Saol cnm benim mikro tese yapacaklar testiste varsa deneyecekler yoksa yuvarlak hücresi var eşimin kuyruklu değil onada rosi deneyeceklerMerhaba geçmiş olsun...Azospermi demek hiç sperm olmaması anlamına geliyor, olmayan sperm ile nasıl tüp bebek yapacaksınız onu anlamadım.
Canım sen eşim 3 ay ilaç kullandı demiştin ya neydi o ilacın adı. Eşimin genetik sonucu çıktı bugün doktora gösterdi. Ilk kullandığı ilaca tepki vermiş yani parametreden 2 si oluşmaya başlamış. Simdi de klomen vermiş 3 ay da bunu kullan tekrar bakcaz demis. Yani spermin baş kısmı oluşmaya başlamış bu klomen ile de kuyruk kısmı oluşacakmış.Evet canm devlet hastanesnde yaptirmistik 20 gunde cikti temiz cikti sonucumuz
Canım doktorunuz kim ?Merhaba arkadaşlar, benim kafam çok karışık..prolaktin yüksek çıkıp dostinexle normale döndüğünde sperm çıkışı yakalayan var mı? Çünkü doktorumuz bunun olabileceğini bir ay daha beklememiz gerektiğini söyledi.Çok inanmak istiyorum ama bizim gibi tüm değerler 0 normal çıkış yaşayana rastlamaadım. Bugün doktora gittik. Eşimin genetik testleri temiz ancak fsh, lh ve prolaktini yüksekti. Doktor bir ilaç verdi ve prolaktin düşmüş. Fsh ve lh ı hala yüksek. Ancak testestoronda da artış olmuş. Bize bir ay sadece saglıklı beslenerek beklemeyi önerdi. Bu süre içerisinde fsh ve lh ta azalma beklediğini ancak düşmezse hormonları düşürmek için ilaç tedavisine başlayacağını belirtti. Ben görüştüğüm diğer ünlü doktorlardan edindiğim bilgileri söylediğimde tanımadığını belirtir bi tavır ile bu işin çok para istediğini ve doktorların direk microteseye yönlendirebileceklerini söyledi. Sorun şu ki benim de kafam karıstı ancak diğer doktorlarla da görüşmek istiyorum.. Eşim bı doktora çok güveniyor açıklayıcı anlatımları ve umut verir konusması sebebiyle. Ne yapacağımı bilmiyorum
Canim cok iyi biz de klomen ve progeny m kullandik ama normal sperm cikisi saglanmadi yine tese de ciktiCanım sen eşim 3 ay ilaç kullandı demiştin ya neydi o ilacın adı. Eşimin genetik sonucu çıktı bugün doktora gösterdi. Ilk kullandığı ilaca tepki vermiş yani parametreden 2 si oluşmaya başlamış. Simdi de klomen vermiş 3 ay da bunu kullan tekrar bakcaz demis. Yani spermin baş kısmı oluşmaya başlamış bu klomen ile de kuyruk kısmı oluşacakmış.
Kızlar biz bu ilaçları nasıl yazdiracagiz doktorlara bize hic tedavi önermedilerCanim cok iyi biz de klomen ve progeny m kullandik ama normal sperm cikisi saglanmadi yine tese de cikti
Canm doktor yazmazsa yazdiramazsin benim isime mi karisiyosun der sana bide size hic ilac kullandirmadan mikro tesemi dedi eger ilac kullanmazsa mikro tese de bile sperm cikmayabilir.Kızlar biz bu ilaçları nasıl yazdiracagiz doktorlara bize hic tedavi önermediler
Rapor da devlet hastanesine basvurun tup bebek icin rapor alicaz diyin 2 ayda cikanda var 3 ayda cikanda uzun bi surec yaniBide kızlar devletin raporu nasıl çıkıyor ve kaç ayda cıkıyor
İlaç önermediler hormonları iyi sana ilacı hormonunda sorun olanlara veriyorlarmis ne yapacağız bilemiyorum celiskide kaldım tüp bebek parasını da kaynanam dan alacağım arsa sattı eşim için tüp bebek için veririm dedi çokta guvrnemiyorum sonra vermez diye biz cayarsakCanm doktor yazmazsa yazdiramazsin benim isime mi karisiyosun der sana bide size hic ilac kullandirmadan mikro tesemi dedi eger ilac kullanmazsa mikro tese de bile sperm cikmayabilir.
Zaten azospermi hastalarinin hepsinde tese de sperm cikmiyo heleki ilac kullanmadan yapilan tesede bence hic cikmaz
Ne zorlu bi sürecmis bilinmezlik varya insanı yıpratiyorRapor da devlet hastanesine basvurun tup bebek icin rapor alicaz diyin 2 ayda cikanda var 3 ayda cikanda uzun bi surec yani
Doktorunuz yanlis soylemis canm bizim herseyimiz temizdi genetik test hormonlar hersey doktor yinede bu ilaclari verdi sakin direk gidip tese olmayin cunku sperm buyuk ihtimalle bu durumda cikmicak yine rabbim.bilir ama baska bi merkeze gtmeyi deneseniz kayinvalidene guvenme sakin bizde guvendik malesef 1 lira yardm etmedi en sonunda iş kavgaya donusunce azda olsa verdiİlaç önermediler hormonları iyi sana ilacı hormonunda sorun olanlara veriyorlarmis ne yapacağız bilemiyorum celiskide kaldım tüp bebek parasını da kaynanam dan alacağım arsa sattı eşim için tüp bebek için veririm dedi çokta guvrnemiyorum sonra vermez diye biz cayarsak
hemde nasilNe zorlu bi sürecmis bilinmezlik varya insanı yıpratiyor
Oyle cnm isin ciddiyetinin farkında degiller görümcemin 18 sene çocuğu olmamış eşim için ameliyat olur geçer diyor ama kolay değilDoktorunuz yanlis soylemis canm bizim herseyimiz temizdi genetik test hormonlar hersey doktor yinede bu ilaclari verdi sakin direk gidip tese olmayin cunku sperm buyuk ihtimalle bu durumda cikmicak yine rabbim.bilir ama baska bi merkeze gtmeyi deneseniz kayinvalidene guvenme sakin bizde guvendik malesef 1 lira yardm etmedi en sonunda iş kavgaya donusunce azda olsa verdi
Ayyy cok sinirlendm ayni benim kaynanam olur olur dedi bana her defasnda ne olur ya dedim sperm 0 ne olucak esim ameliyattaydi yine dedm cikmicakki bak goruceksin smdi gelicekler cikmadi dicekler dedm ama rabbim yuzume baktida sperm ciktiOyle cnm isin ciddiyetinin farkında degiller görümcemin 18 sene çocuğu olmamış eşim için ameliyat olur geçer diyor ama kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?