucuk yil sonra tedaviye başladik bizde.Hangi dr tese ameliyatı yaptı. Ankarada aslı öcal ismindeydi dr. İnternette fazla bilgi bulamadım.. güven oluşturmadığı için de gitmek istemiyorum. İstanbul konusunda eşimi ikna edersem gitmek istiyorum.. biz 2 yıllık evliyiz 1 seneye yakın oldu öğreneli ilk başta farklı sebepler aradık . Ama dr net bir cevap vermedi öyle beklemedeyiz. Ve yaşım 32 .. zor bir süreç umarım herkese dileyen tüm herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eylesin
O ne demekmis?Arkadaşlar kripto azosperm diye bişey varmış bilginiz var mı?
Kripto saklı gizli anlamına geliyor.Arkadaşlar kripto azosperm diye bişey varmış bilginiz var mı?
Bizede doktor bundan bahsetmisti sanirm tam hatirlamiyrm ama bugun cikmazsa bidahaki ay cikar filan demisti tam anlayamamistm neyseki tese de ciktiKripto saklı gizli anlamına geliyor.
bazen sınırlı sayıda canlı sperm görülürken bazen görülmüyor... bizde de aynı durum var
Bu sayfada YILDIRIM34 adında üye vardı onun eşi de kripto azospermi idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi tüp bebek ile hamile.Arkadaşlar kripto azosperm diye bişey varmış bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar benim esimde azospermi hic hücre yok bizde nasip olursa kurban bayramı zamanı tüp bebek deneyecegiz gürkan klinikte İstinye hastanesinde sizde timur Gürgan nasıl bir doktorAnkara centurum tüp bebek merkezi recai papuçcu 26 mayista test yapacak gelismeleri burya yazarım
Merhaba geçmiş olsun...Azospermi demek hiç sperm olmaması anlamına geliyor, olmayan sperm ile nasıl tüp bebek yapacaksınız onu anlamadım.Merhaba arkadaşlar benim esimde azospermi hic hücre yok bizde nasip olursa kurban bayramı zamanı tüp bebek deneyecegiz gürkan klinikte İstinye hastanesinde sizde timur Gürgan nasıl bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?