Genetik test ne olarak geçiyor biliyor musunuz birkaç yerden fiyat almak istiyorum ama testin adını soruyorlarKızlar ya genetikte sorun olsa ne oluyor cözümü varmı iki hafta var almaya aklıma takıldı ya korkuyorum neye korkacagimi şaşırdım ya
Rica ederim cnm bir an önce yaptırın geç çıkıyor biz üniversite de 1 buçuk 2 ayda çıkıyorteşekkür ederim
Kromozom analizi canımGenetik test ne olarak geçiyor biliyor musunuz birkaç yerden fiyat almak istiyorum ama testin adını soruyorlar
çok teşekkür ederim bakalım ne kadar çıkacak fiyatKromozom analizi canım
pevet burak hocaya gittik ama bize bi öyle bi böyle dedi 3 ay ilaç tadavisi aldık zorla ama daha sonra tutarsız konuşmalaraı bizi memnun etmedi daha çok ticari düşünüyor sanırım eşim memnun kalmadı. ben ilk instagramdan mesaj attım telefon ile konuştuk çok olumlu şeyler söyledi hiçbirşey çıkmasa bile rosi tekniği var onunla yaparız dedi eşim yanına gitti tedavi ile çıkma imkanı çok az tese yapalım demiş bende eşime dedim biraz tedavi yapsın ondan sonra tesede çıkma ihtimali biraz yükselir belki dedim ilaç tedavisi aldık 3 ay sperm çıkmadı tese dedi yine rosi den bahsetmiş eşim doktor demiş ki rosi daha hiç yapılmadı olmaz falan gibi konuşmuş bende dedim bu ne böyle hep farklı konuşuyor. o yüzden bıraktık 3 4 aydır bişey yapmıyoruz eşimin işinden dolayı başka yere de gidemedik
Ricaederim tatlımçok teşekkür ederim bakalım ne kadar çıkacak fiyat
Gittigin merkeze gore degisir tup bebek fiyatlari ama en az 15 16 bini çikar gozden bizm ki 23 bin tuttu düşün artik esinin ameliyati spermleri dondurma filan derken 23 bin.
Gözünüz aydınkeşke bizlere de nasip olsa siz hormon testi yaptırmış mıydınız bu süreçte?
İyi yapmissin cnm hayırlısı çıkar insanlarınrandevu aldım şimdi devlete haftaya gün verdi randevu için
inşallahh.. Allah kimseyi hastane köşelerine düşürmesin...özel hastane bile yeri geliyor yüzümüze bakmıyor.İyi yapmissin cnm hayırlısı çıkar insanların
hayır olsun inşallahKızlar bugün basıma ne geldi biliyormusunuz
Nasıl hadsiz bir Dr bu ya ona mı kalmış densizKadın doğuma gittim enfeksiyon var diye eşinin sonuçlarını getir dedi baktı normal yoldan çocuğunuz olamaz Kıbrısa gidip eşinin boyunda kilosunda bi adamin spermini enjekte etsinler öyle çocuğun olur dedi sok oldum boyle bisey soylenirmi ya doktorlar azitmis artik
Aynen cnm artik doktor kalmamış eşimin ilk durumunu öğrendiğim zamanda eşim sperm sonucunu bekliyemedi isten çağırdılar ben aldım ülolaga götürdum parmağını aşağı doğru indirdi sizin çocuğunuz olmaz durum kotu hiç spermi yok bisey beklemeyin dedi Densiz Rabbim o insanlara inat hepimize evlat verecek kulumu ben yarattım ben veririm siz karisamazsiniz diyecek inşallahNasıl hadsiz bir Dr bu ya ona mı kalmış densiztese ameliyatı ile çocuğu olan yüzlerce binlerce hasta var neden insanlarla alay eder gibi üslup böyle densizlerden midem bulanıyor artık kaldıramıyorum 7 sene önce de eşime bir Dr müsveddesi hocam sonucu yorumlayın dediğinde ağzında sakız alay eder gibi kağıdı attı ardından kahkaha patlattı eeee çocuğun olmaz bunun neresini anlamadın da yorumluyum sana dedi o an onu parcalamamak için zor durdum resmen kahkaha attı gerizekalı beyinden hasta herif hamile kaldığımda o kağıdı suratına çarpmak vardı da
İnşallah kuzucum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAynen cnm artik doktor kalmamış eşimin ilk durumunu öğrendiğim zamanda eşim sperm sonucunu bekliyemedi isten çağırdılar ben aldım ülolaga götürdum parmağını aşağı doğru indirdi sizin çocuğunuz olmaz durum kotu hiç spermi yok bisey beklemeyin dedi Densiz Rabbim o insanlara inat hepimize evlat verecek kulumu ben yarattım ben veririm siz karisamazsiniz diyecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?