- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
Bizde normal cikis saglamadi ama diyormya tesede cikti belki icmeseydi tesede de cikmazdi bilemiyoruzkiInş ise yarar biz de de
Gercekten hayat mucize insallah saglik mutlulukla kucaginiza alirsinizHepinize nasip etsin inşallah Allah sadece geçen ay keçi boynuzu ve bazı şeylerle kür yapmıştım eşime ama olmasına ihtimal vermiyordum tüm doktorlar tüp bebek demişti
Valla ilk tese de ilaç kullanmamıştık çıkmadı iste inş bu sefer çıkar. Artık doğaldan geçtik umudumuz kalmadı ama en azından tek temennimiz tese de çıksın tüp bebek tutsunBizde normal cikis saglamadi ama diyormya tesede cikti belki icmeseydi tesede de cikmazdi bilemiyoruzki
Öncelikle çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
Teşekkür ederimÖncelikle çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsize bir kez görülen spermiogram sonucuylamı azospermi teşhisi kondu?
Gerçekten mucizeniz için sizin adınıza çok sevindimTeşekkür ederimbir kez değil 3 kez devlet hastanesinde yapıldı sıfır sperm çıktı bi kere de özelde yaptırdık onda ise nadir sperm görüldü sonucu aldık damarlara baktılar tıkalı değildi ama tüm doktorlar tüp bebek dedi
Ne güzel bi haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşBenim eşime de azospermi dediler ama arkadaşlar bugün 1 haftalık gecikmeyle test yaptım sonuç ise bu şu an resmen şoktayımmm yine tek çizgi çıkıcak ama yine de yapıyım dedim ama çifti gördüm resmen
Tabi canm bizde oyleyiz yani hic olacagini düşünmuyoruz normal yolla yine rabbim bilir ama tesede cikti cok sükur bakalm tup bebisim tutcakmiValla ilk tese de ilaç kullanmamıştık çıkmadı iste inş bu sefer çıkar. Artık doğaldan geçtik umudumuz kalmadı ama en azından tek temennimiz tese de çıksın tüp bebek tutsun
Cnm benim esimede verdi ben daha planlamadim inşallah hakkımızda hayırlısıSabah ac karnina iki tane fitokrin kapsul , genetik macun , G 1 macun , agiz calkalama suyu...
Sabah tok karnina arvenorm kapsul , venotrex hap , evicap hap , pro m kapsul , inferm kapsul , yarim saat sonrada evolotion vegan kapsul ...
Öğlen aç karnina fitokrin 2 tane.. tok karnina aceplus hap , pro m kapsul , arvenorm kapsul , inferm kapsul ..
Aksam ac karnina fitokrin kapsul 2 tane .. tok karnina pro m kapsul , inferm kapsul , arvenorm kapsul . Venotrex hap , yarim saat sonra evolotion şaşe , 2 saat sonra mucanex suda eritme , ....
Ara da kalan saatlerde çakşır suyu ve bitkisel cay yapiyorum.. gece yatarkende macun yiyor ve en son agiz gargarasini yapip yatiyor..
Haftada bir gün dostinex hapi var sabah aksam onuda salı gunleri veriyorum.. haftada iki kez ovitrelle ignesi var onuda pazartesi persembeleri vuruluyor
Devit 3 ignesi var onuda ayda bir vurulacak..
Celalettin perunun verdigi ilacları bu sekilde öğünlere ayırdim. Bir bilgisi olan varsa yanlıs yaptığım bisey yada uygulamam gereken bisey varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Kızlar şimdi farkettim de ben bu iğne, ilaç düzeni konusunda hiç plan program yapmadımCnm benim esimede verdi ben daha planlamadim inşallah hakkımızda hayırlısı
Inş canım bakalım zaman herşeyin ilacı 2 ayımiz daha var bakalim sonuc ne olacak.senden de guzel haberler bekliyoruz.Tabi canm bizde oyleyiz yani hic olacagini düşünmuyoruz normal yolla yine rabbim bilir ama tesede cikti cok sükur bakalm tup bebisim tutcakmi
Teseden once kullandikya belki ondan cikmistir bizdede zaten bu klomen erkeklerde sperm uretimine yardimciymis insallah sizde de cikar.
Insallah kuzum dua et cokInş canım bakalım zaman herşeyin ilacı 2 ayımiz daha var bakalim sonuc ne olacak.senden de guzel haberler bekliyoruz.
Bende öğrenince plan yaptım simdi cnm en azından ne zaman alınıp ne zaman alınmadı unutmayiz buzdolabının üzerine astım bakar hatırlarımKızlar şimdi farkettim de ben bu iğne, ilaç düzeni konusunda hiç plan program yapmadımEşim tamamen kendisi düzenleyip,sıraya koydu ve öyle kullanıyor
Ben bir tek iğne günlerini biliyorum o kadar
Bunun sizin plan'ladığınızı bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Ben boyle konularda cok ilgiliyim valla ariyorum isteyken ictinmi diye soruyorum :))Kızlar şimdi farkettim de ben bu iğne, ilaç düzeni konusunda hiç plan program yapmadımEşim tamamen kendisi düzenleyip,sıraya koydu ve öyle kullanıyor
Ben bir tek iğne günlerini biliyorum o kadar
Bunun sizin plan'ladığınızı bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Dualarım seninle. Kac gün kaldı transfereInsallah kuzum dua et cok
Sagol canm daha belli degl rahmi hazirliyoruz ilac kullaniyorum sali gunu kontrol var ama bu hafta son sanirim cumartesi yada pazartesi olurum ❤Dualarım seninle. Kac gün kaldı transfere
Hadi bakalım cnm allahtan hayırlısı inşallahSagol canm daha belli degl rahmi hazirliyoruz ilac kullaniyorum sali gunu kontrol var ama bu hafta son sanirim cumartesi yada pazartesi olurum ❤
Allh razi olsn canim sagolHadi bakalım cnm allahtan hayırlısı inşallah
Olur bence de bu hafta 10 12 günde gelisiyo çünkü yumurtaliklar.Sagol canm daha belli degl rahmi hazirliyoruz ilac kullaniyorum sali gunu kontrol var ama bu hafta son sanirim cumartesi yada pazartesi olurum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?