Tutar tutar allahın izniyleInsallah bi transfer gunum gelseydi bakalim tutucakmi
InsallaaahhTutar tutar allahın izniyle
Cnm hormon testi vardı ama 6 ay oldu tekrar istedi intihap için ilaclar yazmışİyi de hormon testlerini görmeden ilaç yazmıyor ki normalde
Güzel haberlerini de burda konuşucaz inşInsallah bi transfer gunum gelseydi bakalim tutucakmi
Sen saglikli olsanda o yumurtalar toplanacak dimi canm ee buyutmeden de toplayamiyolar. bak mesele benm yasm kücük yumurta sayimda iyi ben diger hastalara gore daha az igne kullandm ama benm ignlerm bile 3 bin lira tuttu.Arkadaşlar tüp bebekte ilaç masrafları 3 bin diyorlar konuştuğumuz yerde. Kadın sağlıklı oldugundada mı aynı fiyat yoksa değişken olabiliyor mu?
Cnm bildiğim kadarıyla kadın sağlıklı da olsa ayni fiyat tüp bebek ilaclarina veriyorsun o parayı başka islem olmuyor diye biliyorumArkadaşlar tüp bebekte ilaç masrafları 3 bin diyorlar konuştuğumuz yerde. Kadın sağlıklı oldugundada mı aynı fiyat yoksa değişken olabiliyor mu?
AmiiinnnKızlar celalettin peru instgram sayfasında en son paylaştığı resmi gördünüz mü ?
İkizlerin resmini atmış o kadar tatlılar ki bakmaktan gözlerimi alamadım
Rabbim hayırlısıyla bizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah.
telefon numarasını bulamadm hatice misgenin. verebılırmısınız özlden de yazablrsnzBenim eşim yaptırıyor. Onunla beraber bende yaptırıyorum. Bu hafta sonu son hacamatı var 1 ay ara verip eşim sonra sülük tedavisine başlayacak.
Şöyle ki sebepsiz azo deyince doktorlar benim eşim sağlıksız beslenen biri ve birazda göbekli:) o kadar olumsuz doktorlardan sonra ben eşimin sağlıklı beslenmesi için program yapmaya karar verdim. Hatice Misge ye ulaşıp randevu aldım. Kısaca sıkıntımızı ve eşimin yaşam ve beslenme şeklini anlattım. Eşime kan grubuna uygun beslenme programı oluşturdu. Bu programa hacamat ve sülük tedavisi ekledi. Program aynı zamanda vücudunu hatta organlarını temizlemeye yönelik bir şey. Eşimle onu yapıyoruz. Bi umut bende ki vücudunu temizlersem belki hücreleri yenilenir diye düşündümçocuğumuz olur olmaz bilemem ama en azından sağlığımızı korumuş oluruz dedik.
Canim tikanikligi nasil anladilar ustunden de bayagi geçmiş ama.bizim azospermi dediler sonra 3.testte bir tane sperm goruldu canlı.tikaniklik olabilir diye dusunup transekuler usg diye bisey cekecekler yarin.size de aynisi mi yapildi nasıl oldu hamile kalmanendol ve sudafed bunları kullandı iki spermden 2 milyona yükseldi gittigimiz ilk doktor tıkanıklık olabilir ama damarlar o kadar inceki bulamayız nerde oldugunu dedi zaten bizim sehirde olmuyormus netten kaan hocanın ismini duyunca yazıstık tıkanıklık olabilir iki hücre varsa dedi görmeden bişey diyemem ama bu iki ilacı kullanıp bi tahlil yaptırın dedi bizde öyle yaptık iki milyon cıkıncada demekki tıkanıklık varmıs dedi proseed plus kullanabilirsin dedi zaten bir ay sonra da hamile kaldım en son canlı cansız toplam 7 milyon vardı sperm simdi doktorlara hep eşim gittigi için bana anlattıkları boyle o daha cok biliyordur zaten doktordan gelince yuz ifadesinden bazı soruları soramıyordumda ama bilmek istediklerinizi yazarsanız ben sorar yine size yazarım bir kişiye bile bi faydam dokunsa ne mutlu bana cünkü bu sürecin ne kadar zor oldugunu biliyorum
Cnm benim esimdede tıkanıklık var dediler makattan kamera verip USG çekildi nerde tıkanıklık olduğu çıktı kistleri vardı eşimin biri kanali tikiyordu açtılar ameliyat olduCanim tikanikligi nasil anladilar ustunden de bayagi geçmiş ama.bizim azospermi dediler sonra 3.testte bir tane sperm goruldu canlı.tikaniklik olabilir diye dusunup transekuler usg diye bisey cekecekler yarin.size de aynisi mi yapildi nasıl oldu hamile kalman
Cnm benim esimede yeni yazdı hatta eşim almaya gitti simdi bazı ilaçlar bir iki uç tane içinde benim düşündüğüm ilk günler zor olabilir ama ilaçların sayıları az bi kaç güne biter diye düşünüyorumÇok sevgili kader arkadaşlarım size bir sorum olacak .. daha doğrusu celalettin beyin hastalarina bir sorum olacak. Hocanın verdigi ilaclar o kadar fazla kiii esimin bunyesi kaldirmaz herhangi bir yan etkisi olur diye cok korkuyorum. Bu konuda tecrubesi olan yazabilirmi. 1 gunde takviye kapsullerle beraver 8-10 tane ilac alacak. Beni tedirgin etti biraz. Lutfen bilgisi olan yazabilir. Simdiden tesekkur ederim :*
Ne ameliyatı oldu canım ameliyattan sonra açıldımı peki çıkış oldumuCnm benim esimdede tıkanıklık var dediler makattan kamera verip USG çekildi nerde tıkanıklık olduğu çıktı kistleri vardı eşimin biri kanali tikiyordu açtılar ameliyat oldu
O zaman size farkli ilaclar verdi bizim çok fazlaa. 3 aylık tedavi gorecek eşim . Sizin sorun neydi canımCnm benim esimede yeni yazdı hatta eşim almaya gitti simdi bazı ilaçlar bir iki uç tane içinde benim düşündüğüm ilk günler zor olabilir ama ilaçların sayıları az bi kaç güne biter diye düşünüyorum
İdrar yolundan girip soguk bicakla actilar parca alip gönderdiler cok sukur bisey cikmadi kisten sperm çıkışı olmadı çok yüksek miktarda intihap çıktı celalettin hoca intihaptan çıkış olmayabilir bide tikanikligin devam ediyor olabilir dediNe ameliyatı oldu canım ameliyattan sonra açıldımı peki çıkış oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?