Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm.merhaba msj tesadufen gordum.sana doktor Batu Aydınurazı ineririm.esimde sperm yoktu hatta mikro teseyle bile bulunamadi.ama ondoktor 9 ay igne tedavisiyle sperm cikisi sagladi.

Arkdaslar benim gorustuum urolog sunlaari soyledi.
Azospermi nedeninin belli olmadigini 2 ay kadar ilac kullanmasi gerektigini sonra spermler spermatid 3 ve4 .evreye gelirse (bizimki suan 2) tup bebek rosi trknihigi olabileecegi soylendi.2ay bunun icin dusuk ama verdigi ilaclari 6aydan fazla kullaanilmaazmis prostata sebep oldugu icin. Her halukarda tese olacakmis normal cikis olmaz dedi.onlar icin tesede sperm cikmiscikmamis umurlatinda degil yeter ki spermatid 3 4rvreyi gorsunler rosi icin bu yeterli ama suan bizimki spermatid 2 suan istesek de rosi yapamazlarmis.celalettin peruya gitmeden tup brbeege baslamaak istemiyorrum bana verdigi yumurtlama gelistirrici hapi kullanmayacagim.merak eettigim acaba spermayid 2 olup sperm cikma durumu cok sik rastlanan bitsey mi nekadar sure icinde sperme donusur.bu tedaviye baslayacaksam spermle baslamak isterdim ama normal tup bebeekler de bile ssns yuzde 40 filankrn aslinda bu cabalarimiz bosa gibi.cunku allah nasip ederse o spermatidlerle rosi teknigiyle de basariya ulasiriz.kesin yargida bulunulmaya iisler

Kızlar eşim bugün eski bi arkadaşını görmüş onunda çocuğu olmamış Celaleddin Peru hocaya gitmiş 7 ay sonra çocuğu olmuş sizce ben Celaleddin hocayami gitsem

Canım merhaba ben centrum tüp bebek merkeziyle görüştüğümde özellikle sordum evre farketmiyor yapılıyor dediler hatta geçen instagram da canlı yayın yaptılar orda da aynı şeyi söylediler. Benim eşimde 1. Evre biz ocak ayında yaptırmayı düşünüyoruz nasipse inş

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun.. kaç yaşınızdasınız acaba

Biziimde spermatid ikinci evre atlyni yere gittik tese dediler 2 ay sonraasi iccin ilac tedavisi verdiler esime bana da yumrta icin vitamin biz de celallettin peruya gitmek istiyoruz

Biziimde spermatid ikinci evre atlyni yere gittik tese dediler 2 ay sonraasi iccin ilac tedavisi verdiler esime bana da yumrta icin vitamin biz de celallettin peruya gitmek istiyoruz
Benim eşimin maalesef bi olumsuz tesesi var zaten ama o zaman bu kadar bilgim yoktu benim olsa zaten yaptırmazdım tedavisiz ama olan oldu artık bakalım önce ekim gibi gidip bi muayene olup tekrar detaylı sperm testi vericez daha sonra duruma göre hareket edicez aslında bende celalettin peruya gitmek istiyorum ama eşim direk rosi yöntemini denememizi istiyor

Kızlar bu rosi yöntemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yani sizce de güvenilir mi
Gerçekten umut vaat ediyor ama bilemedim.

Acana yasiniz kac bekleme sebebiniz teseden dolaayi mi?

Rosi hemen olmuyor u peki ekime kadar bekleme sebebiniz nedir . Rosi tedavisi spermatid 3 ve 4. Evre olmasi gerekiyor.2. evre ile yapilamiyor.bizim kisuan ikinci evre ilaac tedavisi verdi ama biz cellaettin pperudan fikir almak icin gitmeek istiyorruz

Maddi açıdan bekliyoruz. Hayır evre farketmiyor Ben merkezi arayıp bilgi aldığımda öncül hücrelerle bile yapıldığı söylendi ki geçen instagram canlı yayında da aynı şeyi söylediler. Benim de kafamda yatan o şekilde ama eşim öyle istiyor işte

Saairdim bana ikinci evreyle yapamayacaklarinii 3 4 evre icin iilactedavisi gorulmesi gerektigini soylemisti urolog size kim bu bigiyi verdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…