Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MERHABA KIZLAR
EŞİM SABAH SPERM TESTİ VERDİ SAAT 3 GİBİ BELLİ OLCAKMIŞ DUA EDER MİSINIZ BU SEFER YÜZÜMÜZ GÜLSÜN

Selam kardeşim benim adım Amine nekadar çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin.Mutlu oluyorum böyle durumu olupda normal yolla hamile kalanlara. Allah bizlere de kısmet etsin

Arkadaslar ekimde peruya 3 aylik tedavi sonucu kontrole gidecegimi soylemistim. Bu ikinci gidisimizdi. Bazı Arkadaslar mesaj atmiş durum ne diye burdan cevaplamak istiyorum. Ilk testte hic hücre yokken simdi germ hücreleri oluşmuş ve spermatositler olusmus%100 . 3 ayda bu ilerleme oldu. %100 lokosit 3 ayda tedavi sonucu bitmis. Ilk testte menide kan goruldugu olmus tedavi sonucu kan hic gorulmemis. 6. Ayimizda yani tekrar 3 ay sonra gelisme oldugunda yazarim insallah

MERHABA KIZLAR
EŞİM SABAH SPERM TESTİ VERDİ SAAT 3 GİBİ BELLİ OLCAKMIŞ DUA EDER MİSINIZ BU SEFER YÜZÜMÜZ GÜLSÜN
7.AYDAKİ SONUÇLA BUGÜNKÜ SONUÇLAR BÖYLE YORUMLAYABİLİR MİSİNİZ ACABA Bİ GELİŞME VAR MI

Eklentiler

• ANALİZ0003.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Arkadaşlar bizde cekalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz eşimin spermi çok az ilk de 1-2 çıkıyodu sonra tüp aşamsında 200- 3000 kadar var dediler zaten o tadavide kimyasalla sonuçlandı hatta bu rahatsızlık kriptoozospermi diye geçiyo yada oat diyede bizimle benzer rahatsızlığı olan var sonuç alan var mı

Merhaba Rabbim kolaylık versin bu yolda hepimize, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız bu süreçte bide testi nerde verdiniz de yuvarlak hücreleri falan gördünüz acaba
Amiiinn inşallah testi eşim önce devlet hastanesinde verdi o kağıtta yuvarlak hücre falan yazmıyordu. 2 hafta sonra eğitim araştırmada verdi orda lökosit negatif yuvarlak hücre 100.000 yazıyordu

Esim 3 aydir peruya tedavi oluyor kontrele gidecegiz ama 19 kasima randevu veriuolar.farkli sehirdeyiz acaba test sonuclarini mail ile atsak bizi yonkendirir mi boyle yapan oldu mu aranizda durums o kadar sinir olduk ki igne bitince sperm testi yapip baska doktora gitmeyi dusunduk.anlamadigim sey peru saat 3e ten itibaren orda ise 3 e kadar nerde?

bugun eşim gene sperm testi verdi sonuçlar gene sıfır bir tane bile sperm yok bıktım artık aynı şeyleri görmekten zaten bir tane olumsuz tese ameliyatımız var aralıkta bir daha olucak eşim sonuç gene aynı olcak biliyorum ve bu psikolojiye hiç haızr değilim kaldıramıyorum artık

canım benim anlayabiliyorum seni ama böyle düşünme vardır Rabbimin bir bildiği umut etmeyi bırakma ben 12 senedir her adette acaba hamile miyim düşüncesini kafamdan atamıyorum..Bu umudu kalbimize koyan rabbim elbet bize de anane baba olmayı nasip edecektir.Teseye de acele etmeyin bi celalettin hocayla görüşün şimdi rosi tekniği gündem de hatta yeni geçen hafta bebek dünyaya geldi üzülme sıkılma elbet birgün yüreğimiz ferahlayacak kucaklarımız bebeklerimizle dolacak ben inanıyorum sen de anne olacaksın

tedavı goruyomusunuz .cıkmıyacagı cok netse bosuna tese olmayın bence bıraz tedavı alın sansınız yukselır hıc olmazsa

bana nasip olacağını zannetmiyorum bıktım artık ya herkez mutlu sorunları hep gündelik kendime bakıyorum her gün aynı şeyi düşünüyorum usandım artık kendimi kandırıyorum hergün umut ederek

tedavı goruyomusunuz .cıkmıyacagı cok netse bosuna tese olmayın bence bıraz tedavı alın sansınız yukselır hıc olmazsa
başka çaremiz yok 4 sene oldu tedavi 2 sene oldu ameliyat olalı 2 senedir gene tedavi yorumdum artık doktorla deselerki sizin hiç çocugunuz olmuycak tamam diyip kendimi artık öyle alıştırcam doktorlarda artık parayla çalıştıgı için bile bile bizde ne derlerse onu yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…