Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla cahil olmandan daha kötü olan şey kafkef95 cahil olduğunu bilmemen.
Bunları da geçtim bir de tüm cehaletinle sanki dünya da bu konuda bir tane bilimsel makele bile okumamışken ahkam kesmen ve birilerini gereksiz duyumlarinla yönlendirmen.
Sadece türkiye de değil yurtdışında da bunla ilgili araştırma yapan doktorlar var. Ingilizcenin olduğunu sanmıyorum ama bir noktaya kadar google translate ile makale okuyabilirsin

Zamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisin

Zamanın önemli olduğu rahatsızlıklar var ... hayat herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenemeye müsait değil ... sen dene yanıl ama başkalarını yanıltma ! İşte cehalet cahil olduğunun farkında olsa bütün mesele çözülür ... sen bunun çok güzel örneğisin

Sen benim makale okuyup okumadigimi ingilizce bilip bilmedigimi nerden biliyorsun acaba :))ayrıca konuyla ne alaka moron seni :) gorende kendisini ingilizce çevirmen sanacak :)) bi defa konusma tarzından kendini o kadar kücük dusurmussun ki seninle muhatap olmaya bile degmez. Insallah allah seni o hocanin kapisına dusurmesin dostum

Zamanimiz onemli deyip tese olsaydıkk suan belki bi sansimiz dahi olmayacaktı .. bu isler zaman ister sabr ister tedavi ister.. cehalet denilen sey senin ta kendin aynaya bakman yeterli

Zamanimiz onemli deyip tese olsaydıkk suan belki bi sansimiz dahi olmayacaktı .. bu isler zaman ister sabr ister tedavi ister.. cehalet denilen sey senin ta kendin aynaya bakman yeterli
Ya sen ne garip bişey çıktın ? mikrodelesyonu olanlarda zaman içinde sperm üretimi azalıyor ... ne sabrı ya ! Düşünmeden yorum yapma ayrıca terbiyesizleşmeden konuş !!

Nerde olacaksınız canım turedi tıkanıklık içindi sanırım bu

Ya sen ne garip bişey çıktın ? mikrodelesyonu olanlarda zaman içinde sperm üretimi azalıyor ... ne sabrı ya ! Düşünmeden yorum yapma ayrıca terbiyesizleşmeden konuş !!
Sen iyi misin :)) küfürmü etmişim kii terbiyesizlesme diyorsun. Kafan güzel sanirım

Evet aynı şekilde olacak eşimin ameliyatıda bende sondadan ve enfeksiyondan korkuyorum

arkadaşlar delasyon konusunda şöyle birşey söyleyebilirm biz ilk celalettin hocaya gittiğimizde bu önemli bir sorun değil demişti 20 ay sonra sperm çıkmamasına sebep kist ve genetik diyor kist ameliyatını yapacak olan ürolog çok detaylı şekilde bizi bilgilendirdi babadan ogula bu rahatsızlıgın geçtiğini babanızın genç yaşta evlendiği için çocuk sahibi olabildiğini söyledi yani kişinin yaşı genetik sorunlarda etkiliymiş eşim 35 yaşında bu nedenle şu anda genetik bizim için önemli bir sorun

20 ay sonra şunu anladım tek doktorla sınırlı kalmamak gerekiyor ha gidersin urologa hiç tedaviyi önermeden direk tese derse ona karşıyım önce sebeplerini iyice araştıracak hangi sorunu varsa ona göre tedavi verecek tıkanıklıksa ona göre çaresine bakacak genetik yada hormonsa ona göre biz kist sorununu bu ameliyatla çözecegiz ama genetik için allah nasip ederde sperm bulunursa kesinlikle genetik teste embiriyoyu gönderecegiz çünkü erkek dogarsa çocuk onada bu rahatsızlık geçecek

Aynen
Bende bundan bahsediyorum iste illede tek doktor demiyorum deneyerek kafaya hangisi uyarsa.. hengisi daha iyiyse . Biz iki kisideyiz suan biri emre bey digeri peru.. perunun sayfasinda genetikte skntıli olan bir kac kisinin sperm bulundugunu görunce bunu soyleyip yardimcı olmak istemistim. Ama gel gör ki konu nerelere geldi.

Konuşma tarzından hitap şeklinden kalite fışkırıyor.bana moron diyerek kendi kendini küçük düşürmüşsün. Otlarla bitkilerle tedaviye devam et canım sen. Başkalarını cehaletinle zehirleme yeterli

hangi ürologa gittiniz
Biz bir çok urologla görüştük. Aklımıza yatanla da devam ettik. Burda yazılanlardan etkilenip peru Ya da gitti eşim. Kelliğe çare den kansere çarelere kadar herşeyi biliyor peru fakat dünya tanımıyor maalesef. Burda bazı insanların doktorların tuttuğu kişiler olabileceğini düşünüyorum. O nedenle herkesin bireysel araştırma yapması gerekiyor maalesef. Dünya iyi insanlardan oluşmuyor. Bu sorunlar çok hassas konular ve çok fazla suistimal edilebilir. Herkes bu konuda dikkatli olsun.

Konusma tarziniz hic hos degil

Bu seni hic ilgilendirmez. Şimdi otur ve limonlu sodani iç hazmetsin
Bu nasıl bir çirkeflik bu nasıl bir kompleks. Yazık valla çok üzülüyorum hâline. Verdiğin düşük düzey cevaplara mi üzülsem mantık suzgecin olmamasına mi üzülsem. Köşeye sIkistiriyorum oh olsun diyerek yazacagim diyip komik ici bos 3 yasinda cocuk hitaplarina mi uzulsem sastim kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…