Mesela canım Hangi aşamaya gelince yapılıyor ya da bununla gerçekleşen gebelik var mı. Whatsapp grubundasın sanırım dimi yada yanlış mı hatırlıyorum. Hani ordan bi bilgin vardır belki diye sordumNasıl bi bilgi canım anlamadım
Elogne 2 sonucunu aldiktan sonra ilac kullaandiysaniz o 3 4 olmus olabilir siz ilac almaadan direk tesemi oldunuz?Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hani hepimiz bir süreçteyiz hani olumsuz olmazsak sevinirim insan ümitlenmek istiyor hepimiz yıpranıyoruz maddi manevi bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
Bilgi aydinlatir.bilmeden yapacaginiz bir islem sonrasindaki yipranmak cok dahakotu.bizler ihtimalleri bilmeli buna hazir olmaliyiz ama umuutlanarak yapilan bitedavi sonrasidaha yipratici olabilir.herkes doktorlardan aldigi yanitlari yaptigi uygulamalari yaziyor.birafa olumsuzyorrumlara da hazirolmaliyiz kanaatimce. Sahsen buradaki yazilanlar olmasa ben kendimi daha kotu hissderdim.Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hani hepimiz bir süreçteyiz hani olumsuz olmazsak sevinirim insan ümitlenmek istiyor hepimiz yıpranıyoruz maddi manevi bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
7evresini iilkkez duydum ben 4diye biliyoordum bizim de suan 2 celalettin bey ne istiyoracaba sperm analizii ve inhibin b disinddaYazılanları okudum da biz de Celalettin Hoca da tedavideyiz. Bize rosi tekniğini öneriyor, ama eşim şuan elonge spermatid 4. evrede ve doktorumuz 7. evrede(son evre) tedavimizi bitireceğini söyledi. 2. Seviyede nasıl tutacak ki rosi tekniği. Bence iyice emin olmadan denemeyin. İlki tedavimizi olumsuz sonuçlandığını için doktorumuza çok güvensem bile ben korkuyorum ne olur ne olmaz temkinli olmak da fayda var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Olumsuz olmaktan kastınız nedir? Ben yaşadığım olumsuz teseden dolayı dikkatli olmak gerektiğini söylemek istedim. Yazdıklarımı nasıl yorulmadınız bilmiyorum ama tamamen iyi niyetle yazmıştım.Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hani hepimiz bir süreçteyiz hani olumsuz olmazsak sevinirim insan ümitlenmek istiyor hepimiz yıpranıyoruz maddi manevi bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
Hormon testlerini istiyor kan verilerek yapılan7evresini iilkkez duydum ben 4diye biliyoordum bizim de suan 2 celalettin bey ne istiyoracaba sperm analizii ve inhibin b disindda
Maalesef canım bu konu hakkımda bilgim yokMesela canım Hangi aşamaya gelince yapılıyor ya da bununla gerçekleşen gebelik var mı. Whatsapp grubundasın sanırım dimi yada yanlış mı hatırlıyorum. Hani ordan bi bilgin vardır belki diye sordum
Biz farkli bir sehirden gelecegiz oyuzden.elimizde fsh testeron ve 2 tane sperm sonucu var.amaa sanirimcok detayli degil kendi istedigiyerden verecegiz sanirimacaba e2 lh ve prolaktini devletten alip gotursek oluur mu? TsklerbuaradaOlumsuz olmaktan kastınız nedir? Ben yaşadığım olumsuz teseden dolayı dikkatli olmak gerektiğini söylemek istedim. Yazdıklarımı nasıl yorulmadınız bilmiyorum ama tamamen iyi niyetle yazmıştım.
Hormon testlerini istiyor kan verilerek yapılan
Fsh
Lh
Total testosteron
E2(estradiol)
Prolaktin
Doppler ultrason var bir de şirinevler Bakırköy ama şirinevler olarak geçiyor.
Ultrasonu ilk gidişimizde istemişti. Siz ilk kez mi gideceksiniz? Asistanı spermiogram randevusunu kendi ayarlıyor. Doppler ultrason için siz kendiniz randevu alıyorsunuz eğer değişmesiyle. Yalnız soermiogram detaylı bakıldığından en az 5 saat sürüyor sonucun çıkması. Aynı gün işinizi halledecekseniz sabah erkenden test vermeniz iyi olur. Doktorun eski asistanı bize bunu söylemediği için ilk gidişimizde çok sıkıntı yaşamıştık. O yüzden söylemek istedim. Son olarak genetik testini istemişti bizden.
Kullandık tabiki 1,5 yıl boyunca iğneler vuruldu eşim ama ameliyat da bulanan kaçıncı aşama diye sormak da aklıma gelmedi 4 tane embriyo oluştu gelişiyor deyince heyecandanElogne 2 sonucunu aldiktan sonra ilac kullaandiysaniz o 3 4 olmus olabilir siz ilac almaadan direk tesemi oldunuz?
Devletten götürseniz de olur ama yazdıklarımın hepsini yaptırın. Çünkü hormonlar sürekli değişiklik gösterir doktor muayene gününe yakın zamandaki hormon sonuçlarını görmek ister. Dahiliyeden randevu alıp doktorumuz bu hormon testlerini istedi deseniz hemen kan almaya yönlendiriyor doktorlar. Spermiogramı doktor kendi anlaştığı yerden istiyor detaylı incelendiği için. Doppler ultrasonun ücretini hatırlamıyorum ama o da en fazla 300tl Spermiogram 280tl doktorun muayene ücreti de 400tl. Üç ayda bir kontrole gidiyoruz ve 3 ayda bir belimizi bükülüyor masraflardan ötürü.Biz farkli bir sehirden gelecegiz oyuzden.elimizde fsh testeron ve 2 tane sperm sonucu var.amaa sanirimcok detayli degil kendi istedigiyerden verecegiz sanirimacaba e2 lh ve prolaktini devletten alip gotursek oluur mu? Tsklerbuarada
Hanımlar merhaba istanbul kadiköyde dr metin kimildar ismini duydunuz mu fototerapi doktoru uzun yıllar rusyada devlet hastanesinde doktorluk yapmış ve bioanaliz yapıyor ve hasarlı bulduğu yerlere frekans göndererek hücrelerin yenilenmesini sağlıyormuş.
İyi gibi görünüyor normal yani degerleriArkadaşlar fsh 7 .93
Testesteron2.84 nasıl?
Canım ben hiç öyle birşey duymadım. Bi arasaydın kendisiyle veya asistanıyla görüş durumu anlat belki daha önce bu durumdan giden falan olmuştur. olmasa da en azından aklında ki soru işareti gider.Bu arada eklemek istiyorum bi tanıdığım 1 yıldır gözleri görmüyordu işitme kaybı da vardı tavuk körü rahatsızlığı izmirde gittikleri doktorlar daha da kötü olacak demişler. Bu frekans tedavisiyle adam hem görebildi hem işitme kaybı azaldı. Yanı hücreleri onarıyorsa belki üretimi sağlar mi diye düşündük. Ayrıca sebepsiz azospermi de problemi de görüntüler mi? Biz 8 yıllık evliyiz ve bunun 7 yılında elimizden geldiğince en iyi yerlere gitmeye çalıştık 3 olumsuz tese mevcut. Evlat edinmek için başvuru yaptık. Yine böyle birşey duyunca kayıtsız kalamıyor insan. Celalettin peru aklımdaydı hep zaten ama 1 gün önce celalettin hocaya mail atıp 1 gün sonra bu kişiyi duymakta bi hikmet var mıdır
Gidip görüştük sanki çok bu konu içeriğini bilmiyor gibi geldi bana. Çünkü sperm sıfır diyorum sıfır değildir diyor. Belli bi sayıya kadar degilse onu sıfır yazmışlardır dedi. En azından bizim geçmişte bozduklarimizi düzeltir diye düşündük. Çünkü astronotlar uzaya çıkmadan ve döndüklerinde aynı analiz ve frekans olayı onlara yapılıyormuş.Canım ben hiç öyle birşey duymadım. Bi arasaydın kendisiyle veya asistanıyla görüş durumu anlat belki daha önce bu durumdan giden falan olmuştur. olmasa da en azından aklında ki soru işareti gider.
Tesekkur ederim cabalayalim vardir bir hayır bu dokyorun varligindan haberdar olmayadabilirdikDevletten götürseniz de olur ama yazdıklarımın hepsini yaptırın. Çünkü hormonlar sürekli değişiklik gösterir doktor muayene gününe yakın zamandaki hormon sonuçlarını görmek ister. Dahiliyeden randevu alıp doktorumuz bu hormon testlerini istedi deseniz hemen kan almaya yönlendiriyor doktorlar. Spermiogramı doktor kendi anlaştığı yerden istiyor detaylı incelendiği için. Doppler ultrasonun ücretini hatırlamıyorum ama o da en fazla 300tl Spermiogram 280tl doktorun muayene ücreti de 400tl. Üç ayda bir kontrole gidiyoruz ve 3 ayda bir belimizi bükülüyor masraflardan ötürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?