Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben şey düsünmeye başladım inşallah doğru düşünceler olmaz bu rosi tekniği çıktı ya artık her giden hastaya gel rosi yapaılm derler mi acaba tedavi sonunda sperm çıksa bile çıkmadı diyip yuvarlak hücre var onunla rosi yapalım deyipte insanların paralarını daha fazla alırlar mı ? artık bu iş doktorlar için ticaret reklam olmuş korkuyorum hepsinden

Kızlar ya genetikte sorun olsa ne oluyor cözümü varmı iki hafta var almaya aklıma takıldı ya korkuyorum neye korkacagimi şaşırdım ya
Genetik test ne olarak geçiyor biliyor musunuz birkaç yerden fiyat almak istiyorum ama testin adını soruyorlar

Karyotip dediler bide Y kromozom dediler üniversite hastanesinde yaptırdık bursa üniversite de araştırma hastaneleru yapıyor cnm para vermedik bi muayeneye verdik

p
Hay allah ya çok şaşırdım gerçi artık neye şaşırıyorsam bu doktorlardan nedir çektiğimiz arkadaş yahatayda bi o doğrudüzgün tedavi ediyordu artık o da başkaları gibi ticarete dökmüş Rabbim tez zamanda kurtarsın bu doktorların elinden doktor lafından midem kalkıyor artık çünkü tek düşündükleri nasıl daha fazla sömürürüm tabiki aralarındaişini ehliyle yapanlar vardır da elle sayılacak kadar azlar ne düşünüyorsunuz siz canım tedavi olmadan tese olacak mı yada var mı yakınlarda tedaviye başlama gibi düşünceniz Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın iyilere denk getirsin inşallah

Yok canim hormon testi yapmadık biz hiç.Rabbim herkese ben dahil evlat nasip etsin ins
Gittigin merkeze gore degisir tup bebek fiyatlari ama en az 15 16 bini çikar gozden bizm ki 23 bin tuttu düşün artik esinin ameliyati spermleri dondurma filan derken 23 bin.
Gözünüz aydınkeşke bizlere de nasip olsa siz hormon testi yaptırmış mıydınız bu süreçte?

İyi yapmissin cnm hayırlısı çıkar insanların
inşallahh.. Allah kimseyi hastane köşelerine düşürmesin...özel hastane bile yeri geliyor yüzümüze bakmıyor.
prof doktorumuz var kontrolüne başladığımız başından savıyor parayla rezil olmak

Kadın doğuma gittim enfeksiyon var diye eşinin sonuçlarını getir dedi baktı normal yoldan çocuğunuz olamaz Kıbrısa gidip eşinin boyunda kilosunda bi adamin spermini enjekte etsinler öyle çocuğun olur dedi sok oldum boyle bisey soylenirmi ya doktorlar azitmis artik

Nasıl hadsiz bir Dr bu ya ona mı kalmış densiz tese ameliyatı ile çocuğu olan yüzlerce binlerce hasta var neden insanlarla alay eder gibi üslup böyle densizlerden midem bulanıyor artık kaldıramıyorum 7 sene önce de eşime bir Dr müsveddesi hocam sonucu yorumlayın dediğinde ağzında sakız alay eder gibi kağıdı attı ardından kahkaha patlattı eeee çocuğun olmaz bunun neresini anlamadın da yorumluyum sana dedi o an onu parcalamamak için zor durdum resmen kahkaha attı gerizekalı beyinden hasta herif hamile kaldığımda o kağıdı suratına çarpmak vardı da

Aynen cnm artik doktor kalmamış eşimin ilk durumunu öğrendiğim zamanda eşim sperm sonucunu bekliyemedi isten çağırdılar ben aldım ülolaga götürdum parmağını aşağı doğru indirdi sizin çocuğunuz olmaz durum kotu hiç spermi yok bisey beklemeyin dedi Densiz Rabbim o insanlara inat hepimize evlat verecek kulumu ben yarattım ben veririm siz karisamazsiniz diyecek inşallah

İnşallah kuzucum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…