Cnm bu tıkanıklık ameliyati değilmi esimde oldu kapalimi acikmi ameliyat yapacaklarAmin inşallah cnm iyi geçer inşallah
Ameliyat olabilirmi acabaHem genetik hem hormonal faktör var canm bitkisel tedavisi ve hormon tedavisinde baska ne önerebilirki zaten
Emine bir ürolog ile görüşse iç hastalıklardan daha çok şey önereceği kesin. Bir de burda senin konuyla ilgili zerr3 fikrin olmadan yorum yapabilmen de enteresan oluyor. Ürolog senden daha çok bilgiye sahiptir emin ol. Burda gelip insanları yanlış yönlendirmeHem genetik hem hormonal faktör var canm bitkisel tedavisi ve hormon tedavisinde baska ne önerebilirki zaten
Eger arastirirsanız bu konunun dahiliye uzmaninida ilgilendirdigini goreceksiniz.. gidip görmediginiz gorusmediginiz bir doktor icin burda zaman kaybı diyemezsiniz. Belkide bu kisinin caresini peru bulacak ve sen buna burda engel oluyorsun.. bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmamanizi oneririm. O ot dediginiz seyler bize şifa vermeye basladı bile elhamdulillah.Sizin sorununuz neydi? Niye Peru ya gidiyorsunuz? Urologla görüssenis hem daha az maliyetli olur hem de işin uzmanına tedavi olmuş olursunuz. Peru üç hastalıkları uzmanı ürolog değil ki. Bazı durumlar da geçen her zaman çok kıymetli ve telafisi yok. Özellikle genetik sorunu olan hastaların hiç vakit kaybetmemeleri lazım. Doğrudan tese için hazırlık yapılması lazım. Otla vs vakit kaybetmiş olmanızdan daha kötüsü zaman geçtikçe sperm ihtimalinin sıfırlanmış olması olur. Bir an önce uzman bir ürolog da tedavi olun.
Gerçekten genetiğin çaresinin dahiliye uzmanında olacağınımı düşünüyorsunuz?genetik faktörün cidden fitoterapi ile düzelebileceği umudunda mısınız? Peki siz burada peruya yönlendirerek bu sorunu yaşayan kişinin kaybetmeyeceğini nereden biliyorsunuz?Eger arastirirsanız bu konunun dahiliye uzmaninida ilgilendirdigini goreceksiniz.. gidip görmediginiz gorusmediginiz bir doktor icin burda zaman kaybı diyemezsiniz. Belkide bu kisinin caresini peru bulacak ve sen buna burda engel oluyorsun.. bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmamanizi oneririm. O ot dediginiz seyler bize şifa vermeye basladı bile elhamdulillah.
Sanırım siz araştırmışsınız ... Araştırmalarınızı lütfen paylaşın hangi bilgi genetik faktörün dahiliye uzmanında olduğunu gösterecek çok merak ediyorum ...Eger arastirirsanız bu konunun dahiliye uzmaninida ilgilendirdigini goreceksiniz.. gidip görmediginiz gorusmediginiz bir doktor icin burda zaman kaybı diyemezsiniz. Belkide bu kisinin caresini peru bulacak ve sen buna burda engel oluyorsun.. bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmamanizi oneririm. O ot dediginiz seyler bize şifa vermeye basladı bile elhamdulillah.
Belki de bu kişi peru ile zaman ve para harcayacak. Hâlâ daha yönlendirme yapıyorsunuz. Genetik sorunu otla düzelmez. Her geçen gün de zaman daralır.Eger arastirirsanız bu konunun dahiliye uzmaninida ilgilendirdigini goreceksiniz.. gidip görmediginiz gorusmediginiz bir doktor icin burda zaman kaybı diyemezsiniz. Belkide bu kisinin caresini peru bulacak ve sen buna burda engel oluyorsun.. bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmamanizi oneririm. O ot dediginiz seyler bize şifa vermeye basladı bile elhamdulillah.
Kapalı olacak sanırımCnm bu tıkanıklık ameliyati değilmi esimde oldu kapalimi acikmi ameliyat yapacaklar
bizde yok yok cnm hormonlar düşüktü fsh ve lh prostat orta hatta kist çıktı genetik olarakta azf d delasyonu sy153 bölgesinde delasyon çıktı zaman zaman yukarı çıkan testisler vardı onlar içinde ameliyat olduCanım sizin sorun neydi peki
haklısın o nedenle bu kist ameliyatından 1 ay sonra elongo testi olacagız ona göre micro teseyi düşünecegiz artıkSizin sorununuz neydi? Niye Peru ya gidiyorsunuz? Urologla görüssenis hem daha az maliyetli olur hem de işin uzmanına tedavi olmuş olursunuz. Peru üç hastalıkları uzmanı ürolog değil ki. Bazı durumlar da geçen her zaman çok kıymetli ve telafisi yok. Özellikle genetik sorunu olan hastaların hiç vakit kaybetmemeleri lazım. Doğrudan tese için hazırlık yapılması lazım. Otla vs vakit kaybetmiş olmanızdan daha kötüsü zaman geçtikçe sperm ihtimalinin sıfırlanmış olması olur. Bir an önce uzman bir ürolog da tedavi olun.
hangi ürologa gittinizBelki de bu kişi peru ile zaman ve para harcayacak. Hâlâ daha yönlendirme yapıyorsunuz. Genetik sorunu otla düzelmez. Her geçen gün de zaman daralır.
Bu arada peru Ya gidip ot önerilerinden sonra urologla görüşüp eşimin sorunu çözüldü. Size de öneririm.
Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.Belki de bu kişi peru ile zaman ve para harcayacak. Hâlâ daha yönlendirme yapıyorsunuz. Genetik sorunu otla düzelmez. Her geçen gün de zaman daralır.
Bu arada peru Ya gidip ot önerilerinden sonra urologla görüşüp eşimin sorunu çözüldü. Size de öneririm.
Ne kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.Gerçekten genetiğin çaresinin dahiliye uzmanında olacağınımı düşünüyorsunuz?genetik faktörün cidden fitoterapi ile düzelebileceği umudunda mısınız? Peki siz burada peruya yönlendirerek bu sorunu yaşayan kişinin kaybetmeyeceğini nereden biliyorsunuz?
Cahilmi ? Hadsizleşme!Ne kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.
Zamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisinNe kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.
Zamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisinNe kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.
Benim esiminde kapalı oldu cnm idrar yolundan girip soğuk bıçakla kesip açtılar bi sondadan dolayı çok aci çekti oda oradan olduğu için başka bisey olmadı bi hafta filan agir kaldurmasin çalışıyorsa rapor alin cnm bide dikkatli olun intihap çoğalıyor ameliyattan sonra dikkatli olunKapalı olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?