Selam kardeşim benim adım Amine nekadar çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin.Mutlu oluyorum böyle durumu olupda normal yolla hamile kalanlara. Allah bizlere de kısmet etsinselam arkadaşlar bilgilerimi ve tecrumelerimi paylaşmak istedim .
7 yıl bebek sahibi olmak istedik hep eşimle ama eşimde azosperm vardı .bende de çikolata kisti dr cocuğunuz olmaz dedi.kestirip attı bizi yani moralimiz bozuldu. yaşadığımız şehirde fazla imkanlar ve özel hastane olmadığı için çok üzülüyorduk. eşim ve ben 6 ayda bir devlet hastanesine gidip test yaptırdık. eşim sperm testi yaptırıyordu bende adetimin 2 günü gidip kan testi yaptırıyordum. sonra bir siteyle tanıştım. üye oldum. buraya çanakkaleye geldiler. bize herşeyi anlattılar . maddi olanaksızlıklardan istanbula gidip tüp bebek yaptıramadık ben sonra araştırdım hem siteden hemde internetten.
keçiboynuzu kürü yaptım hem eşime sonra adanadan özel şalgam suyu getirtim. sabah akşam içirdim.ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama spermler için en sonunda eşimle karar verdik artık bebek olayını kapattık allahın bir bildiği vardır diye kafamızdan attık .
aslında herşey beyinde bitiyormuş . hiç beklemediğiz anda ben hamile kaldığımı ögrendim hemde 2 aylık olmuşum. şimdi 3 aylık meleknaz adında bir kızım var ....
allahım sizlerde yardım etsin hep dua ettim allahım bana bir evlat versin diye şimdi ise benim gibi evlat hasreti çekenler için dua ediyorum. allahım bana bu güzel duyguyu tatdırdın herkesede yaşat diyeeeeeeee
Masallahh bence cok guzell allah nazardan korusun insallah spermlerde gorunecek :)7.AYDAKİ SONUÇLA BUGÜNKÜ SONUÇLAR BÖYLE YORUMLAYABİLİR MİSİNİZ ACABA Bİ GELİŞME VAR MIEki Görüntüle 2546943 Eki Görüntüle 2546943
Ağzın bal yesin inşallah güzel kardeşim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMasallahh bence cok guzell allah nazardan korusun insallah spermlerde gorunecek :)
Amin isteyen herkese insallah :) dua et 7.ayda bizde bu konuma gelelim :)Ağzın bal yesin inşallah güzel kardeşim inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah dua etmez miyim her zaman dualarımdasınız kardeşim :)Amin isteyen herkese insallah :) dua et 7.ayda bizde bu konuma gelelim :)
Amiiinn inşallah testi eşim önce devlet hastanesinde verdi o kağıtta yuvarlak hücre falan yazmıyordu. 2 hafta sonra eğitim araştırmada verdi orda lökosit negatif yuvarlak hücre 100.000 yazıyorduMerhaba Rabbim kolaylık versin bu yolda hepimize, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız bu süreçte bide testi nerde verdiniz de yuvarlak hücreleri falan gördünüz acaba
Sizin eşinizin tedavisi bittimi bi sonuç aldınızmıBenim eşimde klinefelterli tansel kaplanca tesede iyi bir doktor klinefelter sendrmlularda oldukca tesede sperm buluyor yuvarlak hücre pek önemli degil , germ sayısı önemli o artikçada spermadit elongeler olusuyor
1 olumsuz tesemiz var suan tedavide esim devam edyrz öyle rabbim hepimzin yardimcisi olsun tez vakitteSizin eşinizin tedavisi bittimi bi sonuç aldınızmı
Umarım bu kez olumlu olur . İlk teseyi nerde yaptınız.1 olumsuz tesemiz var suan tedavide esim devam edyrz öyle rabbim hepimzin yardimcisi olsun tez vakitte
canım benim anlayabiliyorum seni ama böyle düşünme vardır Rabbimin bir bildiği umut etmeyi bırakma ben 12 senedir her adette acaba hamile miyim düşüncesini kafamdan atamıyorum..Bu umudu kalbimize koyan rabbim elbet bize de anane baba olmayı nasip edecektir.Teseye de acele etmeyin bi celalettin hocayla görüşün şimdi rosi tekniği gündem de hatta yeni geçen hafta bebek dünyaya geldi üzülme sıkılma elbet birgün yüreğimiz ferahlayacak kucaklarımız bebeklerimizle dolacak ben inanıyorum sen de anne olacaksınbugun eşim gene sperm testi verdi sonuçlar gene sıfır bir tane bile sperm yok bıktım artık aynı şeyleri görmekten zaten bir tane olumsuz tese ameliyatımız var aralıkta bir daha olucak eşim sonuç gene aynı olcak biliyorum ve bu psikolojiye hiç haızr değilim kaldıramıyorum artık
tedavı goruyomusunuz .cıkmıyacagı cok netse bosuna tese olmayın bence bıraz tedavı alın sansınız yukselır hıc olmazsabugun eşim gene sperm testi verdi sonuçlar gene sıfır bir tane bile sperm yok bıktım artık aynı şeyleri görmekten zaten bir tane olumsuz tese ameliyatımız var aralıkta bir daha olucak eşim sonuç gene aynı olcak biliyorum ve bu psikolojiye hiç haızr değilim kaldıramıyorum artık
bana nasip olacağını zannetmiyorum bıktım artık ya herkez mutlu sorunları hep gündelik kendime bakıyorum her gün aynı şeyi düşünüyorum usandım artık kendimi kandırıyorum hergün umut ederekcanım benim anlayabiliyorum seni ama böyle düşünme vardır Rabbimin bir bildiği umut etmeyi bırakma ben 12 senedir her adette acaba hamile miyim düşüncesini kafamdan atamıyorum..Bu umudu kalbimize koyan rabbim elbet bize de anane baba olmayı nasip edecektir.Teseye de acele etmeyin bi celalettin hocayla görüşün şimdi rosi tekniği gündem de hatta yeni geçen hafta bebek dünyaya geldi üzülme sıkılma elbet birgün yüreğimiz ferahlayacak kucaklarımız bebeklerimizle dolacak ben inanıyorum sen de anne olacaksın
başka çaremiz yok 4 sene oldu tedavi 2 sene oldu ameliyat olalı 2 senedir gene tedavi yorumdum artık doktorla deselerki sizin hiç çocugunuz olmuycak tamam diyip kendimi artık öyle alıştırcam doktorlarda artık parayla çalıştıgı için bile bile bizde ne derlerse onu yapıyoruztedavı goruyomusunuz .cıkmıyacagı cok netse bosuna tese olmayın bence bıraz tedavı alın sansınız yukselır hıc olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?