Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tedavide önemli bi gelişme olursa
Daha önce tese olmuş muydunuz
Evet tedavi görüp olduk bi defa ama olgun sperm çıkmadı. Yalnız o zaman da yuvarlak hücreler var denmişti. Kök hücre analizi yapıldı iyi geldi ama ondan beri bi çıkış olmadı şimdi de tekrar tese ve rosi önerdiler.

azospermide en zor neden hangisi sizce benim eşimde hem azf c sy153 delasyonu hem hormon düşüklüğü hem hareketli yukarı çıkan testis sorunu hem prostat kisti hepsi var sizce genetik mi yoksa testis kaynaklı sıkıntımı yoksa hormon kaynaklı sıkıntımı daha zor tedavi edilmesinde

Gecen gun celalettin hoca genetik delesyonu olan bi hastayi iyilestirmis instagram hesabinda okudum. Bi gidin isterseniz.

Zaten 20 aydır celalettin hocada tedavi görüyoruz bir sonuç alamadık daha bizimle başlayanların nerdeyse çocukları olacak
Anladım canımm insallah sizinde bebeginiz olur. Celalettin hocadayız bizde 3 aydır ekimde kontrole gidicez bakalim bizde ilerleme olmuşmu çok korkuyorum olumsuz bisey diyecek diye

Anladım canımm insallah sizinde bebeginiz olur. Celalettin hocadayız bizde 3 aydır ekimde kontrole gidicez bakalim bizde ilerleme olmuşmu çok korkuyorum olumsuz bisey diyecek diye
Aslında kimseye celalettin hocayı kötüleme niyetinde değilim ama her gelen hastaya aynı ilaçları veriyor sonuçta her azsoperm hastasının azosperm nedeni farklı herkese tek düze tedavi vermesi bana mantıklı gelmiyor artık

Aynen onu bende ilk baslarda dusunmustum. Baska caremiz olmadigindan gidiyoruz iste ne yapalim elimiz mahkum :/ insallah tez zamanda iyilesir eslerimiz

sızın en son andremed sonucunuz nasıl cıktı.20 aydır hıc ılerleme olmadımı acaba

Hem genetik hem hormonal faktör var canm bitkisel tedavisi ve hormon tedavisinde baska ne önerebilirki zaten

sızın en son andremed sonucunuz nasıl cıktı.20 aydır hıc ılerleme olmadımı acaba
%5 spermatit çıktı en son 13 bin immatur germ sayısı var ama daha önceki testinde 24 bindi immatur germ hücresi yarı yarıya düştü zaten 9 ay boyunca %100 lokosit çıkmıştı sonra %100 spermatosit

%5 spermatit çıktı en son 13 bin immatur germ sayısı var ama daha önceki testinde 24 bindi immatur germ hücresi yarı yarıya düştü zaten 9 ay boyunca %100 lokosit çıkmıştı sonra %100 spermatosit
bu kadar yavas ılerlemesine doktor ne dıyo.bız 14.aydayız en son %23 spermatıd vardı.bızımde basta %100 lokosıttı

bu kadar yavas ılerlemesine doktor ne dıyo.bız 14.aydayız en son %23 spermatıd vardı.bızımde basta %100 lokosıttı
hocaya kalsa bu değerlerle 1 ay sonra mesaya alacak eşimi ama biz istemiyoruz kist ameliyatı olcak eşim 1 ay sonrada medicalpark floryada elongo testi yaptıracagız eger sperm çıkmazsa hocanın tedavisini bırakabiliriz

hocaya kalsa bu değerlerle 1 ay sonra mesaya alacak eşimi ama biz istemiyoruz kist ameliyatı olcak eşim 1 ay sonrada medicalpark floryada elongo testi yaptıracagız eger sperm çıkmazsa hocanın tedavisini bırakabiliriz
bızede 1 yıl ıcınde tup bebege gecerız dedı 3 ay gectı bakalım ekımde gıdıcez

Eşim cumartesi tur-ed ameliyatı olacak inşallah bu ameliyattan sonra sperm çıkışı başlar ameliyatın iyi geçmesi için dualarınızı rica ediyorum arkadaşlarım.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…