Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba bende buraya uzun suredir girmiyorum....girmek istemedim cunku icimde cocuk istegi kalmadi caresizlikten 6. Senemiz bitti ama elde var sıfır...bizim derdimiz esimin sperm bas kismi olusuyor kuyruk kismi olusmuyor yani 4. Evreden 5. Evreye gecemiyor...celalettin peruya ve bircok doktora gittik olmadi tedavi maddi imkansizliktan dolayi simdi mersinde selahattin cayan diye bir doktor var ona gidiyoruz 3 senedir bir defa tse oldu esim olmadi cikmadi simdi ilac tedavisi var ama umudum yok doktor alet herdavat eksik fakultede çalışıyor.....baska yerlere gitsem maddi durum el vermiyor....biz boyle cocuksuz olecez herhalde bizim kaderimizde bu var sanirim

Ne sebeple azosperm eşin. Allah yardımcınız olsun. Maddiyat olmayincada çok zor seni anlıyorum. Rosi islemi deneyin diyecegim ama o da pahali mi nasil bilmiyorum. Çok üzüldüm senin için. Rabbim yar ve yardimcin olsun

Ne sebeple azosperm eşin. Allah yardımcınız olsun. Maddiyat olmayincada çok zor seni anlıyorum. Rosi islemi deneyin diyecegim ama o da pahali mi nasil bilmiyorum. Çok üzüldüm senin için. Rabbim yar ve yardimcin olsun
Esimin proplemi sperm 5 evreden olusuyormus bas kismi oluyormus 5. Evreye kuyruk olusmuyormus benimde adetim cok duzensiz hangi birimiz tedavi olacagiz bendede var

Allahtan ümit kesilmez cnm hepimiz ayni korkuyu yaşıyoruz eğer dünyada yiyeceği ekmek varsa evlatlarimuz olur rabbimden ne gelirse amenna belki hakkımızda bu hayırlıdır zor kabullenmek hepimiz çabalıyoruz kumar oynamak gibi tutarsa kazaniriz tutmazsa kaybederiz

Hepinize nasip etsin inşallah Allah sadece geçen ay keçi boynuzu ve bazı şeylerle kür yapmıştım eşime ama olmasına ihtimal vermiyordum tüm doktorlar tüp bebek demişti
Amin canm nasip işte vakti gelmis demekki oldu bizde tup bebek yapiyoruz tansfer bekliyorm bakalim tutunucakmi cok dua et hamilesin sen

Ay cnm çok sevindim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin allah inan çok sevindim aynen kendim olmuş kadar oldum bu sıkıntıyı gören birinin hamile olduğunu duyunca dünyalar kadar mutlu oldum

Ay cnm çok sevindim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin allah inan çok sevindim aynen kendim olmuş kadar oldum bu sıkıntıyı gören birinin hamile olduğunu duyunca dünyalar kadar mutlu oldum

Amin canım inşallah şimdi de korkuyorum gerçi acaba kimyasal gebelik mi diye inşallah değildir. Allah bu durumda olan herkese yardım etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ya ne güzel hayırlı olsun, çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bize umut oldun çok teşekkür ederiz Ve imkânsız diye bir şey yoktur yeter ki Rabbim dilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…