Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam herkese ben grubun eskilerindenim uzun zamandır kadınlar kulubüne girmiyordum waatsap gruplarım üzerinden hastalarla ilgileniyorum.kimler hangi doktorda tedavide .rosi yaptıran ve hamile olanlar var mı?benim grubumda rosi ile hamile kalan arkadaşım var 1 ay sonra nasip olursa doğum yapacak

masallah.arkadasınız kımde tedavı goruyordu acaba centrıumdamı yaptırdı rosıyı

kızlar genetik test özel hastanede yaptıran var mı yaklaşık olarak fiyat nedir
Ben 1 ay önce kocaeli de yasiyorum burada y kromozom testi+testosteron+fsh+lh hepsi 1087 tl tuttu özel gebze yüzyıl hastanesinde. Y kromozom bugun cıkmış sonucu gidip göstermem lazim cok merak ediyorum digerlerinin hepsi normal cikti bi y kromozom kaldi insallah bisey cikmaz.Dua edin Esimin sperm sayisi 4.5mlyn cıktı şok olduk hormonlar herşey normal varikosel de yok.benim doktorum "testosteron ile y kromozom birbirine bagli zincir gibi. Y kromozom kapinin zili gibi düşün ona basinca testosteron salgilanir eşinin testosteron normal ciktigina gore y kromozomda ciddi bisey yoktur demistu.Suan protime men kullaniyor esim baska bisey vermediler.Bilgisi olan varmi yani sebebsiz yere düşük olur mu spermler yahut ne yapilabilir bu ilacla yukselir mi?y kromozomundan olumsuzluk çıkma ihtimali var mi bizim gibi olup da?

Anlattıklarınızın sanırım öncesi var anlayamadım.Eşiniz azospermi iken birden 4.5milyon sperm mi çıktı?Bu nasıl oldu?Bizimde sebebimiz belli değil genetik temiz çıktı.Ama sıfır sperm.

Anlattıklarınızın sanırım öncesi var anlayamadım.Eşiniz azospermi iken birden 4.5milyon sperm mi çıktı?Bu nasıl oldu?Bizimde sebebimiz belli değil genetik temiz çıktı.Ama sıfır sperm.
Daha evvel 2 farkli devlet hastanelerinde spermiyogram yalildi birinde 23mlyon birinde 20 milyon cikti ama doktorlar hareketlilik dusuk, olur kendiliginden istersen baska ozele falan da git buralada yapilan testlere guvenmiyoruz pek özel daha duzgun yapar dedi gönderdi.Sonra icimiz rahat etmedi Gebze Yüzyıl Hastanesine gittik.Orda spermiyogram 4.5 milyon hareketlilik %20 cikti şok olduk doktorlar bu sonuclarla suanda ancak tüp bebek olur dedi cok canımız sıkıldı. Esime protime men diye ilac verdi 228₺.Bunu 3 ay kullaninca sonuc alirsiniz dedi benim kadin dogum doktorum.Esimin lh+fsh+total testosteron hepsi normal cikti ultrason normal varikosel de yok.Urolog y kromozomu bekleyelim bir de dedi.Benim kadin dogum doktorum da yukarida dediğim gibi testosteron normalse y kromozom mikrodelesyon testi de cok ciddi sorun cikmaz senden güzel haberler bekliyorum insallah dedi bi umut oldu ama sebebsiz yere sonuc böyle düşük cikar mi anlayamadik ?1senedir olmuyor yani

Eşimde sperm yok mikro tese ameliyatı oldu 2 yıl önce ondan da sonuç alamadık sperm yok dediler. rosi yöntemi varmış istanbulda sadece bi hastanede uygulanıyor profesör Yücel Karaman merkezinde uygulanıyormuş. rosiyi deneyen var mı arkadaşlar bilgi paylaşablr misinz

Eziş azospermi fsh 30
e-nabız da tahlillerim seçeneğine girerseniz normalin dışındaki olan değerler pembeye dönüşmüş oluyor
bu arada dün verdik biz testi devlette

Ben sadece centrum yapıyor diye biliyorum rosi işlemini

Merhaba kizlarrrrr :)
Dün fakültedeydik. Eşime tekrar sperm testi yapıldı. İyi, kötü haberlerim var.
İyi haber;
Bu sefer 1 milyon tane sperm bulundu!!!!
Kötü haber;
1 milyonun sadece %3 u canlı. Canlı olanlarında kalitesi çok kötü.
Ama bu da bizim izin bir umut. Önceki testte sadece 2,3 canlı 2,3 cansız sperm bulunmuştu.
Öncekine göre yüksek çıkmasının sebebi bilgisayarla değil sayımın mikroskopla tek tek yapılması bence. Zaten doktor da öyle demişti.
İkinci sebepte İzmir de yaptırdığımız karışımlar olabilir diye dusunuyorum.
Pazartesi genetige,hormonlara filan bakılacak. Tekrar hastane yolu anlayacağınız. Ama olsun yeter ki hayırlı haberler alalım :)
İnşallah daha güzel haberleri sizler duyarsınız. Umudumuzu asla yitirmeyelim :) Görüşmek üzere

Milyonlarca çikar insallahh :)

kızlar selam benimde eşimde azospermia çıktı . fsh değeri 27.20 . şimdi bi ilaca başlatcakmış doktor testesteron hormonu düşük çıktı. sizce kür yada macuna ek olarak başlamak lazım mı. yoksa direk iğnelere mi başlayalım fikir verin çok bilgim yok bu konuda önümüzdeki ay genetik testi istediler kullanılan kürler etkiler mi

Verdiği ilaçlar etki eder cnm ama genetik testi etkilemez hormonlara etkisi olur ama hangi doktora gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…