Benim için problem yok ben varım. Bir kaç gündür ben de aynı şeyi düşünüyordum.Kızlar whatsup grubu mu kursak ne dersiniz? Hem birbirimizi bilgilendiririz
Ben de katılırımBenim için problem yok ben varım. Bir kaç gündür ben de aynı şeyi düşünüyordum.
Peki tedavi dediginiz ilacla mi nasil bir tediavi tese nedir hicbir fikrim yok biz henuz durumun sokunu atlatamadikBuradaki tüm arkadaşlara seslenimek istiyorum,özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlara. Sakın ama sakın eşleriniz tedavi görmeden tese ameliyatı olmasın kesinlikle. Çünkü her tese ameliyatı demek(özellikle tedavisiz tese) başarı şansını biraz daha azaltıyor demek,yani hem umudumuzdan,hem paramızdan,hem de zamanımızdan çalınıyor.
Canım aynı cuma günkü halim gibisin. Tese demek testisinden operasyon yapıp sperm var mı diye bakıyorlar. Varsa alıp tup bebek icin donduruyorlarPeki tedavi dediginiz ilacla mi nasil bir tediavi tese nedir hicbir fikrim yok biz henuz durumun sokunu atlatamadik
Size iğne nasıl verirler bize hiç Bi şey vermediler Emre bakırcıoğlu na dahi yazdım çözümü tedavisi yok dedi Fsh ı düşürmek konusunda Üroloji Dr muz da vermedi Bi ilaç Bi iğne ben anlamıyorum tıpta Fsh indirecek Bi şey var mı yok musiz kime gidiyorsunuz peki size verilen iğneler Fsh ı indirdi mi.
Choroimon 5000 . Bu igne 3 haftada 7lere dusuruyor fsh yi
Choriomon 5000 ignesi. 3 Haftada fsh 7 lere dusuyorSize iğne nasıl verirler bize hiç Bi şey vermediler Emre bakırcıoğlu na dahi yazdım çözümü tedavisi yok dedi Fsh ı düşürmek konusunda Üroloji Dr muz da vermedi Bi ilaç Bi iğne ben anlamıyorum tıpta Fsh indirecek Bi şey var mı yok musiz kime gidiyorsunuz peki size verilen iğneler Fsh ı indirdi mi.
Allla alla bize nie vermediler bu iğneyi peki sizn diğer değerlernz nasıldı pekiChoriomon 5000 ignesi. 3 Haftada fsh 7 lere dusuyor
38 den 7 ye düştü işte . Emre bakrcioglu vermisti bizeAllla alla bize nie vermediler bu iğneyi peki sizn diğer değerlernz nasıldı peki
Eğer forumdaki yazılanları okuduysanız çoğu doktorun bu iğneleri verdiğini görmüşsünüzdür. Bizim de testosteron hep normal seviyedeydi. Sizin genetik testleriniz çıkmamış anladığım kadarıyla. Bizim görüştüğümüz doktorlar genetik testi öncesinde herhangi bir tedavi uygulama taraftarı değillerdi. Belki o sebeple size iğne ya da ilaçtan bahsetmemişlerdir. Her halükarda microtese olacagımızı kabul ederek başladık. Genetik temiz çıktı sonra tekrar hormonlara bakıldı en son fsh 16 iken tedaviye başladık. İğnelerden sonra düştü. Şimdi tedavi devam ediyor. Umarım sorunuzun cevabını alabilmişsinizdirİşte ben de anlamıyorum Balıkesir de yaşıyoruz İzmir e gttik medicalpark a orda tedavı ye grek görmedi Dr tese dedi direk testeron hormonu normal seviyede ondan mı gerek görmediler bilmiyorum
Aynı iğneden bizde verdiler ama eşimin fsh belli bi seviyede kaldı düşmüyor şuan 59 falan doktor tedaviye devam edelim dedi tese önermedi bizde Celalettin beye gitmeye karar verdik bakalım o ne diyecek nasıl bi tedavi uygulayacakChoriomon 5000 ignesi. 3 Haftada fsh 7 lere dusuyor
Aldım canım çok teşekkür ederimEğer forumdaki yazılanları okuduysanız çoğu doktorun bu iğneleri verdiğini görmüşsünüzdür. Bizim de testosteron hep normal seviyedeydi. Sizin genetik testleriniz çıkmamış anladığım kadarıyla. Bizim görüştüğümüz doktorlar genetik testi öncesinde herhangi bir tedavi uygulama taraftarı değillerdi. Belki o sebeple size iğne ya da ilaçtan bahsetmemişlerdir. Her halükarda microtese olacagımızı kabul ederek başladık. Genetik temiz çıktı sonra tekrar hormonlara bakıldı en son fsh 16 iken tedaviye başladık. İğnelerden sonra düştü. Şimdi tedavi devam ediyor. Umarım sorunuzun cevabını alabilmişsinizdir
38 den 7
Bizde peruya dönüş yaptık zatenAynı iğneden bizde verdiler ama eşimin fsh belli bi seviyede kaldı düşmüyor şuan 59 falan doktor tedaviye devam edelim dedi tese önermedi bizde Celalettin beye gitmeye karar verdik bakalım o ne diyecek nasıl bi tedavi uygulayacak
Arkadaşlar merhaba 1 yıldır korunmuyordum ve bir ay önce spermiyogram testi verdik eşime azosperm denildi 1 aydır bitkisel kürler uyguluyorum bugün başka bir doktora gittik mastürbasyonla verilen teste güven olmaz dedi yeniden spermiyogram vericez pazartesi ayrıca bugün bi damarında 2.2 mm düzeyinde varikosel olduğu söylendi.Sorum şu eşi bu şekilde olup varikosel ameliyatından sonra düzelen var mi gerçekten çok mutsuzum.Dogu da oturuyorum çalışıyoruz tüp bebek için vaktimiz de yok O kadar hastanede kalacak çünkü özel sektörde çalışıyoruz
Spermiyogram da hiç sperm çıkmadıysa normal yoldan olmaz canım. Varikosel ameliyatıyla belki açılır. Açılmazsa da doktorlar tese ameliyatını önerebiliyor.
Canım geçmiş olsun benm eşimde azospermi ve sizin gbi 2 mm varikoseli var ama Dr ona varikosel bile denmez dedi. Bizim Fsh yuksek Dr genetik testi verdi onu bekliyoruzArkadaşlar merhaba 1 yıldır korunmuyordum ve bir ay önce spermiyogram testi verdik eşime azosperm denildi 1 aydır bitkisel kürler uyguluyorum bugün başka bir doktora gittik mastürbasyonla verilen teste güven olmaz dedi yeniden spermiyogram vericez pazartesi ayrıca bugün bi damarında 2.2 mm düzeyinde varikosel olduğu söylendi.Sorum şu eşi bu şekilde olup varikosel ameliyatından sonra düzelen var mi gerçekten çok mutsuzum.Dogu da oturuyorum çalışıyoruz tüp bebek için vaktimiz de yok O kadar hastanede kalacak çünkü özel sektörde çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?