Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanımlar merhaba istanbul kadiköyde dr metin kimildar ismini duydunuz mu fototerapi doktoru uzun yıllar rusyada devlet hastanesinde doktorluk yapmış ve bioanaliz yapıyor ve hasarlı bulduğu yerlere frekans göndererek hücrelerin yenilenmesini sağlıyormuş.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hani hepimiz bir süreçteyiz hani olumsuz olmazsak sevinirim insan ümitlenmek istiyor hepimiz yıpranıyoruz maddi manevi bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
Elogne 2 sonucunu aldiktan sonra ilac kullaandiysaniz o 3 4 olmus olabilir siz ilac almaadan direk tesemi oldunuz?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hani hepimiz bir süreçteyiz hani olumsuz olmazsak sevinirim insan ümitlenmek istiyor hepimiz yıpranıyoruz maddi manevi bizi bizden daha iyi kimse anlamaz
Bilgi aydinlatir.bilmeden yapacaginiz bir islem sonrasindaki yipranmak cok dahakotu.bizler ihtimalleri bilmeli buna hazir olmaliyiz ama umuutlanarak yapilan bitedavi sonrasidaha yipratici olabilir.herkes doktorlardan aldigi yanitlari yaptigi uygulamalari yaziyor.birafa olumsuzyorrumlara da hazirolmaliyiz kanaatimce. Sahsen buradaki yazilanlar olmasa ben kendimi daha kotu hissderdim.

7evresini iilkkez duydum ben 4diye biliyoordum bizim de suan 2 celalettin bey ne istiyoracaba sperm analizii ve inhibin b disindda

Olumsuz olmaktan kastınız nedir? Ben yaşadığım olumsuz teseden dolayı dikkatli olmak gerektiğini söylemek istedim. Yazdıklarımı nasıl yorulmadınız bilmiyorum ama tamamen iyi niyetle yazmıştım.
7evresini iilkkez duydum ben 4diye biliyoordum bizim de suan 2 celalettin bey ne istiyoracaba sperm analizii ve inhibin b disindda
Hormon testlerini istiyor kan verilerek yapılan
Fsh
Lh
Total testosteron
E2(estradiol)
Prolaktin
Doppler ultrason var bir de şirinevler Bakırköy ama şirinevler olarak geçiyor.
Ultrasonu ilk gidişimizde istemişti. Siz ilk kez mi gideceksiniz? Asistanı spermiogram randevusunu kendi ayarlıyor. Doppler ultrason için siz kendiniz randevu alıyorsunuz eğer değişmesiyle. Yalnız soermiogram detaylı bakıldığından en az 5 saat sürüyor sonucun çıkması. Aynı gün işinizi halledecekseniz sabah erkenden test vermeniz iyi olur. Doktorun eski asistanı bize bunu söylemediği için ilk gidişimizde çok sıkıntı yaşamıştık. O yüzden söylemek istedim. Son olarak genetik testini istemişti bizden.

Mesela canım Hangi aşamaya gelince yapılıyor ya da bununla gerçekleşen gebelik var mı. Whatsapp grubundasın sanırım dimi yada yanlış mı hatırlıyorum. Hani ordan bi bilgin vardır belki diye sordum
Maalesef canım bu konu hakkımda bilgim yok

merhaba arkadaşlar
2 yıla yakındır azospermi ile mücadele ediyoruz. ilk önce kaan aydosta tedavi olduk ama mikrotesede bulunamadı. daha sonra ekim 2018de dr buğra buyrukçu da tedaviye başladık. tedavi bitmek üzere. gelişme varmı diye test yapıldı sonucu bekliyoruz. aranızda buğra buyrukçu da tedavi olan sonuç alanlar varmı ?

Biz farkli bir sehirden gelecegiz oyuzden.elimizde fsh testeron ve 2 tane sperm sonucu var.amaa sanirimcok detayli degil kendi istedigiyerden verecegiz sanirimacaba e2 lh ve prolaktini devletten alip gotursek oluur mu? Tsklerbuarada

Elogne 2 sonucunu aldiktan sonra ilac kullaandiysaniz o 3 4 olmus olabilir siz ilac almaadan direk tesemi oldunuz?
Kullandık tabiki 1,5 yıl boyunca iğneler vuruldu eşim ama ameliyat da bulanan kaçıncı aşama diye sormak da aklıma gelmedi 4 tane embriyo oluştu gelişiyor deyince heyecandan

ben sizi gayet iyi anladım ama birbirimize önerilerde bulunmak için burdayız zaten haklısınız da fakat iyice emin olmaktan bahsetmişsiniz hiç bir yöntem den emin olmak mümkün değil malesef ama bizim için gerçekten umut verici bir yöntem ve orada hamile olan insanları gözümle gördüm sonuçta nasip işi inşallah Allah hepimize nasip eder[/QUOTE]

Biz farkli bir sehirden gelecegiz oyuzden.elimizde fsh testeron ve 2 tane sperm sonucu var.amaa sanirimcok detayli degil kendi istedigiyerden verecegiz sanirimacaba e2 lh ve prolaktini devletten alip gotursek oluur mu? Tsklerbuarada
Devletten götürseniz de olur ama yazdıklarımın hepsini yaptırın. Çünkü hormonlar sürekli değişiklik gösterir doktor muayene gününe yakın zamandaki hormon sonuçlarını görmek ister. Dahiliyeden randevu alıp doktorumuz bu hormon testlerini istedi deseniz hemen kan almaya yönlendiriyor doktorlar. Spermiogramı doktor kendi anlaştığı yerden istiyor detaylı incelendiği için. Doppler ultrasonun ücretini hatırlamıyorum ama o da en fazla 300tl Spermiogram 280tl doktorun muayene ücreti de 400tl. Üç ayda bir kontrole gidiyoruz ve 3 ayda bir belimizi bükülüyor masraflardan ötürü.

Bu arada eklemek istiyorum bi tanıdığım 1 yıldır gözleri görmüyordu işitme kaybı da vardı tavuk körü rahatsızlığı izmirde gittikleri doktorlar daha da kötü olacak demişler. Bu frekans tedavisiyle adam hem görebildi hem işitme kaybı azaldı. Yanı hücreleri onarıyorsa belki üretimi sağlar mi diye düşündük. Ayrıca sebepsiz azospermi de problemi de görüntüler mi? Biz 8 yıllık evliyiz ve bunun 7 yılında elimizden geldiğince en iyi yerlere gitmeye çalıştık 3 olumsuz tese mevcut. Evlat edinmek için başvuru yaptık. Yine böyle birşey duyunca kayıtsız kalamıyor insan. Celalettin peru aklımdaydı hep zaten ama 1 gün önce celalettin hocaya mail atıp 1 gün sonra bu kişiyi duymakta bi hikmet var mıdır

Arkadaslar bir kac gün once celalettin peruya gittik. Detayli sperm analizinde hic hücre görülmedi sadece 2000 adet yuvarlak germ hucresi görüldü. Allah nasip ederse tedaviye baslayacagiz bide bu sekilde deneyelim bakalim 3 ayda bir gelisme olacakmi . Bitkisel urun falan verdi daha almadık.. 3 ay sonunda sonuclarıda yazarım buraya bakalim bir fayda gorecekmiyiz

Canım ben hiç öyle birşey duymadım. Bi arasaydın kendisiyle veya asistanıyla görüş durumu anlat belki daha önce bu durumdan giden falan olmuştur. olmasa da en azından aklında ki soru işareti gider.

Canım ben hiç öyle birşey duymadım. Bi arasaydın kendisiyle veya asistanıyla görüş durumu anlat belki daha önce bu durumdan giden falan olmuştur. olmasa da en azından aklında ki soru işareti gider.
Gidip görüştük sanki çok bu konu içeriğini bilmiyor gibi geldi bana. Çünkü sperm sıfır diyorum sıfır değildir diyor. Belli bi sayıya kadar degilse onu sıfır yazmışlardır dedi. En azından bizim geçmişte bozduklarimizi düzeltir diye düşündük. Çünkü astronotlar uzaya çıkmadan ve döndüklerinde aynı analiz ve frekans olayı onlara yapılıyormuş.

Tesekkur ederim cabalayalim vardir bir hayır bu dokyorun varligindan haberdar olmayadabilirdik

benim eşimde tese olacak ama sperm çıkmazsa diye çok korkuyorum. rosi yapan yer sadece recai pabuççu mu bildiğiniz aşka merkezler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…