Peki tüp bebek masrafları falan ne kadara mal oldu size herşey içinde dahil, geçen sene yaptırdınız değil mi ?Amin canım sağol. Ben burda yazan herkesin birgün hamileyim yazacağınada inanıyorum. Benim ilk girdiğim zamanlar da konuştuğumuz arkadaşların çoğu hep iyi sonuçlar aldı. Rabbim ol derse olur bu iş bu kadar basit. Sadece zamanı var kiminin benim gibi 1 yıl sonra kiminin 1 ay sonra ama olacağına inanın. Ailelere gelince bu tek taraflı bir sorun değil. Bende hiçbir sorun yoktu ama sperm bulunduğu halde 3 kez denedik olmadı. 4. deneme de ben 2tane istedim doktorum da emin misin dedi evet dedim istiyorum. 1 sene önce çocuğum olmayabilir fikrini düşünürken şimdi 2 tane ye birden nasıl bakacağımı düşünüyorum :) Biraz zor bir hamilelik dönemi geçirsem de hiç şikayet edemiyorum. Burdaki kimse umudunu kaybetmesin. Çok sperme gerek yok 1 sperm 1 yumurta dan oluştuk hepimiz.
Çok şükür allah kucağına almayı da nasip hayırlı evlat olsunlar. Darısı bizlere allahim senin mutluluğundan bize de yaşatsınEşimde inmemiş testis sorunu varmış biz böyle bir sorun olduğunu bilmiyorduk tabiki. İlk başta ilaç tedavisi uygulandı çok az da olsa çıkış oldu. 4 kez tüp bebek denedik. sonuncu denemede sperm çıkışı da olmadı acil tese ye aldılar çok şükür ki tese de bulundu. Şimdi ikizlere hamileyim allahıma bin şükür.
Ben tese ameliyatı pgt içinde eşim ve benim tüm tedavime toplamda 43 bin ödemişim canım. Çıkmadan tüm faturaları istemiştik çünkü ne kadar harcadık diye. Ama içinde benim tedavimde de bir sürü testler vardı. ERA testi CD56 gibi özel testler falan var. Yalnız içinde ilaçlar yok. İlaçlara da 4 deneme için en az 5 bin gitmiştir.Evet geçen sene ama son deneme aralıkta oldu Ocak 18 de hamile olduğumu öğrendim.Peki tüp bebek masrafları falan ne kadara mal oldu size herşey içinde dahil, geçen sene yaptırdınız değil mi ?
Amin inşallah canım. Bu uğurda kim uğraşıyorsa Allah herkese nasip etsin. Ne kadar zor bir süreç olduğunu bende çok iyi biliyorum ama hamile olduğunu öğreniyorsun ya sanki o kadar süreçten geçen sen değilsin. Herşey unutuluyor gerçekten. Biz eşimle şimdi o günleri hem gülerek hem şükrederek anıyoruz.Çok şükür allah kucağına almayı da nasip hayırlı evlat olsunlar. Darısı bizlere allahim senin mutluluğundan bize de yaşatsın
Anladım canım Allah'ım bana ve buradaki arkadaşlarıma da nasip etsin anne olmayıBen tese ameliyatı pgt içinde eşim ve benim tüm tedavime toplamda 43 bin ödemişim canım. Çıkmadan tüm faturaları istemiştik çünkü ne kadar harcadık diye. Ama içinde benim tedavimde de bir sürü testler vardı. ERA testi CD56 gibi özel testler falan var. Yalnız içinde ilaçlar yok. İlaçlara da 4 deneme için en az 5 bin gitmiştir.Evet geçen sene ama son deneme aralıkta oldu Ocak 18 de hamile olduğumu öğrendim.
Ben 5 senelik evliyim ağustosta 6. yıla gireceğiz nasipseAnladım canım Allah'ım bana ve buradaki arkadaşlarıma da nasip etsin anne olmayı
Siz kaç senelik evliydiniz
Size yine iyi demisler benm esimin tese ameliyati dahil ilaclarla birlikte 22 yi gecti.7100 kendileri 3000 küsur ilaçlar canım öyle dediler yeni gittik biz çok olmadı.
Teseye 2900 dedilerSize yine iyi demisler benm esimin tese ameliyati dahil ilaclarla birlikte 22 yi gecti.
9 bin tup bebek 4.400 tese 4 bine yakinda igneler tutuyor rahim dinlendirme yaparsa oda var bizim 22 yi gecti canm
Bizim ki 4.400 du merkeze gore degisiyor fiyatlar fazla spermleri dondurup yillik saklamakta1900 liraTeseye 2900 dediler
1100 yada 1200 dediler ama bizim spermlerde morfoloji çok kötü çıkıyor tese olsak çözüm ur mu bilmiyorum doktorumuz tatilde gidip soramiyoruzBizim ki 4.400 du merkeze gore degisiyor fiyatlar fazla spermleri dondurup yillik saklamakta1900 lira
Morfoloji kötuyse tesede cikan spermlerde kotu olabilir bunlarda yumurtyi döllerken sıknti yapar doktor daha iyi bilir ama yanlis dusunmuyosam benim düsuncem bu1100 yada 1200 dediler ama bizim spermlerde morfoloji çok kötü çıkıyor tese olsak çözüm ur mu bilmiyorum doktorumuz tatilde gidip soramiyoruz
Canım ya geçenlerde yazmıştım. Doğru söylüyosun ilacın adı klomen 50 mg imiş önce ki kullandığı ovitrelle igneydi. Şimdi ki hap. Ben öncekiyle karıştırmışım.canım verdıgının adı baska olabılır mı ovıtrelle ıgne ya.gun asırı ıcıyor yazmıssında ondan dedım cnm
Benim esimde klomen kullanmisti canmCanım ya geçenlerde yazmıştım. Doğru söylüyosun ilacın adı klomen 50 mg imiş önce ki kullandığı ovitrelle igneydi. Şimdi ki hap. Ben öncekiyle karıştırmışım.
Aynen bende öyle düşünüyorum canım biraz beklemek daha iyi olucak başarısız bir tüp bebek yasarsak daha kötü olur psikolojisiMorfoloji kötuyse tesede cikan spermlerde kotu olabilir bunlarda yumurtyi döllerken sıknti yapar doktor daha iyi bilir ama yanlis dusunmuyosam benim düsuncem bu
Benim esimde klomen kullanmisti canm
Biz tese olucaktik zaten kullandirdi yinede klomen ve progenym diye iki hap kullandik normal cikis olmadi tesede cikti ama belki ilaclarin faydasi olmustur.Klomen işe yaramadı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?