Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bildiğiniz,güvenilir, başarı şansı yüksek olan, tavsiye edeceğiz her hangi bir tüp bebek merkezi var mı? Bide bu tüp bebek konusunda devlet hastaneleri mi iyidir yoksa özel hastaneler mı ? Fiyat ile alakalı da hiç bilgim yok lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bahceci iyi diye duydum

Ben şişli memorialdan fiyat almıştım haziran ayında, 8250 miydi 8750 miydi net emin değilim ama bu fiyattı tüp bebek. Eylülde zam gelmiş 9250 gibi bir rakama çıkmış sanırım. Tese ameliyatı da 4bin

Eğer İstanbul düşünüyorsanız kesinlikle Şişli Memorial diyorum..eşim azosperm değildi sayı biraz düşüktü ama azosperm olup hamile kalan çok var..merkezle görüşmenizi tavsiye ederim..ben ilk denememi bahçecide yaptım olumsuz oldu ve dondurulmaya embriyom bile kalmadı.2.tedavi Memorial da oldu pozitif sonuç aldım kesinlikle tavsiye ediyorum.bu yolda emek veren herkesin rabbim yardımcısı olsun

ŞİŞLİ MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİ

kızlar ankarada fmf kıstık fıbroz testlerını yapan varmı aranızda nerede yaptırdıgınızı yazabılırmısınız

Merhabalar benm eşimde de prolaktin yüksek testesteron düşük ama doktor prolaktin düşürücü bi ilaç önermedi. Hormon iğnesi kullanıyor şu an. Prolaktin 20 testesteron 1.44
Sizin değerler nasıl

Merhabalar benm eşimde de prolaktin yüksek testesteron düşük ama doktor prolaktin düşürücü bi ilaç önermedi. Hormon iğnesi kullanıyor şu an. Prolaktin 20 testesteron 1.44
Sizin değerler nasıl
Bizim durumumuzda aynı canım şuan genetik testi bekliyoruz tedavi baslamadı. Size doktorunuz ne söyledi hormon iğneleriyle normal yolla cıkış olabilirmymiş beni de bilgilendirir misin

Merhaba
evet haklısın arkadaşım Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin

İyi geceler size birşey sormak istiyorum benle eşim ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben kadastro da memurum eşimde belediye de çalışıyor tayin isteme hakkı yok benim onun yanına gitmem lazım bende şuan 1 yılımı doldurdum fakat aday memur olduğum için tayin isteyemiyorum tüp Bebek tedavisi görüyoruz diye tayin isteyecegim benim durumumda olan kimse oldu mu yada bildiğiniz kişiler ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Tüp bebek tedavisi tayin için sağlık özründen sayılır mı? - Memurlar.Net Belki okumuşundur arkadaşım ama geçen gün görmüştüm bnde aklımda kalmış inş tayininiz hayırlı sağlıklı bir evladınız olur Allah şifa versin

Arkadaşlar merhaba ben de bugun üye oldum. Malesef benim eşimde azoospermi 2 kez sperm testi verdik 2 sinde de 0 çıktı nerdeyse 1 ay oldu öğreneli. Tabi ilk hafta dünya yıkılıyorda altında can çekişiyorum ama ölemiyor gibi olduk. Sonra toparlandık araştırdım üni hastanesine gittik hormon testleri verdik fsh 23 lh 9 e2 24 prolaktin 8 testesteron 647 çıktı. Genetik test verdik. Onun sonucunu bekliyoruz. Muhtemelen klinefelter çıkacak doktor testisler normalden biraz küçük ve yumuşak dedi. Bide eşimin kıllanması az sakalı falan çok gür çıkmaz göğüsleride büyük sadece kol ve bacak boy uzun değil. Şimdi doktor araştırıyorum sizce tansel kaplancan nasıl. Önce ankara memorialin tüp bebek merkezinde aygül demirol var ona gitmeyi düşündüm ama şuan öncelik tese olduğu için tansel beye mi gitmeliyim siz nasıl aştınız bu meseleyi olumlu sonuç alan oldumu tansel beyden erbil beyden memnunmusunuz çok uzattım üzgünüümm bu arada eşimin ilk sperm testinde hiç birşey yoktu 2.de 100.000 yuvarlak hücre çıktı bu birşey ifade edermi

Benim eşimde klinefelterli tansel kaplanca tesede iyi bir doktor klinefelter sendrmlularda oldukca tesede sperm buluyor yuvarlak hücre pek önemli degil , germ sayısı önemli o artikçada spermadit elongeler olusuyor

Merhaba Rabbim kolaylık versin bu yolda hepimize, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız bu süreçte bide testi nerde verdiniz de yuvarlak hücreleri falan gördünüz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…