Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar detaylı sperm analizlerini hangi merkezlerde yaptırdınız? Güvenilir merkez ismi verebilir misiniz? Bizim yaptırdıklarımızda evre falan yazmıyordu. Bir de yıkamalı sperm analizi konusunda bilginiz var mı? Normal sperm analizinden farkı nedir?

Bakırköy'de andromed var orada yaptırabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim eşimde varikosel 2. grade fakat 2.5 mm olduğu için tansel hoca ameliyata gerek yok dedi sperm dna hasarı %28,80 olarak altı ay önce bulundu morfoloji %1 ileri hareketli %0 yerinde hareketli iyi başka bir doktor evicap ve l arginine neksim kimyanın olanını verdi yeni başladık bu arada yedi tane 3. gün embriyosu a kalite olmasına rağmen tutunamadılar şu an çok pişmanım beşinci güne neden götürmedik diye eşimle ilgili tedavilere yeni başladım bir akıl verirseniz çok memnun olurum

Sperm çıkışı için hormon değerleri nasıl olmalı bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Sperm çıkışı için hormon değerleri nasıl olmalı bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
FSH 12,5 tan düşük
LH 8.6 dan düşük
Testesteron 8 den küçük 2.8 den büyük
Estrodial 40 tan düşük hormon bozukluğu varsa bu aralığa geldiğinde çıkış olabiliyormus.

FSH 12,5 tan düşük
LH 8.6 dan düşük
Testesteron 8 den küçük 2.8 den büyük
Estrodial 40 tan düşük hormon bozukluğu varsa bu aralığa geldiğinde çıkış olabiliyormus.
Eşimde e2 ve prolaktin yüksek dengesiz giden bişeyler var iğne oluyo bidahaki ay daha ii anlarız etki edip etmediğini. Teşekkürler

Offf yok mu kimseden bir hamilelik haberleri,herkes tedavi sürecinde mi hâlâ ne kadar sıkıcı bir durum ya. Bir sonuca ulaşmak istiyor artık insan.

Kızlar eşim bugün celalettin hocaya gitti ilaç yazmış sperm testinde 2 milyon tane yuvarlak hücre çıkmış ama hepsi intihapli 2bucuk milyonu geçiyor lökosit bakalım inhibin b testi istemiş doppler testi hormon testi karyotip testi biseyler filan

İyi de hormon testlerini görmeden ilaç yazmıyor ki normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…