Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar tüp bebekte ilaç masrafları 3 bin diyorlar konuştuğumuz yerde. Kadın sağlıklı oldugundada mı aynı fiyat yoksa değişken olabiliyor mu?

İlaç masrafları kişiden kişiye değişir benim ilaçlarım 1.500 tutmştu şimdi eşimin iğneleri aylık ort 200lira

Arkadaşlar tüp bebekte ilaç masrafları 3 bin diyorlar konuştuğumuz yerde. Kadın sağlıklı oldugundada mı aynı fiyat yoksa değişken olabiliyor mu?
Sen saglikli olsanda o yumurtalar toplanacak dimi canm ee buyutmeden de toplayamiyolar. bak mesele benm yasm kücük yumurta sayimda iyi ben diger hastalara gore daha az igne kullandm ama benm ignlerm bile 3 bin lira tuttu.
Şoyle dusun sana 12 gun igne vurulcaksn diyo ignenin kutusu 2 buçuk gün gidiyo kutunun tanesi 748 lira 3 belki 4 kutu aliyosn onun yaninda son 3 gun catlamayi onlemek icin igne aliyosun tek doz halinde tanesi 200 küsür lira dhasi da var canm bu is uzun yani 3 bini coook rahat buluyo.
Raporlu fiyatlarini bilemem ama.

Rapor çıkartın bence. Azospermide rapor daha kolay çıkıyomuş devlet hastanesinde sabrederim beklerim dersen ilaçların fiyatı bayağı düşüyo

Kızlar celalettin peru instgram sayfasında en son paylaştığı resmi gördünüz mü ?
İkizlerin resmini atmış o kadar tatlılar ki bakmaktan gözlerimi alamadım
Rabbim hayırlısıyla bizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah.

telefon numarasını bulamadm hatice misgenin. verebılırmısınız özlden de yazablrsnz

Canim tikanikligi nasil anladilar ustunden de bayagi geçmiş ama.bizim azospermi dediler sonra 3.testte bir tane sperm goruldu canlı.tikaniklik olabilir diye dusunup transekuler usg diye bisey cekecekler yarin.size de aynisi mi yapildi nasıl oldu hamile kalman

Çok sevgili kader arkadaşlarım size bir sorum olacak .. daha doğrusu celalettin beyin hastalarina bir sorum olacak. Hocanın verdigi ilaclar o kadar fazla kiii esimin bunyesi kaldirmaz herhangi bir yan etkisi olur diye cok korkuyorum. Bu konuda tecrubesi olan yazabilirmi. 1 gunde takviye kapsullerle beraver 8-10 tane ilac alacak. Beni tedirgin etti biraz. Lutfen bilgisi olan yazabilir. Simdiden tesekkur ederim :*

Cnm benim esimdede tıkanıklık var dediler makattan kamera verip USG çekildi nerde tıkanıklık olduğu çıktı kistleri vardı eşimin biri kanali tikiyordu açtılar ameliyat oldu

Cnm benim esimede yeni yazdı hatta eşim almaya gitti simdi bazı ilaçlar bir iki uç tane içinde benim düşündüğüm ilk günler zor olabilir ama ilaçların sayıları az bi kaç güne biter diye düşünüyorum

Cnm benim esimdede tıkanıklık var dediler makattan kamera verip USG çekildi nerde tıkanıklık olduğu çıktı kistleri vardı eşimin biri kanali tikiyordu açtılar ameliyat oldu
Ne ameliyatı oldu canım ameliyattan sonra açıldımı peki çıkış oldumu

O zaman size farkli ilaclar verdi bizim çok fazlaa. 3 aylık tedavi gorecek eşim . Sizin sorun neydi canım

Ne ameliyatı oldu canım ameliyattan sonra açıldımı peki çıkış oldumu
İdrar yolundan girip soguk bicakla actilar parca alip gönderdiler cok sukur bisey cikmadi kisten sperm çıkışı olmadı çok yüksek miktarda intihap çıktı celalettin hoca intihaptan çıkış olmayabilir bide tikanikligin devam ediyor olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…