Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepimiz zar zor para biriktirip birşeyler deniyoruz açıkçası benim buraya üye olma sebebim eşimin bu durumu var hangi doktorlar iyi kim ne kazanmış doktor undan onu öğrenmek için üye oldum en azından hepimiz birbirimizin halinden anlarız vicdani olan zaten kimseyi yanlış yönlendirmez çünkü bu durum şaka durumu değil para kolay kazanilmiyor

Reactions: zms
Arkadaşlar bı tüp bebek merkezine görüşme için gittik eşimle mikro tese için bekleyelim çıkış var hareket yoksa canlılık testi yaparız falan dediler . Genetik testi de o sürede çıkmış olur . Sende sorun var mı onada bakalım diyorlar adetin ikinci günü gidicez rahim filmi falan Bu defada umut tacirligi mı yapicak yada yaptı tutmadı diyerek bı daha mı diyecek bilmiyorum hepimiz paranoyak olduk ..

Mikro tese olup sperm cikmayan oluyorrmus.bu yuzden once yasaklari birakip uygulamaya gecmek onemli diye dusundum.siz suan ne asamadasinizacaba
Mrb, bizde 3 ay boyunca Menogon ve klomen kullandık. Doktorumuz “semende past mayotik hücre paneli”istedi. Sonuç lim15: 2.24 PCNA:156. Doktor TESE önerdi. Ama ben hiç umutlu değilim

Kızlar tesede sperm çıkması için denediginiz bildiğiniz kürler varmı
Canım benim bildiğim hakiki bal ile siyah üzüm karışımı üzümü çekirdekleriyle beraber ezip, balla karıştırıp sabah akşam yeniyor aç yok farketmez.Biz de işe yaramamıştı ama, zaten eşim çok fazla kullanmadı bir arkadaşımın tanıdığının erkekten dolayı çocuğu olmuyormuş bu kürü denemişler geçen aylarda hamile kaldığını duydum.

Teşekkür ederim cnm benim bide onu deniyelim allahtan hayırlısı belki Rabbim vesile kılar

Aynen cnm ya hayatta stresi yaşıyan en çok bizleriz herhalde tese olsa sperm cikacakmi sperm çıksa tüp bebek tutacakmi ne kadar para alacaklar bu masrafları nasıl karşılayacağız hep stres
Ya kim ne söylese inanmak istiyoruz en ufak şeye bile . dolandirilmaya çok müsait durumdayız inan.
Rabbim yüzümüze bakar inşallah hepimizin.
Sonuçlar geç çıkıyor süreç uzun ne iyi gelir bilmiyoruz bir sürü bilinmeyen

Mrb, bizde 3 ay boyunca Menogon ve klomen kullandık. Doktorumuz “semende past mayotik hücre paneli”istedi. Sonuç lim15: 2.24 PCNA:156. Doktor TESE önerdi. Ama ben hiç umutlu değilim
Allah'tan umut kesilmeez celalettin peruya görünmeden tese yapmaayi istemiyoruz esimle

Valla kızlar ya eşim takıntılı tek düşündüğüm allahtan inşallah sperm çıksın eşim çok üzülür kendimi düşünmeyide geçtim eşimin psikolojisi nasıl olur bilmiyorum

Gerçekten tese de problem değil ama bulamadik derlerse tam yıkım
Ben o yıkımı çok iyi bilirim hâlâ da o gün aklıma geldikçe içim sızlar eşimin o ameliyatlı halinde, morali bozuk bir şekilde bana yansıtmamaya çalışması, beni teselli etmesi çok üzücüydü ne yapalım herşey nasip, olmayınca olmuyor işte. Allah görüyor çabalarımızı,emeklerimizi, maddi manevi yıpranıyoruz,yalnızlık desen o ayrı işkence yani demem o ki çok zor çok ancak başına gelen anlar bunun ne demek olduğunu. Rabbim hepimize sabır versin

Arkadaşlar bitkiselle sperm çıkışı olmayınca iğne tedavisi basliyormus. Eşi Kullanan var mı ne kadar kullanmak gerekli.

Nerde tedavi oldunuz benzer bir durum bizimde var

Arkadaşlar bitkiselle sperm çıkışı olmayınca iğne tedavisi basliyormus. Eşi Kullanan var mı ne kadar kullanmak gerekli.
Tedavi şekli kişiden kişiye değişiyo. Eşim tese oldu bişey çıkmayınca doktor 6-8 ay iğne tedavisi önerdi haftada bir vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…