Aynen belki de normal yoldan hamile kalırsın inş tüp bebeğe gerek kalmaz.Arkadasim cok sevindim senin adinabak yavas yavas hersey yoluna girmeye basladi normal sperm cikisi saglanmissa belkide heran hamile kalicaksin
Çok mutlu oldum sizin adınızaKızlar bugün çok mutluyum. Eşim bugün test yaptırdı,sperm çıkışı oldu ve çıkanlar donduruldu.
Bizde normal cikis yok canm o biraz zor ama rabbim bilir tabi.Aynen belki de normal yoldan hamile kalırsın inş tüp bebeğe gerek kalmaz.
Rabbim ol derse olur o iyisini bilir herşeyin. Hepimizin yüzüne baksın rabbimBizde normal cikis yok canm o biraz zor ama rabbim bilir tabi.
Hayir genetik iste israrla tesede sperm cikmazsa genetigi ozaman isticek bosuna tese olmus olucaksiniz benm doktorum genetik test olmadan baslayamayiz dedi gnetik temiz cikti hemen baslayabilirz dedi.kızlar doktorum genetik teste gerek yok tüp bebek kesinlikle diyor ne yapmalıyım sizce..
tese de demiyor direk tüp bebek diyor bilinen de bir hastane insanı yoluncak tavuk mu sanıyorlarHayir genetik iste israrla tesede sperm cikmazsa genetigi ozaman isticek bosuna tese olmus olucaksiniz benm doktorum genetik test olmadan baslayamayiz dedi gnetik temiz cikti hemen baslayabilirz dedi.
Bu hastalkla ugrasan herkese yapiyolar nasl istemez sizden.
Tamam normal sperm cikisi varsa istemez varmi?tese de demiyor direk tüp bebek diyor bilinen de bir hastane insanı yoluncak tavuk mu sanıyorlar
azosperm sprem zaten yokTamam normal sperm cikisi varsa istemez varmi?
Bizde 3 5 tane çıkıyordu yine istendi hem sadece eşimden değil bendende istendi zaten yapılsa ne zararı olacakki kromozomlara bakılıyor sadeceTamam normal sperm cikisi varsa istemez varmi?
yani ama zaten yok ya tıkanıklık var ya genetik . bunu çözmeden tüp bebek tek çare demek yanlış değil mi ?Bizde 3 5 tane çıkıyordu yine istendi hem sadece eşimden değil bendende istendi zaten yapılsa ne zararı olacakki kromozomlara bakılıyor sadece
Canım durumu yeni mi öğrendiniz bilmiyorum ama ilk önce sebebi araştırılmalı neyden kaynaklı olduğu sonra tedavi görmeli eşin kesinlikle tedavisiz tese olmasın malesef azosoerm olanlara tedavi uygulayan çok az Dr var uygulamayanlar direk tüp bebek diyor ve insanı mahvediyor genetik test ise kanda bakılıyor kromozom bozukluğu var mı diye çıkarsa inşallah çıkmaz tüp bebek tedavisinde oluşan embriyoya pgt yapılıyor sağlıklı olup olmadığına bakılıyoryani ama zaten yok ya tıkanıklık var ya genetik . bunu çözmeden tüp bebek tek çare demek yanlış değil mi ?
evet yeni öğrendik diğer tüm testler yapıldı genetik hariç fsh 30 çıktı.Canım durumu yeni mi öğrendiniz bilmiyorum ama ilk önce sebebi araştırılmalı neyden kaynaklı olduğu sonra tedavi görmeli eşin kesinlikle tedavisiz tese olmasın malesef azosoerm olanlara tedavi uygulayan çok az Dr var uygulamayanlar direk tüp bebek diyor ve insanı mahvediyor genetik test ise kanda bakılıyor kromozom bozukluğu var mı diye çıkarsa inşallah çıkmaz tüp bebek tedavisinde oluşan embriyoya pgt yapılıyor sağlıklı olup olmadığına bakılıyor
Canım fsh düşürmeden tüp bebek tedavisine sakın ola başlamayın bide genetik test için özele gidip bi dünya para dökmeyin üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor 1 2 ayda sonuç çıkıyor İstanbul'da tansel kaplancan var adını çok duydum çok istedik ona gitmeyi ama nasip olmadı İstanbul'da arkadaşlar iyi Dr tavsiyesinde bulunurlar ama sakın tedavisiz tese olmayın geçmiş olsun Rabbim çok aratmadan nasip etsin Rabbim yar ve yardımcımiz olsun hepimizinevet yeni öğrendik diğer tüm testler yapıldı genetik hariç fsh 30 çıktı.
doktor direk tüp bebek dedi bizde genetik testte yaptırmak istiyoruz dedik oda gerek yok ona farketmez yaptırsanız da dedi biz ısrarcı olunca ben yarın 11 de dönerim size dedi dönen de yok. iyi bir hastaneye gittik diye sevindik ama paranla rezil olmak tabiri sanırım
1-2 ay çok uzun süre değil mi 2 hafta olucak öğreneli 2 haftada 2 yaş büyüdüm belkide... Tansel Bey için de bakacağım.. İnşallah tümümüzün yüzü güler1 2 ayda sonuç çıkıyor
Ya bunasl is tese demiyor diyosn doktor tup bbek demis tup bebegi neyle yapcak tese ile yapicak işte.azosperm sprem zaten yok
tese ile tüp bebek farklı sanıyorum bende işin içine yeni girince böyle oluyor tabiYa bunasl is tese demiyor diyosn doktor tup bbek demis tup bebegi neyle yapcak tese ile yapicak işte.
Işi hizlandrmak icin genetik istememis biran once tup bebege bslayalm diyor ama bosuna igne olursunuz tese de sperm cikmayinca size bide genetige bakalm dicek
Ya orasi oyle ama herkes sizin doktr gibi yapmiyor bizden esimden istedi o temiz cikarsa baslariz dedi oyle de oldu ama ilk deneme negatif olunca simdi bendende istedi en basnda isteseydiya esim verdiginde bende verirdm .Bizde 3 5 tane çıkıyordu yine istendi hem sadece eşimden değil bendende istendi zaten yapılsa ne zararı olacakki kromozomlara bakılıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?