Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canm benm yumurtalarla iş bitti artk yumurtalar toplndi spermlerle dollendi dondurdular transfer olcam sadece
Ne güzel ya ne mutlu sana,sen yolun yarısını geçmişsin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ahh biz de bir gün,en azından buralara kadar gelebilecek miyiz hiç bilmiyorum.

Ne güzel ya ne mutlu sana,sen yolun yarısını geçmişsin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ahh biz de bir gün,en azından buralara kadar gelebilecek miyiz hiç bilmiyorum.
Amin canim.
Vallaa bende inanamiyorm her hastaneye gittigimde ruyadaymisim uyanicam diye korkuyorum hic inancim yoktu bugunlere gelecegimi düşunmuyordum herkes kiziyordu bana iyi duşün iyi gelsin diye.
Dua ve sabır cok dua ettim herkese ettirdim birinin duasi kabul oldu iste rabbim yüzümuze bakti belki benim imtihanim bukadardi yada yeni basliyor bilemeyizki canm her halimize bin şükür ❤

Binlerce kez şükürler olsun halimize, nice zor durumda olan insanlar var. Rabbim derman bekleyen herkese deva versin,sıkıntıda zorda olanlara yardım etsin. Bizim için de çok dua et olur mu

Binlerce kez şükürler olsun halimize, nice zor durumda olan insanlar var. Rabbim derman bekleyen herkese deva versin,sıkıntıda zorda olanlara yardım etsin. Bizim için de çok dua et olur mu
Ediyorm caniim etmezmiyim hic burdakileri sadece benm gibi yasayan anlar.
Sizde bana dua edin hep bebegim kondugunda tutunsun artk beklemeyelim hic birimiz

Kızlar merhaba,
Öncelikle hamile kalan ve hamilelik sürecinde olanlara hayırlı sonuçlar diliyorum.
İnşallah burada ki herkes bu güzel duyguları yaşar.
Ben 32 yaşıma girdim eşimde azosperm bu süreç daha ne kadar devam eder bilemiyorum. Benim yumurtalarımı güçlü tutabilmem için önerebileceğiniz vitamin ve ya bitkisel macunlar var mıdır?
Teşekkürler şimdiden

Ya bu iğne ilaç falan derken, eşim çok kilo aldı bu tedavi sayesinde, nasıl zayıflar ki bu kiloları nasıl verebilir bilmiyorum

Meganon yazmış bugün eşim sonuçları götürdü .6 ay oldu daha acele etmeyin dedi .beklemedeyiz genetik sonuçları daha çıkmadı .

Ya bu iğne ilaç falan derken, eşim çok kilo aldı bu tedavi sayesinde, nasıl zayıflar ki bu kiloları nasıl verebilir bilmiyorum
benım esımde cok kılo aldı spora basladı sımdı bayagı zayıfladı cok faydası oldu eskı halıne yakın su anda ınceldı

benım esımde cok kılo aldı spora basladı sımdı bayagı zayıfladı cok faydası oldu eskı halıne yakın su anda ınceldı
Eşim de spora gitmek istiyor ama,akşam işten 7' de çıktığı için nasıl olacak bilmiyorum bir de ücreti ne kadar acaba, bide haftalık mı ödeniyor aylık mı

Eşim de spora gitmek istiyor ama,akşam işten 7' de çıktığı için nasıl olacak bilmiyorum bir de ücreti ne kadar acaba, bide haftalık mı ödeniyor aylık mı
esımın gıttıgı yer aylık 80 tl gece 12 e kadar acık bıldıgım kadarıyla

Çok iyiymiş fiyat ta gayet uygun, inşallah eşim de başlar bir an önce.
ınsallah canım bende cok gıtmek ıstıyorum ama bıraz kılom fazla sımdı cocukta olmayınca herkes gelınınız zayıflasın cocugu olur dıyolarmıs arkamdan :) :) :) ama ırade yok bende de hep yarım kalıyo gerı alıyorum. karısık yere de gıtmek ıstemıyorum bayanlara ozelde cok yer yok ıste bakalım

Aman cnm herekese bakma sen millet olur olmaz herşeye konuşur insanlara birşey beğendiremezsin,ayrıca beğendirmek zorunda da değilsin. Kaç kilocuksun bakim sen :)

Kızlar ben 60 kiloyum boyum 1.68 filan haşimato rahatsiziyim adetimde sorun yok her ay oluyorum ben hamile kalabilirim değilmi doktorum problem değil hamile olursan her ay düzenli kontrolün olacak dedi simdi esimde problem var bendede olur diye korkuyorum

arkadaşlar ben bursa da yaşıyorum eşim azospermi hastası Bursa da gibelecegim direk ameliyat demiyen tedavi yönelikli doktor var mı bildiğiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…