Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tese ile tüp bebek farklı sanıyorum bende işin içine yeni girince böyle oluyor tabi
bende işte ondan korkuyorum genetikse diye genetik olunca çözüm ne peki
Tese bi ameliyat once tese ile sperm cikicak sonra tup bebek icin senden yumurta toplancak ayni islem yani degisen bisey yok. Sadece sperm almak icin tese yapcaklar tup bebek yine ayni tup bebek.
Genetik olnca cozumu ne bilmiyorm dna hasari oluyormus % ile ölculen onu düsuruyolar diye biliyorm

anladım sanırım bizim önce fsh düşürülmesi lazım onu görmüyorlar bile şuan

1-2 ay çok uzun süre değil mi 2 hafta olucak öğreneli 2 haftada 2 yaş büyüdüm belkide... Tansel Bey için de bakacağım.. İnşallah tümümüzün yüzü güler
Devlet hastanesi için çokta uzun bir süre değil bide bayağı pahalı bir test o yüzden beklemeye değer gerçi bana 2 ayı bulur dediler ama 19.günde sonucu aldım

İnşallah ilk ve son negatifin olur canım sanırım dondurulmuş vardı sizin tekrar ne zaman deneyeceksiniz inşallah onlarla pozitif görüp sağ salim kycaklarsın

İnşallah ilk ve son negatifin olur canım sanırım dondurulmuş vardı sizin tekrar ne zaman deneyeceksiniz inşallah onlarla pozitif görüp sağ salim kycaklarsın
Insllah canm evet 3 tane daha var once histereskopi yapip oyle transferim olucak. Yil basindn sonra baslayacagiz ikinci icin suan da o maddi güc yok.

Arkadaşlar Recai pabuccu falan bugün Instagram da canlı yayın yaptılar bugün rosi ile ilgili Kaan Aydos da aralarına katılmış centrum hakkında ne düşünüyorsunuz

Insllah canm evet 3 tane daha var once histereskopi yapip oyle transferim olucak. Yil basindn sonra baslayacagiz ikinci icin suan da o maddi güc yok.
En hayırlı en doğru zamandabaşlamak nasip olur inşallah canım hakkında hayırlısı maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç malesef o süreci 5 kere yaşadım

Arkadaşlar Recai pabuccu falan bugün Instagram da canlı yayın yaptılar bugün rosi ile ilgili Kaan Aydos da aralarına katılmış centrum hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben 6.denemeyi Recai hocada düşünüyorum hakkında olumlu şeyler duyuyorum bir arkadaş orda denedi çok kaliteli sperm çıkmamasına rağmen ikizlere hamile darısı hepimize inşallah

Canım geçen sene bana mesaj atmıştın hataylisin sende sanırım eşin tedaviye başladı mı başladıysa hangi Dr da başladı Burak hocaya hiç gittiniz mi

Ve ben 25 gündür arifoglundan bi kur yaptırdım onların ise yaradığını düşünüyorum aynı zamanda saracoglunun 360 tl ye azosperm kutusu vardi ondan aldim ve icinde bazi bitkiler var duzenli incirdim
Gözünüz aydınkeşke bizlere de nasip olsa siz hormon testi yaptırmış mıydınız bu süreçte?

Çok şükür cnm gözün aydın inşallah evlatlarını da kucağına alırsın en kısa zamanda hepimizde inşallah

Kızlar ya genetikte sorun olsa ne oluyor cözümü varmı iki hafta var almaya aklıma takıldı ya korkuyorum neye korkacagimi şaşırdım ya

Canım geçen sene bana mesaj atmıştın hataylisin sende sanırım eşin tedaviye başladı mı başladıysa hangi Dr da başladı Burak hocaya hiç gittiniz mi
evet burak hocaya gittik ama bize bi öyle bi böyle dedi 3 ay ilaç tadavisi aldık zorla ama daha sonra tutarsız konuşmalaraı bizi memnun etmedi daha çok ticari düşünüyor sanırım eşim memnun kalmadı. ben ilk instagramdan mesaj attım telefon ile konuştuk çok olumlu şeyler söyledi hiçbirşey çıkmasa bile rosi tekniği var onunla yaparız dedi eşim yanına gitti tedavi ile çıkma imkanı çok az tese yapalım demiş bende eşime dedim biraz tedavi yapsın ondan sonra tesede çıkma ihtimali biraz yükselir belki dedim ilaç tedavisi aldık 3 ay sperm çıkmadı tese dedi yine rosi den bahsetmiş eşim doktor demiş ki rosi daha hiç yapılmadı olmaz falan gibi konuşmuş bende dedim bu ne böyle hep farklı konuşuyor. o yüzden bıraktık 3 4 aydır bişey yapmıyoruz eşimin işinden dolayı başka yere de gidemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…