- 3 Haziran 2016
- 609
- 269
- 103
- 31
Gormedim canim gorsem yazardim biz tedaviye baslayali 1 ay olduBen
Ben sizin kötüluk icin birsy yazdigini soylemedimki surekli para icin calsiysn cetesin falan diysunz ben gene size kötu bir kelime soylemedim ben buraya esim tese oluck diye üye oldum oldu ve negatif sonuc aldm burada doktor arayisina girdim herkes celaltin hocayı onerdi peki kimse neden o zmn yazmadi
Mesajimi ilk alinti yapan bayan oyle bir yazmiski sanki bayani kafasna silah dayadim ben 20 aydir gdyms ben 6 aydir gdiyrm bu yuzden bu kadr cikıstım kimseye saygisızlik etmek istememGormedim canim gorsem yazardim biz tedaviye baslayali 1 ay oldu
Mesajimi ilk alinti yapan bayan oyle bir yazmiski sanki bayani kafasna silah dayadim ben 20 aydir gdyms ben 6 aydir gdiyrm bu yuzden bu kadr cikıstım kimseye saygisızlik etmek istemem
Mavi su ne acaba?Çok geçmiş olsun inşallah biran önce hamile kalıp bebeğinize kavuşursunuzArkadaslar esim ameliyattan cikti doktorumuz saolsun ameliyatin her asamasini kaydetmis ve bize detayli bilgi verdi ve bir sok yasadik esimin sperm kanallarida tikaliymis eger bu ameliyati olmasaydi bunu ogrenemeyecektik celalettin hocada tikaniklik icin mavi sulari icin tikaniklik acilir demisti bugun sok ustune sok yasadik cok sukur esim iyi gerisi hic onemli degil onumizdeki 1 ay sonra tekrar sperm testi yapip gelismeleri takip edecek doktor
Canım çok geçmiş olsun inşallah sperm tahlilinde bol bol sperm bulursunuzArkadaslar esim ameliyattan cikti doktorumuz saolsun ameliyatin her asamasini kaydetmis ve bize detayli bilgi verdi ve bir sok yasadik esimin sperm kanallarida tikaliymis eger bu ameliyati olmasaydi bunu ogrenemeyecektik celalettin hocada tikaniklik icin mavi sulari icin tikaniklik acilir demisti bugun sok ustune sok yasadik cok sukur esim iyi gerisi hic onemli degil onumizdeki 1 ay sonra tekrar sperm testi yapip gelismeleri takip edecek doktor
Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz canim celalettin hocanin verdigi bir su sisenin disi mavi onu vermisti tikaniklik icin ama simdi anladik ki ondan ne kadar icersek icelim sperm kanalini acmayacakmisMavi su ne acaba?Çok geçmiş olsun inşallah biran önce hamile kalıp bebeğinize kavuşursunuz
Insallah canim hepimize allah nasip etsin insallahCanım çok geçmiş olsun inşallah sperm tahlilinde bol bol sperm bulursunuz
Canım siz kime gidiyorsunuz? Celalettin Hocaya ne kadar süre gittiniz?Arkadaslar esim ameliyattan cikti doktorumuz saolsun ameliyatin her asamasini kaydetmis ve bize detayli bilgi verdi ve bir sok yasadik esimin sperm kanallarida tikaliymis eger bu ameliyati olmasaydi bunu ogrenemeyecektik celalettin hocada tikaniklik icin mavi sulari icin tikaniklik acilir demisti bugun sok ustune sok yasadik cok sukur esim iyi gerisi hic onemli degil onumizdeki 1 ay sonra tekrar sperm testi yapip gelismeleri takip edecek doktor
geçmiş olsun cnm inşallah tez vakitte sonuç alırsınızArkadaslar esim ameliyattan cikti doktorumuz saolsun ameliyatin her asamasini kaydetmis ve bize detayli bilgi verdi ve bir sok yasadik esimin sperm kanallarida tikaliymis eger bu ameliyati olmasaydi bunu ogrenemeyecektik celalettin hocada tikaniklik icin mavi sulari icin tikaniklik acilir demisti bugun sok ustune sok yasadik cok sukur esim iyi gerisi hic onemli degil onumizdeki 1 ay sonra tekrar sperm testi yapip gelismeleri takip edecek doktor
Çok sevindimArkadaslar esim ameliyattan cikti doktorumuz saolsun ameliyatin her asamasini kaydetmis ve bize detayli bilgi verdi ve bir sok yasadik esimin sperm kanallarida tikaliymis eger bu ameliyati olmasaydi bunu ogrenemeyecektik celalettin hocada tikaniklik icin mavi sulari icin tikaniklik acilir demisti bugun sok ustune sok yasadik cok sukur esim iyi gerisi hic onemli degil onumizdeki 1 ay sonra tekrar sperm testi yapip gelismeleri takip edecek doktor
Çok geçmiş olsun canım size. Çok ucuz atlattınız aslında. Esin şeker komasına girmedi en azından ya da kan işemedi. Ne olduğu belli olmayan bir şu ile ucuz yirttiniz.Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz canim celalettin hocanin verdigi bir su sisenin disi mavi onu vermisti tikaniklik icin ama simdi anladik ki ondan ne kadar icersek icelim sperm kanalini acmayacakmis
20 aydır celalettin hocada tedavideyiz şimdi ameliyata giren ürologada danışarak celalettin hocanın tedavisine devam edecegiz sadece ilaçları kullanıyoruz su anda ürologta ignelerin dogru verildiğini sadece merional yerine gonal f kullanılsa etkisi daha çabuk olur dedi merionali gonal f e çevirebilirizCanım siz kime gidiyorsunuz? Celalettin Hocaya ne kadar süre gittiniz?
tıkanıklık dışında sorun neymiş bizdede tıkanıgın yanında azf d sy153 delasyonu varÇok geçmiş olsun canım size. Çok ucuz atlattınız aslında. Esin şeker komasına girmedi en azından ya da kan işemedi. Ne olduğu belli olmayan bir şu ile ucuz yirttiniz.
Sanırım ürolog ile devam ediyorsunuz. Benim eşimde de tıkanıklık var ürolog ameliyat ile geçer bu ilaçlarla geçmez demişti. Ama sorun sadece tıkanıklık değilmiş. Şimdi çok şükür problemimiz kalmadı.
Bir an önce bebeğinde kavuşursunuz inşallah canım.
tıkanıklık dışında sorun neymiş bizdede tıkanıgın yanında azf d sy153 delasyonu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?