Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen ondan bahsetmiyorsun sen ne olursanız olun ot yiyin diyorsun hastalığın sebebi vs snin için hiç önemli değil . Ne oldu nie zamanla sperm azalmasına itiraz etmedin ?

Ayrıca sen bilgileri instagramdanmı öğreniyorsun? hocasının paylaşımını görmüşte gelmiş burda insan yönlendiriyor!

Ayrıca sen bilgileri instagramdanmı öğreniyorsun? hocasının paylaşımını görmüşte gelmiş burda insan yönlendiriyor!
Hayır tabikii gittigimde kapisinin onundeki bir hastasiyla kkonusma fırsatim oldu. Sorun yok ya gitmezseniz gitmeyin ille idin demedim fikir sundum ordan biriatladi peru oyle peru boyle ne abarttiniz ya.

Sen ondan bahsetmiyorsun sen ne olursanız olun ot yiyin diyorsun hastalığın sebebi vs snin için hiç önemli değil . Ne oldu nie zamanla sperm azalmasına itiraz etmedin ?
Niye itiraz edeyim sen iyimisin allah askina yazma yorum yapma senin kafan iyi degil

Her konuda bilgin var. Bu bitti şimdi de hakaret başladı. kafası iyi olmayan tek sen varsın burda.
Sen o kadar adaletsiz bir insanki.. egerr karakterin olsaydı bana sordugun soruya " eş dırdırı " diye cevap veren kadina hakaret etme diye tepki verirdin.. kafan iyi demek mi hakaret ? yazık sizee . Hepiminiz polemik ariyormussunuz yaptiniz ve bitti iyi geldiyse çekilebilirsiniz simdii. Iyi geceler

Kafan iyi demek ne demek açıklasana?? neden adalet dileniyorsun ?

Ben burda hakem değilim. Adalette dağıtmıyorum. Önüne gelene hakaret edip ( moron, soda iç, kafan kötü) sonra da sana bir şey denilince adaletten bahsetme.son sözü sen mi söylüyorsun majesteleri cekilmemizi istedi öyleyse cekilelim
Bilmedigin konularda da yorum yapma.
Bilunciszce insanları doktorlara yonlendirme.

Türkiye de tipik bir insan davranışıyla karşı karşıyayız. Bu son yıllarca çok türedi.
Once Hakaret et.
Sonra Magdur edebiyatı.
Dini değerleri vurgulama.

Burda mağdur durumda olan valla bizis.
Neyse burda konuşulacak konular değil bunlar. Insanlar birbirine faydalı olmak için burDalar.

Sen bize hakaret ederken iyi , laf soylerken iyi bizden sana elestiri gelince isin icine allahi karistiriyorsun. Yok git soda ic bilmemne. Burada tepki goren kimse huzur bozan kimse sacmalayan kimse o gidebilir. Kac senedir kk da uyeyim kimseyle tartismadim. Ne yazacagimi hangi konuya hangi mesaja cevap verecegimi sana mi sorcam. Sen git asil daha fazla huzur bozup insanlarin zihinlerini sacma sapan seylerle yikama millete tavsiyeler verme yalan yanlis. Uza git

Cellattin bey bi urolog kadar bilgili emin olun yurt dısında türkiyenin her yerinden gelen insanlar var ben sunu anlamiyorum bu topikte her doktorda tedavi goren insanlar ben insnlarn doktor secimine saygi duyuyorum herkesin kendi hayati konu hakkında sizden daha iyi bilgim var buna nasil karar veriysnz zaten konuyu yazan kişi hastasıymış ben onu nasil yalnis yönlendirimki baska tedavi yontemi varda bizmi bilmyrz uruloglar evet bitkisel tedavi uygulamıyorlar ama hepsi hormon tedavisi uyguluyor insanlarin doktor secimleri sizi ilgilendirmez !

Sizi de ilgilendirmez ozaman neden millete oyle yap boyle yap diyorsunuz profesor kesilip. Ne biliyorsun? Hani bu sitede bir kisi varmi hamile kaldim otlarla diye yazsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…