- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
Oylede boylede yasıcaz başarisizi yasayacaksak beklemek sadece zaman kaybi olur canmAynen bende öyle düşünüyorum canım biraz beklemek daha iyi olucak başarısız bir tüp bebek yasarsak daha kötü olur psikolojisi
Ne sebeple azosperm eşin. Allah yardımcınız olsun. Maddiyat olmayincada çok zor seni anlıyorum. Rosi islemi deneyin diyecegim ama o da pahali mi nasil bilmiyorum. Çok üzüldüm senin için. Rabbim yar ve yardimcin olsunArkadaslar merhaba bende buraya uzun suredir girmiyorum....girmek istemedim cunku icimde cocuk istegi kalmadi caresizlikten 6. Senemiz bitti ama elde var sıfır...bizim derdimiz esimin sperm bas kismi olusuyor kuyruk kismi olusmuyor yani 4. Evreden 5. Evreye gecemiyor...celalettin peruya ve bircok doktora gittik olmadi tedavi maddi imkansizliktan dolayi simdi mersinde selahattin cayan diye bir doktor var ona gidiyoruz 3 senedir bir defa tse oldu esim olmadi cikmadi simdi ilac tedavisi var ama umudum yok doktor alet herdavat eksik fakultede çalışıyor.....baska yerlere gitsem maddi durum el vermiyor....biz boyle cocuksuz olecez herhalde bizim kaderimizde bu var sanirim
Esimin proplemi sperm 5 evreden olusuyormus bas kismi oluyormus 5. Evreye kuyruk olusmuyormus benimde adetim cok duzensiz hangi birimiz tedavi olacagiz bendede varNe sebeple azosperm eşin. Allah yardımcınız olsun. Maddiyat olmayincada çok zor seni anlıyorum. Rosi islemi deneyin diyecegim ama o da pahali mi nasil bilmiyorum. Çok üzüldüm senin için. Rabbim yar ve yardimcin olsun
Allahtan ümit kesilmez cnm hepimiz ayni korkuyu yaşıyoruz eğer dünyada yiyeceği ekmek varsa evlatlarimuz olur rabbimden ne gelirse amenna belki hakkımızda bu hayırlıdır zor kabullenmek hepimiz çabalıyoruz kumar oynamak gibi tutarsa kazaniriz tutmazsa kaybederizArkadaslar merhaba bende buraya uzun suredir girmiyorum....girmek istemedim cunku icimde cocuk istegi kalmadi caresizlikten 6. Senemiz bitti ama elde var sıfır...bizim derdimiz esimin sperm bas kismi olusuyor kuyruk kismi olusmuyor yani 4. Evreden 5. Evreye gecemiyor...celalettin peruya ve bircok doktora gittik olmadi tedavi maddi imkansizliktan dolayi simdi mersinde selahattin cayan diye bir doktor var ona gidiyoruz 3 senedir bir defa tse oldu esim olmadi cikmadi simdi ilac tedavisi var ama umudum yok doktor alet herdavat eksik fakultede çalışıyor.....baska yerlere gitsem maddi durum el vermiyor....biz boyle cocuksuz olecez herhalde bizim kaderimizde bu var sanirim
Celalettin hoca da tedaviniz nasıldı hiç ilerleme kaydetmediniz mi.Esimin proplemi sperm 5 evreden olusuyormus bas kismi oluyormus 5. Evreye kuyruk olusmuyormus benimde adetim cok duzensiz hangi birimiz tedavi olacagiz bendede var
Canim yaa kendim olmus kadar sevindim inanirmisinBenim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
Hepinize nasip etsin inşallah Allah sadece geçen ay keçi boynuzu ve bazı şeylerle kür yapmıştım eşime ama olmasına ihtimal vermiyordum tüm doktorlar tüp bebek demiştiCanim yaa kendim olmus kadar sevindim inanirmisinsmdi sakin ol bebişini düsün
Amin canm nasip işte vakti gelmis demekki olduHepinize nasip etsin inşallah Allah sadece geçen ay keçi boynuzu ve bazı şeylerle kür yapmıştım eşime ama olmasına ihtimal vermiyordum tüm doktorlar tüp bebek demişti
Ay cnm çok sevindim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin allah inan çok sevindim aynen kendim olmuş kadar oldum bu sıkıntıyı gören birinin hamile olduğunu duyunca dünyalar kadar mutlu oldumBenim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
Ederim tabi etmez miyim nasıl bi durum çok iyi anlıyorum biz de tüp bebeğe başlıcaktık bir sonraki ayAmin canm nasip işte vakti gelmis demekki oldubizde tup bebek yapiyoruz tansfer bekliyorm bakalim tutunucakmi cok dua et hamilesin sen
Ay cnm çok sevindim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin allah inan çok sevindim aynen kendim olmuş kadar oldum bu sıkıntıyı gören birinin hamile olduğunu duyunca dünyalar kadar mutlu oldum
Amin inşallah cnm korkma Rabbim bunu verdiyse hayirlisinida verir inşallahAmin canım inşallah şimdi de korkuyorum gerçi acaba kimyasal gebelik mi diye inşallah değildir. Allah bu durumda olan herkese yardım etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ya ne güzel hayırlı olsun, çok sevindim senin adınaBenim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
Aynen canım aynenYa ne güzel hayırlı olsun, çok sevindim senin adınaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bize umut oldun çok teşekkür ederiz Ve imkânsız diye bir şey yoktur yeter ki Rabbim dilesin.
Çok sevindim senin adina canim benim rabbimin mucizesi iste :))Benim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
Inş ise yarar biz de deBenim esimde klomen kullanmisti canm
Hayırlı olsun canım kutluyorum sizi darısı başımızaBenim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?