Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Recai bey mi bilgi verdi yoksa urolog mu?

Ahmet Hakan Haliloğlu
Cok tuhaf bana da ayni kisi bu bilgiyi verdi.acaba biz tedavinin basinda oldugumuz icin mrvcut elogne spermatid 2 ile islem yapmak istemedi mi? Siz hali hazirda tedavi goruyorsaniz belki son sonucu bu yuzden yeterli buldu .

Bu bekleme surecinde esiniiz ilac alacak mi peki tesede sperm çıkma ihtimalinin artmasi acisindan? Sureyi degerlendirmeyidusunuyor musunuz

Yazılanları okudum da biz de Celalettin Hoca da tedavideyiz. Bize rosi tekniğini öneriyor, ama eşim şuan elonge spermatid 4. evrede ve doktorumuz 7. evrede(son evre) tedavimizi bitireceğini söyledi. 2. Seviyede nasıl tutacak ki rosi tekniği. Bence iyice emin olmadan denemeyin. İlki tedavimizi olumsuz sonuçlandığını için doktorumuza çok güvensem bile ben korkuyorum ne olur ne olmaz temkinli olmak da fayda var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Kesinlikle çok haklısınız, ben de tam olarak aynen böyle düşünüyorum.

Bir öyle deniyor bir böyle. Bende bilgi almak için aradım ve spermiyogram testini yolladık elonge 2 deydik bize bu sonuçlara göre rosi yapılabileceğini ister lokal ister genel anestezi ile olunacağı söylendi.ve elonge olduğu için şansın öncü hücreye göre daha yüksek olduğunu söylediler. Anlamıyorum neye göre farklı yorumlanıyor.

Canım peki nasıl bir yol izleyeceksiniz. ilk kez duydum 7. evrenin son olduğunu doktorun tedaviyi sonlandıracağını.. 7. evre olursa zaten çıkış olur diye düşündüm yanlış mı düşündüm kii.

Canım bazen 7.evre olsa bile sperm çıkışı olmayabiliyor işte tam da bu anda rosi tekniği veya normal tüp bebek yöntemi devreye giriyor.

Bem de 4.evre son diye biliyordum doktorlar mi yanlis bilgi veriyor bize. Rosi icin 3.4.evre yeterli dedi suan bizimki 2 bu asamada olmaaz dedi

Aynen bana da bu şekildi söylendi ve yapılanlar var bide 15 tane gebe 2 si düşükle sonuçlanmış şuan en büyük 20 haftalık gebe var. Bende özellikle sordum benim eşimin 1. Evre diye onlarda öncül sperm hücresiyle bile yapılıyor. Bu işlemde bayanın yaşı çok önemli kesinlikle dediler. Öyle yani..

Bu bekleme surecinde esiniiz ilac alacak mi peki tesede sperm çıkma ihtimalinin artmasi acisindan? Sureyi degerlendirmeyidusunuyor musunuz
Biz hiç tedavi görmedik. Şuan içinde süreyi değerlendirdiğimiz herhangi bişey yok maalesef. Aslında tedavi görmeden 1. Evre de olduğunu öğrendim belki tedaviyle daha güzel sonuçlar alabilcez ama işte eşim maalesef pek yanaşmıyor.

Birinci evredeki spernatidle katilacaginiz tupbebeek rosi uggulamasinda basari sansiniz dusuk olabilir allah korusun ama yeni bir sistem yazilanlari esinizeokutun

İnşallah gebeliği sağlıklı devam eder maşallah 5. ayında. Peki canım mesaylà ilgili bilgin varmı

Birinci evredeki spernatidle katilacaginiz tupbebeek rosi uggulamasinda basari sansiniz dusuk olabilir allah korusun ama yeni bir sistem yazilanlari esinizeokutun
Yani tabi ki dediğim gibi benimde önceliğim tedavi olmak Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inş

Yanlış bilgilendirmek istemem testlerde tedavi sonucu elonge spermatid 2 çıktı ama tese de çıkan hangi aşama biz sormadık onlar da söylemedi hücre dediler ama embriyo oluştu ve Morula aşamasında transfer oldu

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hani hepimiz bir süreçteyiz hani olumsuz olmazsak sevinirim insan ümitlenmek istiyor hepimiz yıpranıyoruz maddi manevi bizi bizden daha iyi kimse anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…