Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sanki beni anlattın biliyomusun bizdede sıfır sperm hiç bir tane bile yok 3 sene oldu bir kere tese ameliyatı oldu eşim bulunamadı ne yazıkki işallah siz daha güzel sonuçlar alırsınız benim artık umudum yok çünkü

Canım bugün yine test yaptırdı henüz sonucu söylemediler oysa ki 1 saatte çıkıyormuş sonuç demek ki yine aynı sonuç cıktı. Bakalım canım herşeyden büyük Allah var. Basacikamayacagu dert vermezmiş Allah kimseye. Tedavisi yoksa da bask a seçenekleri degerlendiririz

siz daha yeni başlıyosunuz tedavisi tabiki var ama kiminde olumlu sonuç veriyo kiminde vermiyo işallah sizinki olumlu olur çok iyi araştırıp doktorunuzu seçin çünkü malum doktorlar artık bu işi ticarete döktü başka seçenekleriniz neler evlat edinme gibimi?

Canım az da olsa çıkmış 2. Testte çok sevindim

Hamileliginiz hayırlı olsun. Eşiniz azosperm ve doğal olarakmi hamile kaldınız.

Az önce celalettin peru'nun instgram sayfasına baktım,bir tane resim bir tane sonuç test sonucu paylaşmış ve ikisinde de çıkış sağlanmış hem de kısa sürede. Biz de niye hiç bir gelişme yok hâlâ çok bunaldım artık

Kızlar biz de yarın için emre bakircioglundan randevu aldık. Ona göre ilerleyeceğiz. Sonrasında celalettin peru ya da gitmeyi düşünüyorum. Doktorun yeri nerede acaba? Bir de cumartesi günleri çalışıyor mu? Malûm haftaiçi çalışıyorum.

Bir de eşimde lökosit oranı çok yüksek yani iltihap var. Bu nedenle de spermler hep ölü oluyor. Bir de transrektal ultrasonda bir tarafta kist görünmüş

Bir de eşimde lökosit oranı çok yüksek yani iltihap var. Bu nedenle de spermler hep ölü oluyor. Bir de transrektal ultrasonda bir tarafta kist görünmüş
Cnm benim esimdede ayni durum vardı tıkanıklık ameliyati oldu kist tikamis ama bi gelişme olmadı celalettin hoca tıkanıklık devam ediyor olabilir dedi lökosit çıkmış esimde çok yuksek eşimden intihap bana geçti enfeksiyon kaptim kaç kere bursadaki doktorlar bilmedi celalettin hoca bildi eğer demiş eşime önlemini almazsan esinde senin gibi olur çocuğu olmaz demiş bugün hocaya söyledim eşime intihap için bisey yazmamisti bugün bi iki ilaç önerdi intihap için onu alacağız beraber kullansinlar demis

Ayy canım bunu bilmemiz iyi oldu. O halde önce iltihap için tedavi olsun 4 gün arayla lökosit 10 kat artmış çünkü. Bir de bu defa sperm görüldü. Ama maalesef hepsi ölü. Sanirim buna da iltihap neden oluyor. Kisti küçültmek için ne yapmak lazım acaba. Soğan suyu falan ise yarar mi? Bir de celalettin hocanın ofisi nerede. Telefonu var mı randevu almak istiyorum

Celalettin hocadan randevu alın haftasonu ve cuma günleri çalışmıyor hoca

Sperm bulunabilir evet.
Benim esime doktor tıp derki 3 kez sperm testine bakilir hepsinde 0 cikarsa ozaman azospermi teşhisi konulur demisti. Emin olmak icin sizden bidaha istemişlerdir.
Canım sen ne yaptın son durumlar nedir. Ikinci transfer için bisey dedi mi doktor?

Canım sen ne yaptın son durumlar nedir. Ikinci transfer için bisey dedi mi doktor?
Yok canm ikinci yapilcak ama ben hemen istemedm maddi acidan cok yiprandik yilbasndan sonraya kaldi ikinci transfer doktor simdi sen genetik testlerini yptr gel dedi ben de verdm sonucunu bekliyorm.

Kızlar bir şey daha söyleyeyim lökosit sanılan şey bazen olgunlaşmamış sperm hücreleri oluyormuş çoğu testte de anlasilamadigindan lökosit satılıyormuş bilginiz olsun

Kızlar bir şey daha söyleyeyim lökosit sanılan şey bazen olgunlaşmamış sperm hücreleri oluyormuş çoğu testte de anlasilamadigindan lökosit satılıyormuş bilginiz olsun
Aaa hic duymadım eşimin sperm testinde lökosit 2.500.000 çıktı yuvarlak hücrede ayni miktar çıktı ama yuvarlak hücreden ne oluyor ki

Kızlar ben bugün ne kadar aklımda soru varsa sordum. Söyleyeyim size de bazı laboratuvarlarda küçük uavru oluşmamış sperm hücreleri anlamayilip lökosit saniliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…