Valla cahil olmandan daha kötü olan şey kafkef95 cahil olduğunu bilmemen.Ne kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.
Zamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisinNe kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.
Zamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisinNe kadar cahilsiniz. Adam genetik meselesini cozuyor demedim zaten. Oyle bozuk bir genetige ragmen sperm oluşumunu sağlıyor dedim. Ayrıca bu işin zaman kaybı diye birseyi yok. Herseyi deneme yanilma yoluyla öğreniriz degilmi ?? Bir suru urologlarda bizimde zamanımiz kayboldu ama tecrübe oldu hangi doktorun kime iyi elecegini bilemeyiz bunuda deneyerek gorürüz.
Sen benim makale okuyup okumadigimi ingilizce bilip bilmedigimi nerden biliyorsun acaba :))ayrıca konuyla ne alaka moron seni :) gorende kendisini ingilizce çevirmen sanacak :)) bi defa konusma tarzından kendini o kadar kücük dusurmussun ki seninle muhatap olmaya bile degmez. Insallah allah seni o hocanin kapisına dusurmesin dostumValla cahil olmandan daha kötü olan şey kafkef95 cahil olduğunu bilmemen.
Bunları da geçtim bir de tüm cehaletinle sanki dünya da bu konuda bir tane bilimsel makele bile okumamışken ahkam kesmen ve birilerini gereksiz duyumlarinla yönlendirmen.
Sadece türkiye de değil yurtdışında da bunla ilgili araştırma yapan doktorlar var. Ingilizcenin olduğunu sanmıyorum ama bir noktaya kadar google translate ile makale okuyabilirsin
Zamanimiz onemli deyip tese olsaydıkk suan belki bi sansimiz dahi olmayacaktı .. bu isler zaman ister sabr ister tedavi ister.. cehalet denilen sey senin ta kendin aynaya bakman yeterliZamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisin
Ya sen ne garip bişey çıktın ? mikrodelesyonu olanlarda zaman içinde sperm üretimi azalıyor ... ne sabrı ya ! Düşünmeden yorum yapma ayrıca terbiyesizleşmeden konuş !!Zamanimiz onemli deyip tese olsaydıkk suan belki bi sansimiz dahi olmayacaktı .. bu isler zaman ister sabr ister tedavi ister.. cehalet denilen sey senin ta kendin aynaya bakman yeterli
Nerde olacaksınız canım turedi tıkanıklık içindi sanırım buEşim cumartesi tur-ed ameliyatı olacak inşallah bu ameliyattan sonra sperm çıkışı başlar ameliyatın iyi geçmesi için dualarınızı rica ediyorum arkadaşlarım.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sen iyi misin :)) küfürmü etmişim kii terbiyesizlesme diyorsun. Kafan güzel sanirımYa sen ne garip bişey çıktın ? mikrodelesyonu olanlarda zaman içinde sperm üretimi azalıyor ... ne sabrı ya ! Düşünmeden yorum yapma ayrıca terbiyesizleşmeden konuş !!
“Yazık “sana net !Sen iyi misin :)) küfürmü etmişim kii terbiyesizlesme diyorsun. Kafan güzel sanirım
Evet aynı şekilde olacak eşimin ameliyatıda bende sondadan ve enfeksiyondan korkuyorumBenim esiminde kapalı oldu cnm idrar yolundan girip soğuk bıçakla kesip açtılar bi sondadan dolayı çok aci çekti oda oradan olduğu için başka bisey olmadı bi hafta filan agir kaldurmasin çalışıyorsa rapor alin cnm bide dikkatli olun intihap çoğalıyor ameliyattan sonra dikkatli olun
antalya memorial deNerde olacaksınız canım turedi tıkanıklık içindi sanırım bu
Bende bundan bahsediyorum iste illede tek doktor demiyorum deneyerek kafaya hangisi uyarsa.. hengisi daha iyiyse . Biz iki kisideyiz suan biri emre bey digeri peru.. perunun sayfasinda genetikte skntıli olan bir kac kisinin sperm bulundugunu görunce bunu soyleyip yardimcı olmak istemistim. Ama gel gör ki konu nerelere geldi.20 ay sonra şunu anladım tek doktorla sınırlı kalmamak gerekiyor ha gidersin urologa hiç tedaviyi önermeden direk tese derse ona karşıyım önce sebeplerini iyice araştıracak hangi sorunu varsa ona göre tedavi verecek tıkanıklıksa ona göre çaresine bakacak genetik yada hormonsa ona göre biz kist sorununu bu ameliyatla çözecegiz ama genetik için allah nasip ederde sperm bulunursa kesinlikle genetik teste embiriyoyu gönderecegiz çünkü erkek dogarsa çocuk onada bu rahatsızlık geçecek
Konuşma tarzından hitap şeklinden kalite fışkırıyor.bana moron diyerek kendi kendini küçük düşürmüşsün. Otlarla bitkilerle tedaviye devam et canım sen. Başkalarını cehaletinle zehirleme yeterliSen benim makale okuyup okumadigimi ingilizce bilip bilmedigimi nerden biliyorsun acaba :))ayrıca konuyla ne alaka moron seni :) gorende kendisini ingilizce çevirmen sanacak :)) bi defa konusma tarzından kendini o kadar kücük dusurmussun ki seninle muhatap olmaya bile degmez. Insallah allah seni o hocanin kapisına dusurmesin dostum
Biz bir çok urologla görüştük. Aklımıza yatanla da devam ettik. Burda yazılanlardan etkilenip peru Ya da gitti eşim. Kelliğe çare den kansere çarelere kadar herşeyi biliyor peru fakat dünya tanımıyor maalesefhangi ürologa gittiniz
Konusma tarziniz hic hos degilAynen
Bende bundan bahsediyorum iste illede tek doktor demiyorum deneyerek kafaya hangisi uyarsa.. hengisi daha iyiyse . Biz iki kisideyiz suan biri emre bey digeri peru.. perunun sayfasinda genetikte skntıli olan bir kac kisinin sperm bulundugunu görunce bunu soyleyip yardimcı olmak istemistim. Ama gel gör ki konu nerelere geldi.
Bu seni hic ilgilendirmez. Şimdi otur ve limonlu sodani iç hazmetsinKonusma tarziniz hic hos degil
Bu nasıl bir çirkeflik bu nasıl bir kompleks. Yazık valla çok üzülüyorum hâline. Verdiğin düşük düzey cevaplara mi üzülsem mantık suzgecin olmamasına mi üzülsem. Köşeye sIkistiriyorum oh olsun diyerek yazacagim diyip komik ici bos 3 yasinda cocuk hitaplarina mi uzulsem sastim kaldim.Bu seni hic ilgilendirmez. Şimdi otur ve limonlu sodani iç hazmetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?