- 27 Şubat 2019
- 300
- 752
- 103
Peruya gitkızlar selam benimde eşimde azospermia çıktı . fsh değeri 27.20 . şimdi bi ilaca başlatcakmış doktor testesteron hormonu düşük çıktı. sizce kür yada macuna ek olarak başlamak lazım mı. yoksa direk iğnelere mi başlayalım fikir verin çok bilgim yok bu konuda önümüzdeki ay genetik testi istediler kullanılan kürler etkiler mi
merhaba izmirde nerede karışım yaptırdınızMerhaba kizlarrrrr :)
Dün fakültedeydik. Eşime tekrar sperm testi yapıldı. İyi, kötü haberlerim var.
İyi haber;
Bu sefer 1 milyon tane sperm bulundu!!!!
Kötü haber;
1 milyonun sadece %3 u canlı. Canlı olanlarında kalitesi çok kötü.
Ama bu da bizim izin bir umut. Önceki testte sadece 2,3 canlı 2,3 cansız sperm bulunmuştu.
Öncekine göre yüksek çıkmasının sebebi bilgisayarla değil sayımın mikroskopla tek tek yapılması bence. Zaten doktor da öyle demişti.
İkinci sebepte İzmir de yaptırdığımız karışımlar olabilir diye dusunuyorum.
Pazartesi genetige,hormonlara filan bakılacak. Tekrar hastane yolu anlayacağınız. Ama olsun yeter ki hayırlı haberler alalım :)
İnşallah daha güzel haberleri sizler duyarsınız. Umudumuzu asla yitirmeyelim :) Görüşmek üzere
Ben de İzmir'de bir yere sipariş verdim ama aynı yer mi acabamerhaba izmirde nerede karışım yaptırdınız
Burada bir bilgi bi soru paylasip cevabimi alana kadar grupta on tane konu acip kapatilir canim . Isteyenler buyursun gelsin gruptaki kadar aktif olmak munkun degil burada cunkuArkadaşlar watsapp grubu kurmuşsunuz iyi hoş ama buranın önemi çok büyük.. lütfen orada kendi aranızda konusup bilgileneceginize buradan konusun butun herkes bilgilensin.. bence yaptiginiz yanlıs cunku buraya yeni uye olmus birisi burada bilgi arayacak derdine care arayacak fakat bisey bulamayacak.. hepimiz buraya yeni uye oldugumuzda tek tek kimin ne konustuguna bakmadık mı bi care bulmak icin.. mesela ben peruyu burada gördumm burada yazilanlar sayesinde guvendim.. bana bir yararı oldu.. o yuzden watsapta konusup bilgilerii onemsiz hale getirmeyin.. burada paylasinki herkese faydası olsun..
Whatsapp grubu kurduk diye buraya girip bilgi vermeyeceğimizi kim söyledi. Ben gün içerisinde buraya çok fazla girip çıkamıyorum. Ama whatsapp ta bu şekilde olmuyor yanlış bir şey değil aksine güzel bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Whatsapp grubuna dahil olmanızı engelleyecek bir durum yoksa sizde buyurun gelin.Arkadaşlar watsapp grubu kurmuşsunuz iyi hoş ama buranın önemi çok büyük.. lütfen orada kendi aranızda konusup bilgileneceginize buradan konusun butun herkes bilgilensin.. bence yaptiginiz yanlıs cunku buraya yeni uye olmus birisi burada bilgi arayacak derdine care arayacak fakat bisey bulamayacak.. hepimiz buraya yeni uye oldugumuzda tek tek kimin ne konustuguna bakmadık mı bi care bulmak icin.. mesela ben peruyu burada gördumm burada yazilanlar sayesinde guvendim.. bana bir yararı oldu.. o yuzden watsapta konusup bilgilerii onemsiz hale getirmeyin.. burada paylasinki herkese faydası olsun..
Bana mesaj atan kisi artik buraya kimse girmiyor watsaptayiz diye bilgi vermisti ona dayanarak soyledimWhatsapp grubu kurduk diye buraya girip bilgi vermeyeceğimizi kim söyledi. Ben gün içerisinde buraya çok fazla girip çıkamıyorum. Ama whatsapp ta bu şekilde olmuyor yanlış bir şey değil aksine güzel bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Whatsapp grubuna dahil olmanızı engelleyecek bir durum yoksa sizde buyurun gelin.
Sana mesaj atan kişi kim bilmiyorum. Ama iş yerinde kadınlar kulübünü açıp kim ne yazmış diye takip edemem. Whatsup grubunda bilgi paylaşımını çok daha rahat takip ediyorum. Grup kendimize özel de değil. Isteyen herkes de gelebilir. Zaten gelsin diye burdan yazıyoruz. Aynı zamanda isteyen istediği yere girip konuşabilir. Burda karar verici kişi kişinin kendisidir.Bana mesaj atan kisi artik buraya kimse girmiyor watsaptayiz diye bilgi vermisti ona dayanarak soyledim
Engeli olmayan gruba gelsin buyursun.. Whatsaba giriyoruz diye kimse burayı takip etmiyor diye birşey yok, öyle olsa sizin mesajınız farkedilmezdi zaten.. Kendinize dert aramayın. Evlat derdimiz bize yeter zaten..Arkadaşlar watsapp grubu kurmuşsunuz iyi hoş ama buranın önemi çok büyük.. lütfen orada kendi aranızda konusup bilgileneceginize buradan konusun butun herkes bilgilensin.. bence yaptiginiz yanlıs cunku buraya yeni uye olmus birisi burada bilgi arayacak derdine care arayacak fakat bisey bulamayacak.. hepimiz buraya yeni uye oldugumuzda tek tek kimin ne konustuguna bakmadık mı bi care bulmak icin.. mesela ben peruyu burada gördumm burada yazilanlar sayesinde guvendim.. bana bir yararı oldu.. o yuzden watsapta konusup bilgilerii onemsiz hale getirmeyin.. burada paylasinki herkese faydası olsun..
Ben her gün buraya girip takip ediyorum bir şey kaçırmamak için. Ki kendimle ilgili bi gelişme olduğu zamanda buraya özellikle yazarım diğer insanlara hem umut olup hemde yardımcı olmak için.Bana mesaj atan kisi artik buraya kimse girmiyor watsaptayiz diye bilgi vermisti ona dayanarak soyledim
Sanki biraz kavga edermis gibi cevap vermissin. Ben yanliş gordugum bir durumu acikladim .Engeli olmayan gruba gelsin buyursun.. Whatsaba giriyoruz diye kimse burayı takip etmiyor diye birşey yok, öyle olsa sizin mesajınız farkedilmezdi zaten.. Kendinize dert aramayın. Evlat derdimiz bize yeter zaten..
Numaranı yaz özelden canımBeni de whatsap grubuna alır mısınız
İnşallah öyle birşey olmaz çünkü bize de aynısını önerdiler şimdi gideceğiz bakalım bıkacakben şey düsünmeye başladım inşallah doğru düşünceler olmaz bu rosi tekniği çıktı ya artık her giden hastaya gel rosi yapaılm derler mi acaba tedavi sonunda sperm çıksa bile çıkmadı diyip yuvarlak hücre var onunla rosi yapalım deyipte insanların paralarını daha fazla alırlar mı ? artık bu iş doktorlar için ticaret reklam olmuş korkuyorum hepsinden
Allah razi olsun canımmBen her gün buraya girip takip ediyorum bir şey kaçırmamak için. Ki kendimle ilgili bi gelişme olduğu zamanda buraya özellikle yazarım diğer insanlara hem umut olup hemde yardımcı olmak için.
Yapıyor cnm devlet hastanesin yapmıyor üniversite hastanesi yapıyorKızlar İnhibin B testini devlet hastanesi yada üniversite hastaneleri yapıyor mu bilginiz var mı?
Daha önce tese olmuş muydunuzİnşallah öyle birşey olmaz çünkü bize de aynısını önerdiler şimdi gideceğiz bakalım bıkacak
Teşekkür ederim canımYapıyor cnm devlet hastanesin yapmıyor üniversite hastanesi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?