- 12 Mart 2019
- 16.572
- 35.973
- 598
Tese bi ameliyat once tese ile sperm cikicak sonra tup bebek icin senden yumurta toplancak ayni islem yani degisen bisey yok. Sadece sperm almak icin tese yapcaklar tup bebek yine ayni tup bebek.tese ile tüp bebek farklı sanıyorum bende işin içine yeni girince böyle oluyor tabi
bende işte ondan korkuyorum genetikse diye genetik olunca çözüm ne peki
anladım sanırım bizim önce fsh düşürülmesi lazım onu görmüyorlar bile şuanTese bi ameliyat once tese ile sperm cikicak sonra tup bebek icin senden yumurta toplancak ayni islem yani degisen bisey yok. Sadece sperm almak icin tese yapcaklar tup bebek yine ayni tup bebek.
Genetik olnca cozumu ne bilmiyorm dna hasari oluyormus % ile ölculen onu düsuruyolar diye biliyorm
Evet tum degerler normal olmadan sperm bulamazlar. Bizde de hersey normal.olnca tup bebek tedavisine baslandi cunku.anladım sanırım bizim önce fsh düşürülmesi lazım onu görmüyorlar bile şuan
anladım çok teşekkür ederimEvet tum degerler normal olmadan sperm bulamazlar. Bizde de hersey normal.olnca tup bebek tedavisine baslandi cunku.
Devlet hastanesi için çokta uzun bir süre değil bide bayağı pahalı bir test o yüzden beklemeye değer gerçi bana 2 ayı bulur dediler ama 19.günde sonucu aldım1-2 ay çok uzun süre değil mi 2 hafta olucak öğreneli 2 haftada 2 yaş büyüdüm belkide... Tansel Bey için de bakacağım.. İnşallah tümümüzün yüzü güler
İnşallah ilk ve son negatifin olur canım sanırım dondurulmuş vardı sizin tekrar ne zaman deneyeceksiniz inşallah onlarla pozitif görüp sağ salim kycaklarsınYa orasi oyle ama herkes sizin doktr gibi yapmiyor bizden esimden istedi o temiz cikarsa baslariz dedi oyle de oldu ama ilk deneme negatif olunca simdi bendende istedi en basnda isteseydiya esim verdiginde bende verirdm .
Sizin ki en iyisini yapmis sperm cikisi oldugu halde istemisn
özelde fiyatını bir türlü öğrenemedim demekki sebebi buDevlet hastanesi için çokta uzun bir süre değil bide bayağı pahalı bir test o yüzden beklemeye değer gerçi bana 2 ayı bulur dediler ama 19.günde sonucu aldım
Insllah canm evet 3 tane daha var once histereskopi yapip oyle transferim olucak. Yil basindn sonra baslayacagiz ikinci icin suan da o maddi güc yok.İnşallah ilk ve son negatifin olur canım sanırım dondurulmuş vardı sizin tekrar ne zaman deneyeceksiniz inşallah onlarla pozitif görüp sağ salim kycaklarsın
hangi hastahaneye gidiyorsunuz tedavi için canım ?özelde fiyatını bir türlü öğrenemedim demekki sebebi bu
medicana bahçelievlerhangi hastahaneye gidiyorsunuz tedavi için canım ?
En hayırlı en doğru zamandabaşlamak nasip olur inşallah canım hakkında hayırlısı maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç malesefInsllah canm evet 3 tane daha var once histereskopi yapip oyle transferim olucak. Yil basindn sonra baslayacagiz ikinci icin suan da o maddi güc yok.
Ben 6.denemeyi Recai hocada düşünüyorum hakkında olumlu şeyler duyuyorum bir arkadaş orda denedi çok kaliteli sperm çıkmamasına rağmen ikizlere hamile darısı hepimize inşallahArkadaşlar Recai pabuccu falan bugün Instagram da canlı yayın yaptılar bugün rosi ile ilgili Kaan Aydos da aralarına katılmış centrum hakkında ne düşünüyorsunuz
Canım geçen sene bana mesaj atmıştın hataylisin sende sanırım eşin tedaviye başladı mı başladıysa hangi Dr da başladı Burak hocaya hiç gittiniz miArkadaşlar Recai pabuccu falan bugün Instagram da canlı yayın yaptılar bugün rosi ile ilgili Kaan Aydos da aralarına katılmış centrum hakkında ne düşünüyorsunuz
Allah hepimizin yuzune baksin bizim imtihanimiz bu canmEn hayırlı en doğru zamandabaşlamak nasip olur inşallah canım hakkında hayırlısı maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç malesefo süreci 5 kere yaşadım
Ya inanılmaz sevindim ve şok oldumKızlar bugün çok mutluyum. Eşim bugün test yaptırdı,sperm çıkışı oldu ve çıkanlar donduruldu.
Gözünüz aydınVe ben 25 gündür arifoglundan bi kur yaptırdım onların ise yaradığını düşünüyorum aynı zamanda saracoglunun 360 tl ye azosperm kutusu vardi ondan aldim ve icinde bazi bitkiler var duzenli incirdim
Çok şükür cnm gözün aydın inşallah evlatlarını da kucağına alırsın en kısa zamanda hepimizde inşallahArkadaşlar bugün bi daha test yaptık şükür 5 milyon sperm olduğunu öğrendik o kadar mutlu oldum ki doktor varikosel ameliyatından sonra ilaç takviyesiyle çok daha iyi olacağını söyledi insAllah tüp bebeğe de gerek kalmaz yaa Rabbim herkese nasip etsin bu bile bizim için çok büyük bisi :)))
evet burak hocaya gittik ama bize bi öyle bi böyle dedi 3 ay ilaç tadavisi aldık zorla ama daha sonra tutarsız konuşmalaraı bizi memnun etmedi daha çok ticari düşünüyor sanırım eşim memnun kalmadı. ben ilk instagramdan mesaj attım telefon ile konuştuk çok olumlu şeyler söyledi hiçbirşey çıkmasa bile rosi tekniği var onunla yaparız dedi eşim yanına gitti tedavi ile çıkma imkanı çok az tese yapalım demiş bende eşime dedim biraz tedavi yapsın ondan sonra tesede çıkma ihtimali biraz yükselir belki dedim ilaç tedavisi aldık 3 ay sperm çıkmadı tese dedi yine rosi den bahsetmiş eşim doktor demiş ki rosi daha hiç yapılmadı olmaz falan gibi konuşmuş bende dedim bu ne böyle hep farklı konuşuyor. o yüzden bıraktık 3 4 aydır bişey yapmıyoruz eşimin işinden dolayı başka yere de gidemedikCanım geçen sene bana mesaj atmıştın hataylisin sende sanırım eşin tedaviye başladı mı başladıysa hangi Dr da başladı Burak hocaya hiç gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?