Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım teşekkür ederim sağol. Nohut kürü yapıyorum hayıt otu içiriom 2 haftada etkisi oldu. Onu da denerim Allah razı olsun. Sizin de mi başınızda var bu sorun
İNŞALLAH TEZ VAKİTTE KURTULURSUNUZ HAYIRLI HABERLERLE CANIM NOHUT KÜRÜ NASIL OLUYOR. BENİM EŞİMDE HERŞEY NORMAL AMA YİNE DE SPERM YOK

bencede cok ıyı olur celalettın bey bızde onda tedavı goruyoruz.hıc tese olmamanızda cok ıyı daha cabuk yol katedersınız ınsallah
Canım merhaba bizde Celalettin beyden randevu aldık ilk defa geleceğiz şehir dışından gidiş geliş yapıcaz laboratuvarlar ve muayenehane arası ulaşım nasıl bide şehir dışından gelenler havayolu ulaşımı mı karayolu ulaşımı mı daha kolay

İNŞALLAH TEZ VAKİTTE KURTULURSUNUZ HAYIRLI HABERLERLE CANIM NOHUT KÜRÜ NASIL OLUYOR. BENİM EŞİMDE HERŞEY NORMAL AMA YİNE DE SPERM YOK
Canım kaynamış yarım lt suya 5 kaşık nohut atıp 10 dk kaynatıorm 2 hafta içti tahlil yaptrdı sonra 48 olan Fsh 44 e düşmüştü. Şimdi hayıt oyunu duydum onu da içiriom onu D 5 dk kaynatıorm

Çok geç çıkıyormuş ya peki ne kadar ödediniz
Canım burda prof. A çıkmak istersen ücretli muayene için randevu evu alıyoruz 120 TL ödemiştik ama normal randevu da alıp para ödemeyebilirsin. Özel hastanede bu tahlil 1.500 TL civarındaydı biz o yuzden üniversitesitede yaptırdık.

Celalettin peru Ya gidip durumumda değişiklik olan var mı? Kendi bi laboratuvarda spermiyogram testi istedi. O laboratuvarın diğerlerinden farkı ne

Herkese merhaba. Esimde azospermi cikti bende hicbir problem yok. Spermiyogramda 5-6 adet oldugu yaziyor normal yolla sperm arttirmak mumkun degil mi ne yapmamiz lazim? Cok uzuldum agladim urolojiye gidip gorunecek birkacgun icerisinde. Cocukken gecirdigi kasik fitigi ameliyatindan kaynakli kanal tikanikligi olabilecegini soyledi doktorumuz. Bu sekilde olup ameliyatla kanali acilan normal yolla bebek sahibi olan kimse yokmudur tek cozum tup bebek mi? Cok umutsuzum cok uzuluyorum cok istiyorduk

Arkadaşlar Merhaba
Benm eşimde azosperm
Arkadaşlar Merhaba
Benm eşimde azospermi genetik testi verdik onu bekliyoruz. Fsh hormonu çok yuksek 44 kürler deniyorum içiriyorum eşime. Mikro tese olacak eşim bizim gibi aynı durumda olanlar var mı
Merhabalar, öncelikle doktorlar genetik testi de görmek istiyor. Ona göre trdaviye başlıyorlar. Bizim de fsh yüksekti ama bunun yanında prolaktin de yüksek. Genetik test sonucu temiz cıkınca tedaviye başladık. İğne ile fsh düşüyor ancak dengelenmesi de gerekli. Tedavinin seyrine göre de microtese olacak eşim. Sonuçlarınız cıkınca bu konu da tanınmış doktorlardan mail ile nasıl bir yol izleyebilecekleri konusunda bilgi alabilirsiniz. İçinize sinen ile de çalışmaya başlarsınız.

Size iğne nasıl verirler bize hiç Bi şey vermediler Emre bakırcıoğlu na dahi yazdım çözümü tedavisi yok dedi Fsh ı düşürmek konusunda Üroloji Dr muz da vermedi Bi ilaç Bi iğne ben anlamıyorum tıpta Fsh indirecek Bi şey var mı yok mu siz kime gidiyorsunuz peki size verilen iğneler Fsh ı indirdi mi.

Trdavi taraftarı olan ve olmayan doktorlar var. Biz Tansel Kaplancan a gidiyoruz. Verdiği iğneler de su an için düşürdü. Hatta normal değerin altında su an. Ancak tedavide bunu dengelemeye calısıyorlar. Sonuca göre ameliyat olacak eşim. Onun öncesinde kendi gittiğimiz üroloji doktorumuz da aynı iğneleri vermişti. İkisine de el zamanlı gidiyoruz ve aynı tedaviyi uyguluyorlar. Zaten araştırdığım ve buradan da okudugum kadarıyla çoğu doktor aynısını yapıyor. Ama bazı doktorlar bu konuda tedavi taraftarı değil ve direk microtese diyor

İşte ben de anlamıyorum Balıkesir de yaşıyoruz İzmir e gttik medicalpark a orda tedavı ye grek görmedi Dr tese dedi direk testeron hormonu normal seviyede ondan mı gerek görmediler bilmiyorum

Canım benim eşimde de sadece ölü sperm çıkıyor. Kist varmış ama kist neden olmuş olamaz dedi doktor. Bir tedavisi var mı yok mu ben de bilmiyorum zaten öğreneli 1 hafta bile olmadi. Emre beye gittik doğrudan tese ameliyati dedi. Ama tıkanıklık ise bulunur sperm diye düşünüyorum

Buradaki tüm arkadaşlara seslenimek istiyorum,özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlara. Sakın ama sakın eşleriniz tedavi görmeden tese ameliyatı olmasın kesinlikle. Çünkü her tese ameliyatı demek(özellikle tedavisiz tese) başarı şansını biraz daha azaltıyor demek,yani hem umudumuzdan,hem paramızdan,hem de zamanımızdan çalınıyor.

Kızlar whatsup grubu mu kursak ne dersiniz? Hem birbirimizi bilgilendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…