biz yaptırdık canım normal çıkmıştı. araştırma hastahanesinde test verdik istanbula yolladılarKızlar aranızda eşi genetik test yaptıran var mı ?
Tese normal giris digerleride tese ile bulunamayip baska yontemlerle dahada inceleyerek yapilanlar diye biliyorm.Mesa tese tesa pesa bunlarin farki ne anlamadim ben
bir iğne ile epidimise girilerek (PESA), mikrocerrahi yöntemi ile epididime girilerek (MESA), testise iğne ile girilerek (TESA) ve bu yöntemlerle sperm bulunmayan hastalarda ise testisten doku örnekleri alınarak (TESE) sperm elde edilebilmektedirMesa tese tesa pesa bunlarin farki ne anlamadim ben
canım ıyı arastırdınız mı mıkro tese en son carenız olsun. hsf 44 ken yapılan bır tese zaten cok olumlu olacak gıbı degıl.teseyı yapıyolar bulamadık hucre dıyorlar sertolyycell only dıyolar paraarını alıp gıdıyolar.sen o caresızlıkle kalıyorsun.bence once tedavı olun tese en son carenız olsun.her tese gerıye dusuruyor cunku dusunki ıslem goruyor orası kolay degılArkadaşlar Merhaba
Benm eşimde azospermi genetik testi verdik onu bekliyoruz. Fsh hormonu çok yuksek 44 kürler deniyorum içiriyorum eşime. Mikro tese olacak eşim bizim gibi aynı durumda olanlar var mı
Bu test beni endişelendiriyor doğrusu,günlerdir hep bi diken üstündündeyim.İnşallah bizim de normal çıkar peki ücreti ne kadar ?biz yaptırdık canım normal çıkmıştı. araştırma hastahanesinde test verdik istanbula yolladılar
Canım tedavi vermediler kürlerle düşürmeye çalışıyorum şimdilik değerini Fsh evet çok yüksek ne yapacağımızı bilemiyoruz belki bizim gbi Fsh yuksek olup tesede sperm bulunan vardır die düşünüyorum Bi ihtimal de olsacanım ıyı arastırdınız mı mıkro tese en son carenız olsun. hsf 44 ken yapılan bır tese zaten cok olumlu olacak gıbı degıl.teseyı yapıyolar bulamadık hucre dıyorlar sertolyycell only dıyolar paraarını alıp gıdıyolar.sen o caresızlıkle kalıyorsun.bence once tedavı olun tese en son carenız olsun.her tese gerıye dusuruyor cunku dusunki ıslem goruyor orası kolay degıl
Canım fsh yüksek ise tese'de sperm bulma ihtimali yok varsa bile çok düşük. Bizim de öyleydi, ameliyatta hiçbir şey çıkmadı. Siz önce, iyi, bu işin ehli olan bir doktor bulup tedavi görün. Bakarsınız normal çıkış başlar ve tese'ye gerek kalmaz bile. Tese en son çareniz olsun lütfen.Canım tedavi vermediler kürlerle düşürmeye çalışıyorum şimdilik değerini Fsh evet çok yüksek ne yapacağımızı bilemiyoruz belki bizim gbi Fsh yuksek olup tesede sperm bulunan vardır die düşünüyorum Bi ihtimal de olsa
Teşekkür ederim canım inş çare bulcaz bakalım genetik sonucumuz Bi çıksın Allah yardımcısı olsun herkesinCanım fsh yüksek ise tese'de sperm bulma ihtimali yok varsa bile çok düşük. Bizim de öyleydi, ameliyatta hiçbir şey çıkmadı. Siz önce, iyi, bu işin ehli olan bir doktor bulup tedavi görün. Bakarsınız normal çıkış başlar ve tese'ye gerek kalmaz bile. Tese en son çareniz olsun lütfen.
kurlerle cok dusebılecek bısey degıl canım hormon netıcede muhakkak tedavı olmalısınız canım.parası ıcın tese dıyorlar ınan bana baska doktorlarada gorunun.dusun sperm olusması ıcın fsh 2-5 arası olmalı 44 te cıkması mumkun degılCanım tedavi vermediler kürlerle düşürmeye çalışıyorum şimdilik değerini Fsh evet çok yüksek ne yapacağımızı bilemiyoruz belki bizim gbi Fsh yuksek olup tesede sperm bulunan vardır die düşünüyorum Bi ihtimal de olsa
Canım kürler işe yarıo iki haftada 49 olan değeri 44 oldu aynı hastanede yapıldı tahlili çok sağlamasa da Bi nebze indiriyor genetik sonucuna kadar en azına kadar faydası olur bence. Celalettin Peru ya gitmek istiyoruz sonucumz çıksın inş yardımcı olabilir bizekurlerle cok dusebılecek bısey degıl canım hormon netıcede muhakkak tedavı olmalısınız canım.parası ıcın tese dıyorlar ınan bana baska doktorlarada gorunun.dusun sperm olusması ıcın fsh 2-5 arası olmalı 44 te cıkması mumkun degıl
bencede cok ıyı olur celalettın bey bızde onda tedavı goruyoruz.hıc tese olmamanızda cok ıyı daha cabuk yol katedersınız ınsallahCanım kürler işe yarıo iki haftada 49 olan değeri 44 oldu aynı hastanede yapıldı tahlili çok sağlamasa da Bi nebze indiriyor genetik sonucuna kadar en azına kadar faydası olur bence. Celalettin Peru ya gitmek istiyoruz sonucumz çıksın inş yardımcı olabilir bize
Ay cnm bende eşimin genetik testi eylül 19 da alacağız bakalım inşallah iyi çıkar biz para vermedik test için üniversite hastanesinde verdik bi doktorla görüşmek için verdikBu test beni endişelendiriyor doğrusu,günlerdir hep bi diken üstündündeyim.İnşallah bizim de normal çıkar peki ücreti ne kadar ?
Çok teşekkür ederim ini iyi haberler alırızbencede cok ıyı olur celalettın bey bızde onda tedavı goruyoruz.hıc tese olmamanızda cok ıyı daha cabuk yol katedersınız ınsallah
Biz de 24 eylülde alıcaz sonucu inş iyi haberler alırızAy cnm bende eşimin genetik testi eylül 19 da alacağız bakalım inşallah iyi çıkar biz para vermedik test için üniversite hastanesinde verdik bi doktorla görüşmek için verdik
Öncelikle geçmiş olsun canım Allah şifa versin tüm hastalara. İlaç vermediler, kür yapıyorum diyorsun ya böğürtlen kökü suyu oldukça etkili FSH düşürmedeCanım tedavi vermediler kürlerle düşürmeye çalışıyorum şimdilik değerini Fsh evet çok yüksek ne yapacağımızı bilemiyoruz belki bizim gbi Fsh yuksek olup tesede sperm bulunan vardır die düşünüyorum Bi ihtimal de olsa
Sağol canım teşekkür ederim sağol. Nohut kürü yapıyorum hayıt otu içiriom 2 haftada etkisi oldu. Onu da denerim Allah razı olsun. Sizin de mi başınızda var bu sorunÖncelikle geçmiş olsun canım Allah şifa versin tüm hastalara. İlaç vermediler, kür yapıyorum diyorsun ya böğürtlen kökü suyu oldukça etkili FSH düşürmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?