Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gormedim canim gorsem yazardim biz tedaviye baslayali 1 ay oldu

Artık bu doktor övücü paralı asker olduğunu düşündüğüm kişilere cevap vermeyeceğim. Sadece gelenleri uyaracağım. Tipik 3 belirti var
1. Tese diyor doktorlar peru var
2. Magdur.
3. Tüm doktorlar kaka peru süper.
4. Cümle başlarında ve sonlarında Allah, bismillah, çok şükür, allaha şükür gibi kelimeler.

Tarz değişik

Uzun zamandır girmiyordum keşkede girmeseydim diyorum şuan da forum'a.. Önceden dualar ederdi herkes birbirne bilgi paylaşımı ve rahatlama yeri idi şimdi ise hakaret, doktor eleştirilerine dönmüş bence hiç hoş değil bu hastalığı yeni öğrenip burada çareler arayan insanlar var bu yazılanları okuyup çare bulamayacaklar ama bence herkes bunları düşünüp öyle yazsın kimsenin hakkına girilmesin.. İyi geceler

Arkadaslar esim ameliyattan cikti doktorumuz saolsun ameliyatin her asamasini kaydetmis ve bize detayli bilgi verdi ve bir sok yasadik esimin sperm kanallarida tikaliymis eger bu ameliyati olmasaydi bunu ogrenemeyecektik celalettin hocada tikaniklik icin mavi sulari icin tikaniklik acilir demisti bugun sok ustune sok yasadik cok sukur esim iyi gerisi hic onemli degil onumizdeki 1 ay sonra tekrar sperm testi yapip gelismeleri takip edecek doktor

Mavi su ne acaba?Çok geçmiş olsun inşallah biran önce hamile kalıp bebeğinize kavuşursunuz

Canım çok geçmiş olsun inşallah sperm tahlilinde bol bol sperm bulursunuz

Uyarmistim ban yersiniz tartismayin diye haliyle herkes yemis herkes uzgun gergin alingan neden herseyi buyutup kavgaya hakarete ceviriyosunuz neden herseyi yanlis anliyorsunuz bi konu varsa benm gorusum boyle diyip susarsiniz hemde birbirinizi kirmis olmazsiniz lutfen burasi birbirimize destek olmamiz bilgilerimizi paylasmak icin arkadaslar insallah bidaha boyle seyler yasamayiz bu formda..

Mavi su ne acaba?Çok geçmiş olsun inşallah biran önce hamile kalıp bebeğinize kavuşursunuz
Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz canim celalettin hocanin verdigi bir su sisenin disi mavi onu vermisti tikaniklik icin ama simdi anladik ki ondan ne kadar icersek icelim sperm kanalini acmayacakmis

Canım siz kime gidiyorsunuz? Celalettin Hocaya ne kadar süre gittiniz?

geçmiş olsun cnm inşallah tez vakitte sonuç alırsınız

Çok sevindim

Burda tartışılmasının sebebi insanları umut tacirlerine teslim etmemek. Onların burda sözcülüğünü yapanları engellemek. Mavi su verip tıkanıklık açacaklarını söyleyip paraları cebe indirimleri deşifre etmek.
Burda özellikle doktorlarla anlasip çalışan kişiler olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir kaç kişi burdan müşteri topluyor.
Yazık çok yazık. Bu kadar hassas bir konu. Insanların birbirine destek olması gerekirken hale bak. Bu konu bile din ile iman ile kullanılır olmuş.
Çok üzüldüm...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz canim celalettin hocanin verdigi bir su sisenin disi mavi onu vermisti tikaniklik icin ama simdi anladik ki ondan ne kadar icersek icelim sperm kanalini acmayacakmis
Çok geçmiş olsun canım size. Çok ucuz atlattınız aslında. Esin şeker komasına girmedi en azından ya da kan işemedi. Ne olduğu belli olmayan bir şu ile ucuz yirttiniz.
Sanırım ürolog ile devam ediyorsunuz. Benim eşimde de tıkanıklık var ürolog ameliyat ile geçer bu ilaçlarla geçmez demişti. Ama sorun sadece tıkanıklık değilmiş. Şimdi çok şükür problemimiz kalmadı.
Bir an önce bebeğinde kavuşursunuz inşallah canım.

Canım siz kime gidiyorsunuz? Celalettin Hocaya ne kadar süre gittiniz?
20 aydır celalettin hocada tedavideyiz şimdi ameliyata giren ürologada danışarak celalettin hocanın tedavisine devam edecegiz sadece ilaçları kullanıyoruz su anda ürologta ignelerin dogru verildiğini sadece merional yerine gonal f kullanılsa etkisi daha çabuk olur dedi merionali gonal f e çevirebiliriz

tıkanıklık dışında sorun neymiş bizdede tıkanıgın yanında azf d sy153 delasyonu var

tıkanıklık dışında sorun neymiş bizdede tıkanıgın yanında azf d sy153 delasyonu var

canım çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda çözülür, allah kolaylık versin hepimize. mesajlarını okumak çok iyi geldi zira sayfalarca negatif mesajlar gördüm ve üzüldüm.

Kızlar zaten büyük bir sınav bu hepimiz için. birbirimize dualar edip güzel dilekler dilemek varken neye bu öfke? bizi bizden başka kim anlar ki? doktorları, tedavileri, ilaçları, gereksiz teseleri, hormonu, ilacı, otu, çöpü.. her şeyi boşverin. birçoğumuz ailesi ile bile paylaşamazken bu durumu, bize yine bizler lazımız. ben kendi adıma bu forumda ve bu başlıkta farklı hikayeleri, ilerleyişleri, sonuçları okuyup bazen dertleşmek bazen de bilgi edinmek istiyorum. lütfen birbirimize saygı gösterelim.

kızlar size bir sorum olacak, çok karşılaşıp merak ediyorum ama tam olarak kavrayabilmiş değilim. tese ameliyatını biliyoruz bir de mesa diye bir şey duymaya başladım son zamanlarda. bu ikisi arasındaki farkı bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…