Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba neden 19 kasima verdiler onu anlamdm ben hep 1 ay onceden aliyorm dolu oldugu icin sperm testleri sabhtan verildigi icin sonuclar genellikle 3den sonra cikyor o yuzden

Tam olarak seninle aynı durumdayım canım hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim bir boşlukta gibiyim

Tam olarak seninle aynı durumdayım canım hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim bir boşlukta gibiyim
lanet olsun böyle hastalığa insanın elinden bişey gelememesi çok kötü bu dünyada anne baba olmayı olmazı zerre haketmeyen insanların çocukları olurken bana nasip olmaması içimde o kadar çok şey söylemek geçiyoki avaz avaz bağırarak

böyle düşünmeyin lütfen...
bizim de sınavımız buymuş... Her kışın sonu bahar bizimkisi de öyle olacak...

böyle düşünmeyin lütfen...
bizim de sınavımız buymuş... Her kışın sonu bahar bizimkisi de öyle olacak...
Evet kötü düşünmemeye çalışıyorum kendi adıma kocamıda çok sevşyorum ama çocuk sahibi olamamızın sebebinin kendinden kaynaklı oldugunu hatta çocucugumuzun olamama ihtimali oldugunu kimsenin bilmesini istemiyor kimse bilmeyincede herkes erkege gidipte sizin niye çocugunuz olmuyor demiyor bayana gelip soruyorlar sürekli düşünmemeye çalışsamda bir kişi sorsa o gün bana zehir oluyor düşünmekten

bizim de aynı şekilde hatta kendi ailesine de zor söylemeye ikna ettim.
bazen herkese haykırmak istiyoruz biliyorum nasıl acı çekiyoruz destek istiyoruz...
hele ki beklemek de kötü biliyorum ama elimizden başka birşey gelmiyor ki güzel kardeşim....

Allah yardımcımız olsun. Derdi veren rabbim dermaninida verir insallah

Hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki,o kadar zor ki bu durum bir tek yaşayan bilir. Bazen düşünüyorum da çocuk sahibi olmak mı daha zor yoksa olamamak mı ? Ama tek bildiğim bir şey var ki bu hasretin çok çok zor olduğu. Rabbim büyük inşallah bizde birgün yavrularımıza kavuşuruz ve burada mutlu haberleri birbirimizle paylaşırız. Hepiniz ayrı ayrı dua'larımdasınız.

Kızlar sizce tedavi olduktan sonra mikro tese olunca hücre çıkma ihtimali yükselir mi ? biz çünkü yavaş yavaş micro tese düşünmeye başladık aynur erşahinde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz yaklaşık 3 senedir tedavi görüyor eşim

Sahsen bende düsunüyorum 1 kere tese olduk tedavisiz olduk o yuzden pismanim en az 1 senelik tedaviden sonra dusunyorum hormonlar duzene koyup elengoler olduktan sonra sansimi denicem

Kızlar benim eşimde azosperm mikro tese olduk çıkış olmadı Dr Hakan Özkul var fitoterapi üzerine karışım ilaç veriyor en az 5 ay kulanmak gerekiyormuş hiç deneyen oldumu bilginiz varmi

Ben görüştüm kendisiyle 3 aylık ilaç maliyeti 2800 başka şehirde olmamıza rağmen hiç gitmeden kendisine kargo edip ilacı yolluyor takip ediyormuş hastayı uzaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…