Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım verdıgının adı baska olabılır mı ovıtrelle ıgne ya.gun asırı ıcıyor yazmıssında ondan dedım cnm

Biz ignesini aldik canim kapsul olarak haberim yok.. duana amin demek icin yazdım... insallah anne oluruz bizde hayırlısı ile sağlıklı

Kapsül olarak da var. Ovitrelle 50 mg hatta iğne olarak başka bişey kullandı sonra bu ilaca geçti doktor

Belki çok alakasız olacak ama, birden aklıma geldi de ,ben bu sayfanın kurucusu olan hayalimm77 adlı kullanıcının şu an ki akıbetini merak ediyorum.
Mesela geçmişte neler yaşadı,eşinin azospermi sebebi neydi,tese oldu mu, hiç tedavi gördü mü, tüp bebek denediler mi ve en son olarak en önemlisi şimdi çocukları var mı ?
Bu soruların cevaplarını merak ediyorum,çünkü en nihayetinde o da bir zamanlar bizim geçtiğimiz yollardan geçmiş .Aranızda bu konuyla alakalı bilgi sahibi olanlar var mı ?

yanlıs bılgılendırmek ıstemem ama bır keresn-ınde cocugu olmustu dıye okumustum burdan o yuzden yazmıyor artık falan dıyorlardı

evet çocuğu oldu doğum yaptı profiline girip attığı eski mesajlara bakabilirsin

İyi geceler arkadaşlar bu rosi tekniği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce güvenilir mi? Bu konuyla alakalı fikir'leriniz nedir?
Rica etsem paylaşır mısınız ?

Arkadaşlar iki yıllık evliyiz tüp bebekte rapora basvursak çıkar mı bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Eşin azospermse iki yil bile beklemene gerek yoktu hemen cikiyor diye biliyorum
İlk testte çıkmadı canım ikinci ve Üçüncü de çok az çıkış oldu onlarda da hareket yoktu ağustosta başlamayı düşünüyoruz cikarmi ki nere başvuru yapacağız biliyormusun peki canım

Canim biz almadik ama fakultelerde veriliyor sanirim. .. hic uokken sonradan cikis nasil olduu buda guzel bisey masallah. Cansizda olsa sperm uretmis yumurtalik.

Canim biz almadik ama fakultelerde veriliyor sanirim. .. hic uokken sonradan cikis nasil olduu buda guzel bisey masallah. Cansizda olsa sperm uretmis yumurtalik.
Evet canım çıkış tedaviye başladıktan sonra oldu ilk sperm testi sıfır çıktı şok olduk. Şimdi çok şükür 100 bin 200 bin gibi sayı var ama çoğu ölü durumda doktor işe yarar sperm bulamazsak tese yapalım diyor hem eşim çok yıprandı hem ben Ağustos gibi düşünüyoruz adetimin ikinci günü .ben biraz araştırdım 3 yıl evli olma şartı var canım .

Azospermi varsa evlilik yili oonemli değil.buarada cikis olmasi cok guzel insallah hareketli de çıkar acaba doktorrjnz kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…