Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burda o kadar kür yazan sacma sapan konular olduda keske bu kadr duyarli olsanizda insanlari
Ameliyat olabilirmi acaba
Ciddmisin bilmiyorduk peki hanfendi 2 3 kez tese olmus insanlar ne yapmalı insanla
Sizi de ilgilendirmez ozaman neden millete oyle yap boyle yap diyorsunuz profesor kesilip. Ne biliyorsun? Hani bu sitede bir kisi varmi hamile kaldim otlarla diye yazsinlar
Ben ona gel ben seni tedavi edim demedim bayan zaten tedavi oluyor farkli olarak ne yapabilr dedim size ne oluyor

Istedigime istedigim cevabi yazarim alintiladigin seylerle dogru duzgun mesaj yazmayi ogren once. Çete misiniz nesiniz

Ameliyat denince aklına tesemi geliyor tıkanıklık varikoselden bahsettim .. ayrıca tesede olunabilir o ayrı konu ...ezbere konuşuyorsun sürekli ezber...

Bizim köyde de hacı nine var beleşe ot veriyor hatta
Hâlâ daha buraya gelip doktor övüyorsun. Yok yurtdışından gelen varmış yok bilmemneymis. Bu işten maddi bir çıkarınız mi var

Ameliyat denince aklına tesemi geliyor tıkanıklık varikoselden bahsettim .. ayrıca tesede olunabilir o ayrı konu ...ezbere konuşuyorsun sürekli ezber...
Benim anlamdgm bu kadr doktor isimleri geciyor ben zıplamiyorum onun bunun yorumuna insanlarin kendi tercihleri beni ilgilendirmez sizide ilgilendirmsn

Bana yazmasın !! Insalara tese yapıp tüp bebege hazırlyıp sömürenleri cok gördük
Hamile kal ondan sonra gel buraya yaz arkadasim ozaman . Insanlarin vaktini calacak doktorlara yonlendirmeyin. Basin agriyinca ne doktoruna gidiyorsun cildiyeye mi? Milleti dahiliye doktoruna yonlendiriyorsunuz hic bir sonuc almadan umut tacirligi yapmayin. Tese demeyen uzman urologlar da var arastirmak tercih etmek sizin elinizde.

Benim anlamdgm bu kadr doktor isimleri geciyor ben zıplamiyorum onun bunun yorumuna insanlarin kendi tercihleri beni ilgilendirmez sizide ilgilendirmsn
Bunu senmi söylüyorsun ? o kız genetikten ve silsile halinde rahatsızlıktan bahsetmiş sen altına “e bitkiselden başka ne verebilirki “ demişsin bende senin bu savunmandan dolayı yorum yaptım . Beni neyin ilgilendirdiği seni hiç ilgilendirmez

Bizim köyde de hacı nine var beleşe ot veriyor hatta
Hâlâ daha buraya gelip doktor övüyorsun. Yok yurtdışından gelen varmış yok bilmemneymis. Bu işten maddi bir çıkarınız mi var
Hayır bir konu hakkinda birsy bilmeden ezbere konusan sizsinz hemen otlar tek bahanenz bu baska kelimenz yok benm esim klinefelter sndrmlu bunun otlarla olmuyaginin bilincdym esim hormon tedavisi goruyor ve sonuc olarak tese olucak urulogda tese olduk ne oldu bulunamadi

Burda o kadar kür yazan insanlar olmus neden tepki vermednz

Yok canım yaa siz mesa olun hoca böyle ister tese de ne tövbe haşaa

Bana yazmasın !! Insalara tese yapıp tüp bebege hazırlyıp sömürenleri cok gördük
Tese fiyatı 5000. Peru da anlık tedavi 1000 tl 3 yıldır ona gidenler var. Kim kimi somuruyor
Tese ye niye karşısın. Gizli ürolog musun?
Bu konuda ne kadar eğitim alsın?
Sürekli peruyu övüyorsun? Burdan insan götürüp parasız tedavi mi oluyorsun?

Hamile kalan kisiler var siz kimsinzki size ben birsey ispatlym fiyatlar hakkindada bilginz yokmus iyi ogrenin ben tese karsi degilim tedavisiz teseye karsiyim

Hamile kalan kisiler var siz kimsinzki size ben birsey ispatlym fiyatlar hakkindada bilginz yokmus iyi ogrenin ben tese karsi degilim tedavisiz teseye karsiyim
Sen kimsin ki ozmaan burda millete ot cop oneriyorsun baska care yok diyorsun? Kucuksun canim gercekten cahilsin ya uzuluyorum. Bikac sene sonra basini taslara vurursun emin ol.

Sen karşı olsan ne olmasan ne doktor değilsin bir şey değilsin. Söyleşinin hiç bir sözün tıbbi anlamda bir değeri yok.
Sizlerin yönlendirmesiyle biz o doktorada gittik. Kellikten kansere herşeye çare sunuyor. Yazık para kaybı.
Tedavi masrafımı da biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…