- 14 Ağustos 2018
- 195
- 72
- 48
- 28
Merhaba neden 19 kasima verdiler onu anlamdm ben hep 1 ay onceden aliyorm dolu oldugu icin sperm testleri sabhtan verildigi icin sonuclar genellikle 3den sonra cikyor o yuzdenEsim 3 aydir peruya tedavi oluyor kontrele gidecegiz ama 19 kasima randevu veriuolar.farkli sehirdeyiz acaba test sonuclarini mail ile atsak bizi yonkendirir mi boyle yapan oldu mu aranizda durums o kadar sinir olduk ki igne bitince sperm testi yapip baska doktora gitmeyi dusunduk.anlamadigim sey peru saat 3e ten itibaren orda ise 3 e kadar nerde?
Tam olarak seninle aynı durumdayım canım hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim bir boşlukta gibiyimbaşka çaremiz yok 4 sene oldu tedavi 2 sene oldu ameliyat olalı 2 senedir gene tedavi yorumdum artık doktorla deselerki sizin hiç çocugunuz olmuycak tamam diyip kendimi artık öyle alıştırcam doktorlarda artık parayla çalıştıgı için bile bile bizde ne derlerse onu yapıyoruz
lanet olsun böyle hastalığa insanın elinden bişey gelememesi çok kötü bu dünyada anne baba olmayı olmazı zerre haketmeyen insanların çocukları olurken bana nasip olmaması içimde o kadar çok şey söylemek geçiyoki avaz avaz bağırarakTam olarak seninle aynı durumdayım canım hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim bir boşlukta gibiyim
böyle düşünmeyin lütfen...lanet olsun böyle hastalığa insanın elinden bişey gelememesi çok kötü bu dünyada anne baba olmayı olmazı zerre haketmeyen insanların çocukları olurken bana nasip olmaması içimde o kadar çok şey söylemek geçiyoki avaz avaz bağırarak
Evet kötü düşünmemeye çalışıyorum kendi adıma kocamıda çok sevşyorum ama çocuk sahibi olamamızın sebebinin kendinden kaynaklı oldugunu hatta çocucugumuzun olamama ihtimali oldugunu kimsenin bilmesini istemiyor kimse bilmeyincede herkes erkege gidipte sizin niye çocugunuz olmuyor demiyor bayana gelip soruyorlar sürekli düşünmemeye çalışsamda bir kişi sorsa o gün bana zehir oluyor düşünmektenböyle düşünmeyin lütfen...
bizim de sınavımız buymuş... Her kışın sonu bahar bizimkisi de öyle olacak...
bizim de aynı şekilde hatta kendi ailesine de zor söylemeye ikna ettim.Evet kötü düşünmemeye çalışıyorum kendi adıma kocamıda çok sevşyorum ama çocuk sahibi olamamızın sebebinin kendinden kaynaklı oldugunu hatta çocucugumuzun olamama ihtimali oldugunu kimsenin bilmesini istemiyor kimse bilmeyincede herkes erkege gidipte sizin niye çocugunuz olmuyor demiyor bayana gelip soruyorlar sürekli düşünmemeye çalışsamda bir kişi sorsa o gün bana zehir oluyor düşünmekten
Allah yardımcımız olsun. Derdi veren rabbim dermaninida verir insallahEvet kötü düşünmemeye çalışıyorum kendi adıma kocamıda çok sevşyorum ama çocuk sahibi olamamızın sebebinin kendinden kaynaklı oldugunu hatta çocucugumuzun olamama ihtimali oldugunu kimsenin bilmesini istemiyor kimse bilmeyincede herkes erkege gidipte sizin niye çocugunuz olmuyor demiyor bayana gelip soruyorlar sürekli düşünmemeye çalışsamda bir kişi sorsa o gün bana zehir oluyor düşünmekten
İnşallah inşallahAllah yardımcımız olsun. Derdi veren rabbim dermaninida verir insallah
aç karnına mı verdınız acaba testıMerhaba neden 19 kasima verdiler onu anlamdm ben hep 1 ay onceden aliyorm dolu oldugu icin sperm testleri sabhtan verildigi icin sonuclar genellikle 3den sonra cikyor o yuzden
Test dedigim sperm testi aç tok diye birsey olmuyor sabahtan verme sebebimz uzak oldugu icin günü birlik islerimizi halledelim diye sabahtan gidyrz herkez genellikle öyle yapıyormusaç karnına mı verdınız acaba testı
Sahsen bende düsunüyorum 1 kere tese olduk tedavisiz olduk o yuzden pismanim en az 1 senelik tedaviden sonra dusunyorum hormonlar duzene koyup elengoler olduktan sonra sansimi denicemKızlar sizce tedavi olduktan sonra mikro tese olunca hücre çıkma ihtimali yükselir mi ? biz çünkü yavaş yavaş micro tese düşünmeye başladık aynur erşahinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz yaklaşık 3 senedir tedavi görüyor eşim
Biz varız canımCelalettin peruda tedavi olan ve gelişme sağlanan varmı aranizda
Sizde sebep ne canm ne zamandir tedavi görüyorsunuz ilerleme oldumuBiz varız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?