Gaziantepteyiz 3-4 doktor gezdik farklı farklı . inşallah hareketlenir de tese olmak zorunda kalmaz .Azospermi varsa evlilik yili oonemli değil.buarada cikis olmasi cok guzel insallah hareketli de çıkar acaba doktorrjnz kimdi?
Merhaba benim eşimde azospermi 0 çıkıyordu hep spermiogramda. 2015 eylülde evlendik 2017 ağustosta tese oldu eşim ve rapor çıktı. 3 yıl evli olma şartı azospermi de yok diye biliyorum ben de.Evet canım çıkış tedaviye başladıktan sonra oldu ilk sperm testi sıfır çıktı şok olduk. Şimdi çok şükür 100 bin 200 bin gibi sayı var ama çoğu ölü durumda doktor işe yarar sperm bulamazsak tese yapalım diyor hem eşim çok yıprandı hem ben Ağustos gibi düşünüyoruz adetimin ikinci günü .ben biraz araştırdım 3 yıl evli olma şartı var canım .
Canım ben az önce netten biraz araştırma yaptım multipl skleroz yani (MS) bir çok belirtileri varmış tedavi süreci uzun gibi vs.bişeyler yazıyor. Hayrola sorun ne ?Kızlar MS filan değildir değilmi celalettin hoca varikosel var skleroz terapisi burada yapılacak demiş tam anlamadım korkuyorum
Tabi ki derdi canım üzülme sen birşey yokturEsim daha önce röntgen kan testi herşey yaptı ameliyat olmadan önce üniversite hastanesinde eğer MS olsa hoca MS derdi değilmi ilaçlara başlasın demezdi degilmi
İnşallah cnm ya valla Yoruldum ya strese giriyorum bitmedi gitti su sıkıntılar maddi manevi yiprandikTabi ki derdi canım üzülme sen birşey yoktur
Sen kalbini ferah tut canım zaten normalde çocuk konusunda sıkıntılıyız,stresliyiz bir de bunu dert etme kendine. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma.İnşallah cnm ya valla Yoruldum ya strese giriyorum bitmedi gitti su sıkıntılar maddi manevi yiprandik
İnşallah cnm benim allah razı olsunSen kalbini ferah tut canım zaten normalde çocuk konusunda sıkıntılıyız,stresliyiz bir de bunu dert etme kendine. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma.
Allah senden de razı olsun canımİnşallah cnm benim allah razı olsun
İnşallah cnm helal olsun Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bayadır giremiyordum sayfaya son yazılanları görünce tekrar birşeyler yazmak istedim. Özellikle ailelerin bu kadar sert tavrına çok üzüldüm. Bende 5 yıllık evliyim ve 1 yıl azospermiyle uğraştık ve sonunda şuan 7 aylık ikizlerime hamileyim çok şükür. Size tavsiyem asla vazgeçmeyin rabbim hepsinin gününü tarihini koymuştur ve olacaktır siz yeterki duayı ve tedaviyi bırakmayın. Ayrıca zannediyorlar ki tüp bebek kliniklerinde sadece spermi olmayan, yumurtası olmayan, 45 yaş üstü insanlar var. Ben bahçeci de tedavi gördüm ve gelen çiftlerin yarısında ne sorun vardı ne yaşları ileriydi ama olmuyordu. Rabbim hepimizi bir sınavdan geçiriyor kimini azospermiyle kimini hiç sorunsuz kimini hiç yumurtasız... Ama hiç birşey ondan üstün değil. Siz inanın gerisi olacaktır. Ben 1 yıl boyunca hep inandım, hiç olmayacağını düşünmedim. Bizler rabbim katında iyi insanlarız ve imanımız güçlü. En zor sınavlara hep en iyi öğrencileri seçerler. Lütfen umutsuz olmayın. Hamilelerin duası kabul olur derler, ben hepiniz için hergün dua ediyorum. Eşimin doktoru şimdi çocuğum yok diye şikayet ediyorsun, seneye çocuktan daha çok şikayet edersen bozuşuruz demişti yani önce beni inandırdı ki eşime destek olabileyim. Siz güçlü olun inanın eşinizin size çok ihtiyacı var bu dönemde. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin...
Eşinde ki sorun neydi yani azo sebebi neydi ve nasıl bir tedavi uygulandı bilgilendirir misin ? Her yeni bilgi bizlere bi umut.Merhaba arkadaşlar bayadır giremiyordum sayfaya son yazılanları görünce tekrar birşeyler yazmak istedim. Özellikle ailelerin bu kadar sert tavrına çok üzüldüm. Bende 5 yıllık evliyim ve 1 yıl azospermiyle uğraştık ve sonunda şuan 7 aylık ikizlerime hamileyim çok şükür. Size tavsiyem asla vazgeçmeyin rabbim hepsinin gününü tarihini koymuştur ve olacaktır siz yeterki duayı ve tedaviyi bırakmayın. Ayrıca zannediyorlar ki tüp bebek kliniklerinde sadece spermi olmayan, yumurtası olmayan, 45 yaş üstü insanlar var. Ben bahçeci de tedavi gördüm ve gelen çiftlerin yarısında ne sorun vardı ne yaşları ileriydi ama olmuyordu. Rabbim hepimizi bir sınavdan geçiriyor kimini azospermiyle kimini hiç sorunsuz kimini hiç yumurtasız... Ama hiç birşey ondan üstün değil. Siz inanın gerisi olacaktır. Ben 1 yıl boyunca hep inandım, hiç olmayacağını düşünmedim. Bizler rabbim katında iyi insanlarız ve imanımız güçlü. En zor sınavlara hep en iyi öğrencileri seçerler. Lütfen umutsuz olmayın. Hamilelerin duası kabul olur derler, ben hepiniz için hergün dua ediyorum. Eşimin doktoru şimdi çocuğum yok diye şikayet ediyorsun, seneye çocuktan daha çok şikayet edersen bozuşuruz demişti yani önce beni inandırdı ki eşime destek olabileyim. Siz güçlü olun inanın eşinizin size çok ihtiyacı var bu dönemde. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere nasıl umut oldun nasıl mutlu ettin anlatamam. Sana ve evlatlarına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ben inanıyorum bir gün bizler de anne olacağız yeter ki vazgeçmeyelim ve hep dua edelim.İnşallah cnm helal olsun Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Amin cnm doktorla konuştuk MS değilmiş varikosel için bi uygulamaymis ameliyattan daha kolay ve kesin çözüm dedi bakalım onuda yaptiracagiz inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere nasıl umut oldun nasıl mutlu ettin anlatamam. Sana ve evlatlarına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ben inanıyorum bir gün bizler de anne olacağız yeter ki vazgeçmeyelim ve hep dua edelim.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere nasıl umut oldun,bizleri nasıl mutlu ettin anlatamam. Sana ve evlatlarına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ben inanıyorum bir gün bizler de anne olacağız.Yeter ki vazgeçmeyelim ve hep dua edelim.Merhaba arkadaşlar bayadır giremiyordum sayfaya son yazılanları görünce tekrar birşeyler yazmak istedim. Özellikle ailelerin bu kadar sert tavrına çok üzüldüm. Bende 5 yıllık evliyim ve 1 yıl azospermiyle uğraştık ve sonunda şuan 7 aylık ikizlerime hamileyim çok şükür. Size tavsiyem asla vazgeçmeyin rabbim hepsinin gününü tarihini koymuştur ve olacaktır siz yeterki duayı ve tedaviyi bırakmayın. Ayrıca zannediyorlar ki tüp bebek kliniklerinde sadece spermi olmayan, yumurtası olmayan, 45 yaş üstü insanlar var. Ben bahçeci de tedavi gördüm ve gelen çiftlerin yarısında ne sorun vardı ne yaşları ileriydi ama olmuyordu. Rabbim hepimizi bir sınavdan geçiriyor kimini azospermiyle kimini hiç sorunsuz kimini hiç yumurtasız... Ama hiç birşey ondan üstün değil. Siz inanın gerisi olacaktır. Ben 1 yıl boyunca hep inandım, hiç olmayacağını düşünmedim. Bizler rabbim katında iyi insanlarız ve imanımız güçlü. En zor sınavlara hep en iyi öğrencileri seçerler. Lütfen umutsuz olmayın. Hamilelerin duası kabul olur derler, ben hepiniz için hergün dua ediyorum. Eşimin doktoru şimdi çocuğum yok diye şikayet ediyorsun, seneye çocuktan daha çok şikayet edersen bozuşuruz demişti yani önce beni inandırdı ki eşime destek olabileyim. Siz güçlü olun inanın eşinizin size çok ihtiyacı var bu dönemde. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin...
Eşimde inmemiş testis sorunu varmış biz böyle bir sorun olduğunu bilmiyorduk tabiki. İlk başta ilaç tedavisi uygulandı çok az da olsa çıkış oldu. 4 kez tüp bebek denedik. sonuncu denemede sperm çıkışı da olmadı acil tese ye aldılar çok şükür ki tese de bulundu. Şimdi ikizlere hamileyim allahıma bin şükür.Eşinde ki sorun neydi yani azo sebebi neydi ve nasıl bir tedavi uygulandı bilgilendirir misin ? Her yeni bilgi bizlere bi umut.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere nasıl umut oldun,bizleri nasıl mutlu ettin anlatamam. Sana ve evlatlarına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ben inanıyorum bir gün bizler de anne olacağız.Yeter ki vazgeçmeyelim ve hep dua edelim.
Amin canım sağol. Ben burda yazan herkesin birgün hamileyim yazacağınada inanıyorum. Benim ilk girdiğim zamanlar da konuştuğumuz arkadaşların çoğu hep iyi sonuçlar aldı. Rabbim ol derse olur bu iş bu kadar basit. Sadece zamanı var kiminin benim gibi 1 yıl sonra kiminin 1 ay sonra ama olacağına inanın. Ailelere gelince bu tek taraflı bir sorun değil. Bende hiçbir sorun yoktu ama sperm bulunduğu halde 3 kez denedik olmadı. 4. deneme de ben 2tane istedim doktorum da emin misin dedi evet dedim istiyorum. 1 sene önce çocuğum olmayabilir fikrini düşünürken şimdi 2 tane ye birden nasıl bakacağımı düşünüyorum :) Biraz zor bir hamilelik dönemi geçirsem de hiç şikayet edemiyorum. Burdaki kimse umudunu kaybetmesin. Çok sperme gerek yok 1 sperm 1 yumurta dan oluştuk hepimiz.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere nasıl umut oldun,bizleri nasıl mutlu ettin anlatamam. Sana ve evlatlarına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ben inanıyorum bir gün bizler de anne olacağız.Yeter ki vazgeçmeyelim ve hep dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?