Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu Y kromozom testi nerde yapılır kaç günde çıkar bide inhibin b testi kaç günde çıkar karyotip testi bilgi verirmisiniz

yan etkı olmuyor canım oyle cok barız bı sekılde yanı bız 3 ayda bır hormon testlerını yaptırınca ast alt gıbı karacıger bobrek enzımlerınede baktırıyoz cok fazla ılac oldugu ıcın zarar verıyomu dıye ama yok temız cok sukur hıc kotu bısey olanda duymadım.bılındık ortak etkıler col ergenlık sıvılcesı baslarda goguslerde sertlesme terleme gıbı sonra gecen seyler

Arkadaşlar tüp bebek merkezine gittik beni muayene Edip eşimin spermiyogram vermesini istediler 300 bin sperm çıkışı oldu ama boyun ve baş anomalisi var diyorlar . Zaten düzgün sperm olmazsa tese yaparız diyorlardı teseden çıkan spermlerde aynı olur mu ? İleri hız 0 canlılık var ama şekli bozuk bilen var mı?

Cok sagol zahmet edip yazdigin icin. Içim rahatladii inankii allah razi olsun senden. Bugun esim ilaclari icim evden ciktiktan sonra cok zoruma gitti saatlerce agladim bu ilaclara mecbur oldugumuz icinn.. cok zor sinavdan geciyoruz . Pekii 3 ayın sonunda esinizde ufakta olsa gelismeler gozlendimi yoksa bosuna kulanmisiz mi dediniz ??

Tesede canlida bulabilirler ama ayni bu sekilde de cikabilir.

Cnm benim esimdede tıkanıklık var dediler makattan kamera verip USG çekildi nerde tıkanıklık olduğu çıktı kistleri vardı eşimin biri kanali tikiyordu açtılar ameliyat oldu
[/QUOTE] biz bugun makattan.doppler cekildik.prof.tu sonuclar bir haftaya ulasir doktorunuza dedi.ben de siz baktiniz bisey gordunuz mu dedim.evet kanallarda tikaniklik oldugunu soyleyebilirim dedi.kesin sonucu ancak haftaya ogrenebilirsiniz dedi.insallah cozumu olan biseydir de dogal yoldan gebe kalabilirim.yoksa doktorlarin tek bildigi cumle tup bebek tese baska bildikleri bisey yok.resmen ugrasmak istemiyorlar.

İşte bu çok kötü çünkü tutmama ihtimali yüksek oluyor zaten a kalite değildi b kalite dediler.
Spermlerin kalitesimi ben hic kalite filan sormadm ya hatta fazla bulnmus tup seklinde dondurdular daha sonra teseye gerek kalmasn diye embriyolarmda olustu acaba benmkilerin kaliteside kotu olsa döllenmezdi yada dondurmazlardi dimi?

Sperm kalitesi kötü olunca donduramiyorlar. Birde tesedekiler daha iyi diyorlar ama bilemiyorum genetikle alakalı olabilir canım bizimkisi .yani sizinki iyi olabilir döllenme olduiysa embriyo saglikliysa sorun yok inşallah tutar bebisin darisida bize olur

Geçmiş olsun morfoloji bozuk olsa da embiryo oluşuyor yani yumurtayı döllüyor tutup tutmaması nasip kiminin oluyor kiminin olmuyor morfoloji kolay kolay değişmiyor yine vitamin sağlıklı beslenmeyle desteklenebilir tabi ki. Denemeden bilinmiyor inş yolunuz kısadır ilk denemede kavuşursunuz mucizenize

Döllenme oluyorsa tutma şansı ayyni mı peki canım inşallah kısadır yolumuz. Cümlemize nasip eder rabbim inşallah..

Döllenme oluyorsa tutma şansı ayyni mı peki canım inşallah kısadır yolumuz. Cümlemize nasip eder rabbim inşallah..
Daha zor deniliyor bilimsel açıdan ama nasipte varsa ne morfoloji ne başka bir şey engel tanımıyor.Allah çok aratmadan hayırlısıyla kavuştursun bekleyen herkesi.

Yaa insallah dogru diyosn kalitesi kotu olsa dondurmazlardi.
Insallh bebisim tutarda bende burda sizlere umut olurum

Çok şükür canım tabi ki gelişme var olmaz olur mu sıfırdan başladık 1yil geçti neredeyse ayın 16sinda tekrar gidicez gayet iyidurumdayiz doktor bey 1yil içinde tüp bebeğe geçeriz demişti.zaten başta en az 2 yıl tedavi dedi.bu arada o kadar ilaç iğne kullanması benimde çok zoruma gidiyo üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo.Allahtan istekli iciyo ben yapamıyorum açıkçası en ufak ilacı bile en fazla 3 gün içiyorum

Aynı dertten ben de müzdaribim ne yazık ki benim de eşim dünya kadar iğne,ilaç kullanıyor,o kullandıkça benim içim gidiyor,üzülüyorum. Ben onun yerinde olsaydım eğer değil 1 sene,1 gün bile kullanamazdım kesinlikle kendimi biliyorum.
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun eşlerimiz için de bizim için de çok zor bunu ancak çeken bilir.

Valla konunun ikonu alta düşünce benim canım sıkılıyor burda birbirinin halinden anlayanlarin konusmasini okumak bile beni umutlandırıyor ..hepineze teşekkürler arkadaşlar..

Bizede iki sene dedi . Düşününce cok uzun geliyor ama sonunda anne olacagiz insallah.

Esi Ovitrelle kullananan var mi aranizda kizlar. Şuan eşime 3 aylik ovitrelle verdi doktor onu içiyor gün aşırı. Ilk önce iğne verdi 6 hafta sonra test sonuçlarına göre bunu verdi baş kısımları oluşmuş dedi kuyruk oluşumu için 3 ay da bunu kullancaksin dedi. Inş güzel sonuçlar alırız bize de annelik duygusunu yaşatırrabbim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…