- 12 Mart 2019
- 16.601
- 35.983
- 598
Yok canm benm yumurtalarla iş bitti artk yumurtalar toplndi spermlerle dollendi dondurdular transfer olcam sadeceOlur bence de bu hafta 10 12 günde gelisiyo çünkü yumurtaliklar.
Ne güzel ya ne mutlu sana,sen yolun yarısını geçmişsin.Rabbim tamamına erdirsin inşallahYok canm benm yumurtalarla iş bitti artk yumurtalar toplndi spermlerle dollendi dondurdular transfer olcam sadece
Amin canim.Ne güzel ya ne mutlu sana,sen yolun yarısını geçmişsin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ahh biz de bir gün,en azından buralara kadar gelebilecek miyiz hiç bilmiyorum.
Binlerce kez şükürler olsun halimize, nice zor durumda olan insanlar var. Rabbim derman bekleyen herkese deva versin,sıkıntıda zorda olanlara yardım etsin. Bizim için de çok dua et olur muAmin canim.
Vallaa bende inanamiyorm her hastaneye gittigimde ruyadaymisim uyanicam diye korkuyorum hic inancim yoktu bugunlere gelecegimi düşunmuyordum herkes kiziyordu bana iyi duşün iyi gelsin diye.
Dua ve sabır cok dua ettim herkese ettirdim birinin duasi kabul oldu iste rabbim yüzümuze bakti belki benim imtihanim bukadardi yada yeni basliyor bilemeyizki canm her halimize bin şükür ❤
Ediyorm caniim etmezmiyim hic burdakileri sadece benm gibi yasayan anlar.Binlerce kez şükürler olsun halimize, nice zor durumda olan insanlar var. Rabbim derman bekleyen herkese deva versin,sıkıntıda zorda olanlara yardım etsin. Bizim için de çok dua et olur mu
Ha doğru evet senin dollenmisti demi unuttum bi an onu.Yok canm benm yumurtalarla iş bitti artk yumurtalar toplndi spermlerle dollendi dondurdular transfer olcam sadece
Evet canm son asamadayim ben artik bakalim neler olucakHa doğru evet senin dollenmisti demi unuttum bi an onu.senin son aşama şuan Hayırlısı ile.
benım esımde cok kılo aldı spora basladı sımdı bayagı zayıfladı cok faydası oldu eskı halıne yakın su anda ınceldıYa bu iğne ilaç falan derken, eşim çok kilo aldı bu tedavi sayesinde, nasıl zayıflar ki bu kiloları nasıl verebilir bilmiyorum
Eşim de spora gitmek istiyor ama,akşam işten 7' de çıktığı için nasıl olacak bilmiyorum bir de ücreti ne kadar acaba, bide haftalık mı ödeniyor aylık mıbenım esımde cok kılo aldı spora basladı sımdı bayagı zayıfladı cok faydası oldu eskı halıne yakın su anda ınceldı
esımın gıttıgı yer aylık 80 tl gece 12 e kadar acık bıldıgım kadarıylaEşim de spora gitmek istiyor ama,akşam işten 7' de çıktığı için nasıl olacak bilmiyorum bir de ücreti ne kadar acaba, bide haftalık mı ödeniyor aylık mı
Çok iyiymiş fiyat ta gayet uygun, inşallah eşim de başlar bir an önce.esımın gıttıgı yer aylık 80 tl gece 12 e kadar acık bıldıgım kadarıyla
ınsallah canım bende cok gıtmek ıstıyorum ama bıraz kılom fazla sımdı cocukta olmayınca herkes gelınınız zayıflasın cocugu olur dıyolarmıs arkamdan :) :) :) ama ırade yok bende de hep yarım kalıyo gerı alıyorum. karısık yere de gıtmek ıstemıyorum bayanlara ozelde cok yer yok ıste bakalımÇok iyiymiş fiyat ta gayet uygun, inşallah eşim de başlar bir an önce.
Aman cnm herekese bakma sen millet olur olmaz herşeye konuşur insanlara birşey beğendiremezsin,ayrıca beğendirmek zorunda da değilsin. Kaç kilocuksun bakim sen :)ınsallah canım bende cok gıtmek ıstıyorum ama bıraz kılom fazla sımdı cocukta olmayınca herkes gelınınız zayıflasın cocugu olur dıyolarmıs arkamdan :) :) :) ama ırade yok bende de hep yarım kalıyo gerı alıyorum. karısık yere de gıtmek ıstemıyorum bayanlara ozelde cok yer yok ıste bakalım
84-85 bandında gezıyorum boyum 163Aman cnm herekese bakma sen millet olur olmaz herşeye konuşur insanlara birşey beğendiremezsin,ayrıca beğendirmek zorunda da değilsin. Kaç kilocuksun bakim sen :)
Çok bişey değilmiş cnm :) önemli olan sağlıklı olmak.84-85 bandında gezıyorum boyum 163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?