Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki tedavi dediginiz ilacla mi nasil bir tediavi tese nedir hicbir fikrim yok biz henuz durumun sokunu atlatamadik

Bug

Choriomon 5000 ignesi. 3 Haftada fsh 7 lere dusuyor

İşte ben de anlamıyorum Balıkesir de yaşıyoruz İzmir e gttik medicalpark a orda tedavı ye grek görmedi Dr tese dedi direk testeron hormonu normal seviyede ondan mı gerek görmediler bilmiyorum
Eğer forumdaki yazılanları okuduysanız çoğu doktorun bu iğneleri verdiğini görmüşsünüzdür. Bizim de testosteron hep normal seviyedeydi. Sizin genetik testleriniz çıkmamış anladığım kadarıyla. Bizim görüştüğümüz doktorlar genetik testi öncesinde herhangi bir tedavi uygulama taraftarı değillerdi. Belki o sebeple size iğne ya da ilaçtan bahsetmemişlerdir. Her halükarda microtese olacagımızı kabul ederek başladık. Genetik temiz çıktı sonra tekrar hormonlara bakıldı en son fsh 16 iken tedaviye başladık. İğnelerden sonra düştü. Şimdi tedavi devam ediyor. Umarım sorunuzun cevabını alabilmişsinizdir

Choriomon 5000 ignesi. 3 Haftada fsh 7 lere dusuyor
Aynı iğneden bizde verdiler ama eşimin fsh belli bi seviyede kaldı düşmüyor şuan 59 falan doktor tedaviye devam edelim dedi tese önermedi bizde Celalettin beye gitmeye karar verdik bakalım o ne diyecek nasıl bi tedavi uygulayacak

Aldım canım çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba 1 yıldır korunmuyordum ve bir ay önce spermiyogram testi verdik eşime azosperm denildi 1 aydır bitkisel kürler uyguluyorum bugün başka bir doktora gittik mastürbasyonla verilen teste güven olmaz dedi yeniden spermiyogram vericez pazartesi ayrıca bugün bi damarında 2.2 mm düzeyinde varikosel olduğu söylendi.Sorum şu eşi bu şekilde olup varikosel ameliyatından sonra düzelen var mi gerçekten çok mutsuzum.Dogu da oturuyorum çalışıyoruz tüp bebek için vaktimiz de yok O kadar hastanede kalacak çünkü özel sektörde çalışıyoruz

Canım geçmiş olsun benm eşimde azospermi ve sizin gbi 2 mm varikoseli var ama Dr ona varikosel bile denmez dedi. Bizim Fsh yuksek Dr genetik testi verdi onu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…