Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadsiz pislikk....
insanın bunları söylerken hiç mi içi acımaz ya....
yahu bana iç anadolu bölgesinde doktor dili varmadı böyle bir şey demeye de adam belki hastanenin yorumlaması farklıdır diyerek teselli etti...
nasıl bu kadar vicdansız olduk anlamıyorum...

kızlar genetik test özel hastanede yaptıran var mı yaklaşık olarak fiyat nedir

Kızlar ya bugün sinir oldum bugün eşimin teyzesinin oğlunun dugunene gittik eşimin bacisida hamile tabi hamile oldu olalı bize gelmiyorum bende bi kaç gün önce aradım arabanız yoksa bizle gelin diye yok eşime şirketten araba veriyorlar onunla gideriz dedi büyük gorumcemi aramış gelin bizi alin araba yok bide bize yakin oturuyorlar bende sınır oldum ben aradım davet ettim aman hamile oldum beni sormasinlar dememesi için düğüne gittim ne selam ne hoşgeldin dedi sürati beş karış bende çok oturmadim selamda vermedim geldim ayıp ya el alem yapsa neyse el alem daha iyi valla bundan sonra konusmayacagim eltim kusse yana yakıla gelirler bundan sonra bende konusnayacagin kimsenin tlf acmayacagim

Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin canım sıkkın kimseye de anlatamiyorum
Böyle şeyleri kafanıza takmayın zaten zor bir süreç gereksiz kisilere takılmayın genetik testi y midelasyon ve kromzom bakıliyor 1 teste azf bölgelerden delesyon ugramişsa yazar temizse delesyon saptanmamiştir yazar 2 teste normale 46xy olması gereken sonuctan 47 xxy yazarsa klinefelter sendromlu oldugu cikiyor eger temizse 46xy yazar kisaca böyle canım

Hmm anladım cnm inşallah iyi çıkar

Şuan aynı şeyleri yaşıyorum..

Şuan aynı şeyleri yaşıyorum..
Valla cnm ne bileyim söyleyecek kelimelerim kalmadı ama yeter eltim kusse ayaginin altını öperler bende konusmayacagim yeter yani ben attan aldıkça üste çıktılar yeter yani cagirsalarda gitmiyecegim çocuğu olur bi ay sonra giderim onların ya bunlar maddi manevi zorluk cekiyorlar yanlarında olacağız diyeceklerine oh ne güzel dünya ya

Eşim diş çektirmek için antibiyotik kullandı ve bütün spermleri bitmiş sayı yerlerde. Umarım en kısa zamanda düzelir tüp bebek için görüşmeye gideceğiz antibiyotik gerçekten ciddi derecede spermleri öldürüyor.

Demiyorlarki oglumda yada kardesimde skntı var gelinimize iyi davranalim. Iyice bana zarar veriyorlar. Allaha havale ediyorum

Demiyorlarki oglumda yada kardesimde skntı var gelinimize iyi davranalim. Iyice bana zarar veriyorlar. Allaha havale ediyorum
Aynen cnm bende aynısını söylüyorum onların bizi alttan almaları lazimken biz hep alttan alan taraf oluyorum allah büyük cnm bu devran hep boyle gitmez sıkma canini

Tetradox ve rulid kullanan varmı arkadaşlar celalettin hoca eşimin intihabı için yazdı beraber kullanın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…