Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz genetik sonucunu bekliyoru fsh ve lökasit yüksek ama doktor ilaç vermedi böylece bekleyecek miyim? bu kadar genetiği beklerken birde diğerinin tedavisi olacak mı ben anlamadım bu işten bir şey...

Kızlar merhaba benim eşiminde sadece LH değeri yüksek acaba bunun yüksek olması sperm oluşmasını engeller mi ki? Ya da değer düzelince sperm oluşumu başlar mı

Merhaba hepimize rabbim önce sabır daha sonrada sağlıklı evlatlar nasip etsin. Size danışmak istediğim şey şu ? Eşimde hormon tahlilinde testosteron düşüklüğü var diğerleri normal prolaktin yüksek biraz genetik test bekliyoruz. Acaba sorun yalnızca testosteron olup ilaçla iğneyle geçip normal yolla gebelik olabilir mi yaşayan ya da bilgisi olan var mı ?

Merhaba, evet bildiğim kadarıyla olabilir. Ama işinin ehli bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Testesteron niye düşmüş acaba hipogonadizm hastası mı yoksa eskiden kullandığı ilaçlardan mı kaynaklanmış. Mesela spor yapan bodyciler daha da kas yapsın diye dışarıdan testosteron takviyesi alabiliyor o çok kötü etkiliyor kendi testosunu düşürüyor erkeklerin ve tabi azosperme kadar varabiliyor iş. Vücudun kendiliğinden testosteron üretmesini arttıracak bir tedavi verilmeli. Buna çok dikkat edin.

Bilmiyorum ki canım benim araştırma hastanesinde bir profesöre gidiyoruz daha ilk gittik hormonlarda bi tek testosteron düşüklüğü çıktı onun dışında sorun yok gibi genetik test sonucu bekliyoruz. Hiç ilaç içmez eşim kullanmamış da önceki yıllarda da neden düşük bilmiyoruz spor vücut geliştirme tarzı bişeyleri de yok. Hani dua ediyorum iğne ilaç tedavisi gibi şeylerle normal yolla çıkış olsun diye ama mümkün mü bilemiyorum da sizlerden destek istedim bu yüzden

Fsh 9
LH 11,7 üst sınırı 8 miş
Düzelirse bi faydası olur mu acaba
merhaba sizin fsh reseptörleriniz bozuk.yani hormonlarda lh fsh tan büyük olmamalı. testosteron kaç sizin?doktor büyük ihtimal testiküler fonksiyon bozukluğu teshisi koyacaktır.Size tavsiyem hemen tese diyen doktorlar olacaktır.Kesinlikle kabul etmeyin.Ameliyat olsanızda sperm çıkmayacaktır.Olan size ve eşinize olacaktır.Hem maddi hem manevi sıkıntıdır.
Tedavi olmayı deneyin hormonlarınız düzelince zamanı gelince çıkış başlamazsa tese olursunuz.yaklaşık 6 aydır bizde bu hastalıkla savaşıyoruz.Bir doktor kadar araştırma yaptım hergün.Suan biz celalettin hocada tedavi görüyoruz umarım Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin

Bizde de ayni durum var esim suan hormon tedavisi goruyor.

Genetiğe bakıldı mı canım yalnızca hormon sıkıntısı mı çıktı ? Ne kadardır tedaviniz başladı testosteron mu düşük yalnızca sizdede ? Bilgilendirir misin beni de.
Genetige bakilmadi doktor suan icin gerekli gormedi.testesteron dusuk prolaktin yuksek. Hipofiz bezine bakildi ilacli mr cekildi o iyi cikti. Auan prolaktini dusurmek icin ilac kullaniyor 1 ay oldu. 25 inde tahlil vercez hormon duameye basladiysa bir ay daha ilaci kullancak. Ondan sonra doktorumuza gidicez spermiogram yapilacak. Sperm sayisinda artis olursa kalitesini ve sayisini dahada arttirmak icin ilac tedavisi baslanacak. Testesteronun dusuk olmasi prolaktinin yuksek olmasindan kaynakli

Peki sizinde 0 mı canım azsperm söz konusu mu ? Yazdıkların bana umut oluyor birebir benimle aynı şeyleri yaşayan bilen birinin tecrübelerine ihtiyacım var cünkü internette yalan yanlış bir sürü şey var. Bizim genetiği bekletiyor doktor nedense suan için tedavimiz başlamadı yani ama size doktorunuz ne söyledi bu şekilde normal yoldan çıkış sağlanabilme ihtimali var mıymış canım ?

Bizimki oligosperm canim. 3,5 milyon sperm var ve ileri hareketli hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…