Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peruya git

merhaba izmirde nerede karışım yaptırdınız

Arkadaşlar watsapp grubu kurmuşsunuz iyi hoş ama buranın önemi çok büyük.. lütfen orada kendi aranızda konusup bilgileneceginize buradan konusun butun herkes bilgilensin.. bence yaptiginiz yanlıs cunku buraya yeni uye olmus birisi burada bilgi arayacak derdine care arayacak fakat bisey bulamayacak.. hepimiz buraya yeni uye oldugumuzda tek tek kimin ne konustuguna bakmadık mı bi care bulmak icin.. mesela ben peruyu burada gördumm burada yazilanlar sayesinde guvendim.. bana bir yararı oldu.. o yuzden watsapta konusup bilgilerii onemsiz hale getirmeyin.. burada paylasinki herkese faydası olsun..

Burada bir bilgi bi soru paylasip cevabimi alana kadar grupta on tane konu acip kapatilir canim . Isteyenler buyursun gelsin gruptaki kadar aktif olmak munkun degil burada cunku

Whatsapp grubu kurduk diye buraya girip bilgi vermeyeceğimizi kim söyledi. Ben gün içerisinde buraya çok fazla girip çıkamıyorum. Ama whatsapp ta bu şekilde olmuyor yanlış bir şey değil aksine güzel bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Whatsapp grubuna dahil olmanızı engelleyecek bir durum yoksa sizde buyurun gelin.

Bana mesaj atan kisi artik buraya kimse girmiyor watsaptayiz diye bilgi vermisti ona dayanarak soyledim

Bana mesaj atan kisi artik buraya kimse girmiyor watsaptayiz diye bilgi vermisti ona dayanarak soyledim
Sana mesaj atan kişi kim bilmiyorum. Ama iş yerinde kadınlar kulübünü açıp kim ne yazmış diye takip edemem. Whatsup grubunda bilgi paylaşımını çok daha rahat takip ediyorum. Grup kendimize özel de değil. Isteyen herkes de gelebilir. Zaten gelsin diye burdan yazıyoruz. Aynı zamanda isteyen istediği yere girip konuşabilir. Burda karar verici kişi kişinin kendisidir.

Engeli olmayan gruba gelsin buyursun.. Whatsaba giriyoruz diye kimse burayı takip etmiyor diye birşey yok, öyle olsa sizin mesajınız farkedilmezdi zaten.. Kendinize dert aramayın. Evlat derdimiz bize yeter zaten..

Ben her gün buraya girip takip ediyorum bir şey kaçırmamak için. Ki kendimle ilgili bi gelişme olduğu zamanda buraya özellikle yazarım diğer insanlara hem umut olup hemde yardımcı olmak için.

Engeli olmayan gruba gelsin buyursun.. Whatsaba giriyoruz diye kimse burayı takip etmiyor diye birşey yok, öyle olsa sizin mesajınız farkedilmezdi zaten.. Kendinize dert aramayın. Evlat derdimiz bize yeter zaten..
Sanki biraz kavga edermis gibi cevap vermissin. Ben yanliş gordugum bir durumu acikladim .
guzelce cevap verdiler sagolsunlar..

İnşallah öyle birşey olmaz çünkü bize de aynısını önerdiler şimdi gideceğiz bakalım bıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…