Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar kızlar bende uzun zmandr yazmıyorum bir tese olduk eşimle gecen sene kasımda sertoly gelmişti. Dün anakraya gittik centruma test verdik muayne olduj teste grade 2 cıktı cok sasırdım tedavisiz 2 cıkınca sevidm tedaviye baslıcak eşim bakalım şimdi hayırlısı inşllah sizce 2 cıkması tedavisiz iyi birsey demi kızlar

Sizde gitmisinz aa otculara ben hormn tedavisi goryrm bitkisel kullanmiyorm 3 ay sonrada tansel kaplancada tese olucam aklim var allaha sukur

Ben 2 3 kisini lafına bakmam tepki olarakta gormuyorum siz kendinz tepki yaratıyorsnz benim dogrum bu kimseyide ilgilendirmz
Senin dogrun beni ilgilendirmiyor zaten. Belkide tedavisi uzman birinin elinde kolayca yapilabilecek bi cifti sen yanlisa itiyorsun zaman kaybettiriyorsun vebal altina giriyorsun

Sizde gitmisinz aa otculara ben hormn tedavisi goryrm bitkisel kullanmiyorm 3 ay sonrada tansel kaplancada tese olucam aklim var allaha sukur
Buranın şişirmesi yüzünden gitti sonrada üroloğa gitti şuanda sorunları çözüldü ... sizin hocaya kalsa en sz 3 ay ot içecekti

Bayanda ilerleme olmamis ama ilerleme kaydeden insanlar var
Ben de suanki bilgilerimle internetten arastiririm binlerce insan icinden elbet bikacinda basari yakalarim yani cok da abartmayin . Çete misiniz? Para mi aliyorsunuz ya baska hicbi doktorla ilgili boyle seyler yok siz secilip mi gonderildiniz buraya

Ben burda tek kisiyim farkindaysanz cete gbi 4 yandan saldiran sizsinz gercekten cok komiksinz hayal gucunuze hayran kaldım rabbim goruyor ben burda kimseye cok birsylr yazmadm zten benim vicdanimda rahat burda sürekli para para diyen sizsinz ben size cetesinz diymym

Bukadar insana tek kisi kendini savunuyorsun sence hakli kimdir bi dusunsene. Biz sence neden boyle seyler yaziyoruz? Iyilik icin mi kotuluk icin mi? Dusun bakalim bunlari sonra cevap yaz. Yasin cok genc bazi seyleri farkedemiyorsun

Ben
Bukadar insana tek kisi kendini savunuyorsun sence hakli kimdir bi dusunsene. Biz sence neden boyle seyler yaziyoruz? Iyilik icin mi kotuluk icin mi? Dusun bakalim bunlari sonra cevap yaz. Yasin cok genc bazi seyleri farkedemiyorsun
Ben sizin kötüluk icin birsy yazdigini soylemedimki surekli para icin calsiysn cetesin falan diysunz ben gene size kötu bir kelime soylemedim ben buraya esim tese oluck diye üye oldum oldu ve negatif sonuc aldm burada doktor arayisina girdim herkes celaltin hocayı onerdi peki kimse neden o zmn yazmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…