Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size bir kez görülen spermiogram sonucuylamı azospermi teşhisi kondu?

Öncelikle çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size bir kez görülen spermiogram sonucuylamı azospermi teşhisi kondu?
Teşekkür ederim bir kez değil 3 kez devlet hastanesinde yapıldı sıfır sperm çıktı bi kere de özelde yaptırdık onda ise nadir sperm görüldü sonucu aldık damarlara baktılar tıkalı değildi ama tüm doktorlar tüp bebek dedi

Gerçekten mucizeniz için sizin adınıza çok sevindimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peki azospermi sebebi olarak ne söylüyorlardı? Hormon değerleri nasıldı?

Ne güzel bi haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bizleri de duandan esirgeme hayırlı olsun

Valla ilk tese de ilaç kullanmamıştık çıkmadı iste inş bu sefer çıkar. Artık doğaldan geçtik umudumuz kalmadı ama en azından tek temennimiz tese de çıksın tüp bebek tutsun
Tabi canm bizde oyleyiz yani hic olacagini düşünmuyoruz normal yolla yine rabbim bilir ama tesede cikti cok sükur bakalm tup bebisim tutcakmi
Teseden once kullandikya belki ondan cikmistir bizdede zaten bu klomen erkeklerde sperm uretimine yardimciymis insallah sizde de cikar.

Sabah ac karnina iki tane fitokrin kapsul , genetik macun , G 1 macun , agiz calkalama suyu...
Sabah tok karnina arvenorm kapsul , venotrex hap , evicap hap , pro m kapsul , inferm kapsul , yarim saat sonrada evolotion vegan kapsul ...
Öğlen aç karnina fitokrin 2 tane.. tok karnina aceplus hap , pro m kapsul , arvenorm kapsul , inferm kapsul ..
Aksam ac karnina fitokrin kapsul 2 tane .. tok karnina pro m kapsul , inferm kapsul , arvenorm kapsul . Venotrex hap , yarim saat sonra evolotion şaşe , 2 saat sonra mucanex suda eritme , ....
Ara da kalan saatlerde çakşır suyu ve bitkisel cay yapiyorum.. gece yatarkende macun yiyor ve en son agiz gargarasini yapip yatiyor..
Haftada bir gün dostinex hapi var sabah aksam onuda salı gunleri veriyorum.. haftada iki kez ovitrelle ignesi var onuda pazartesi persembeleri vuruluyor
Devit 3 ignesi var onuda ayda bir vurulacak..
Celalettin perunun verdigi ilacları bu sekilde öğünlere ayırdim. Bir bilgisi olan varsa yanlıs yaptığım bisey yada uygulamam gereken bisey varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Cnm benim esimede verdi ben daha planlamadim inşallah hakkımızda hayırlısı

Cnm benim esimede verdi ben daha planlamadim inşallah hakkımızda hayırlısı
Kızlar şimdi farkettim de ben bu iğne, ilaç düzeni konusunda hiç plan program yapmadım Eşim tamamen kendisi düzenleyip,sıraya koydu ve öyle kullanıyor
Ben bir tek iğne günlerini biliyorum o kadar
Bunun sizin plan'ladığınızı bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Inş canım bakalım zaman herşeyin ilacı 2 ayımiz daha var bakalim sonuc ne olacak.senden de guzel haberler bekliyoruz.

Bende öğrenince plan yaptım simdi cnm en azından ne zaman alınıp ne zaman alınmadı unutmayiz buzdolabının üzerine astım bakar hatırlarım

Ben boyle konularda cok ilgiliyim valla ariyorum isteyken ictinmi diye soruyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…