Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay canım benim çok sevindim Allah'ım devamını getirsin inşallah hayırlısı ile bebislerinizi de kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim darısı isteyen herkesin başına olsun

Kızlar bugün çok mutluyum. Eşim bugün test yaptırdı,sperm çıkışı oldu ve çıkanlar donduruldu.
Rabbim devamını da getirsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun çok mutlu oldum bir mucizeye daha tanıklık ettik inşallah bir mucizeye de daha tanıklık eder gebelik haberinizi alırız.

Rabbim devamını da getirsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun çok mutlu oldum bir mucizeye daha tanıklık ettik inşallah bir mucizeye de daha tanıklık eder gebelik haberinizi alırız.
Allah razı olsun canım. Dilerim hepimiz hayırlısıyla,en kısa zamanda hasret olduğumuz yavrularımıza kavuşuruz.

Evet bize de öyle dedi buna varikosel bile denmez dedi biz fsh a batırmadık pazartesi bidaha spermiyogram testi verince hormon testini de soracağım doktora onu da yapalim keşke varikoselden olsa en kolayı oymus
Canım geçmiş olsun benm eşimde azospermi ve sizin gbi 2 mm varikoseli var ama Dr ona varikosel bile denmez dedi. Bizim Fsh yuksek Dr genetik testi verdi onu bekliyoruz

Evet bize de öyle dedi buna varikosel bile denmez dedi biz fsh a batırmadık pazartesi bidaha spermiyogram testi verince hormon testini de soracağım doktora onu da yapalim keşke varikoselden olsa en kolayı oymus
Canım geçmiş olsun benm eşimde azospermi ve sizin gbi 2 mm varikoseli var ama Dr ona varikosel bile denmez dedi. Bizim Fsh yuksek Dr genetik testi verdi onu bekliyoruz

Gözünüz aydın insAllah tez zamanda bebek müjdesi verirsin.Spermiyogramla mi sperm çıkışı oldu onu mu dondurdular ben anlamadım da bide
Kızlar bugün çok mutluyum. Eşim bugün test yaptırdı,sperm çıkışı oldu ve çıkanlar donduruldu.

sıkıntısı neydi eşinizin

Gözünüz aydın insAllah tez zamanda bebek müjdesi verirsin.Spermiyogramla mi sperm çıkışı oldu onu mu dondurdular ben anlamadım da bide

sıkıntısı neydi eşinizin
Evet cnm spermiyogramla çıkış oldu ve donduruldu. Eşim kemoterapi nedeniyle azospermiydi.

Cnm simdi napacaksiniz tüp bebekmi yapılacak daha önce tüp bebek denedinmi kaç sene olmuştu azospermle mücadeleniz
Hayır şu an tüp bebek yapmayı düşünmüyoruz maddi anlamda hiç hazır değiliz,hem ayrıca daha çok sperm dondurmaya ihtiyacımız var. Ne kadar çok dondurulursa o kadar iyi bizim için! Daha önce eşim mikro tese oldu, sperm bulunamayınca tedavi başlamadan sona erdi. Yaklaşık 7 yıldır azosperm ile savaşıyoruz..

Gerçekten Allah yüzünüze gülmüş Rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsin insAllah:) Tüp bebek tedavisi ne kadar oluyor bizi memorial ataşehir cem beye yönlendirdiler de kaç gün yatmak gerekiyor yada bu sürec ne kadarlık bir süreç fiyatı nedir

hiç bir bilgim yok

Hayırlısı cnm çıkış oldu ya çok şükür inşallah Rabbim evlatlar nasip etsin hepimize

Gittigin merkeze gore degisir tup bebek fiyatlari ama en az 15 16 bini çikar gozden bizm ki 23 bin tuttu düşün artik esinin ameliyati spermleri dondurma filan derken 23 bin.

Arkadasim cok sevindim senin adina bak yavas yavas hersey yoluna girmeye basladi normal sperm cikisi saglanmissa belkide heran hamile kalicaksin
İnşallah canım benim,herşeyin hayırlısı Allah hepinizden razı olsun.İnşallah bebek haberini de buradan paylaşmak nasip olsun. Hepimiz evlatlarımıza kavuşalım.

hangi doktora gidiyorsunuz ilk tese olduğunuzda hangi doktor yapmıştı birde eşiniz neden dolayı azosperm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…