Bizde sebep eşimin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı gördüğü kemoterapi, Celalettin Peru'da tedavimizde 16. Ay'ımızdayız şu anda,bizde canlı,cansız hiç sperm yoktu eşimin fsh baya yüksekti. Tedavi ile 14. Ay'da çıkış oldu çok şükür.Sizde sebep ne canm ne zamandir tedavi görüyorsunuz ilerleme oldumu
Hoca nasıl bir tedavi uyguluyor herkesde aynı ilaclarimi kullanıyor yeri nerede tam olarak yardımcı olabilirmisinzBizde sebep eşimin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı gördüğü kemoterapi, Celalettin Peru'da tedavimizde 16. Ay'ımızdayız şu anda,bizde canlı,cansız hiç sperm yoktu eşimin fsh baya yüksekti. Tedavi ile 14. Ay'da çıkış oldu çok şükür.
Tedavinizin aylık maliyeti ne kadar acabaBizde sebep eşimin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı gördüğü kemoterapi, Celalettin Peru'da tedavimizde 16. Ay'ımızdayız şu anda,bizde canlı,cansız hiç sperm yoktu eşimin fsh baya yüksekti. Tedavi ile 14. Ay'da çıkış oldu çok şükür.
Merhaba kizlar bizimde fsh yuksekti azospeemi teshisi konuldu bu sorada dr a basladik tup bebek sansimizi denicez dedi tese yapicakti ben esime nohut suyu icirdim bu sirada hep teseden once bi kez daha sperm testi yapti 70 80 motil (hareketli) sperm bulundu simdi tedaviye basladik 2 gun oldu ignelere baslayali hayirliaiyla iyi sonuclar alirik insallah dua edin banada
Merhabalar 1,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor eşim azosperm denildi tüp bebek öneriliyor ve eşimin sprem sadece 1 canlı hücre var tüp bebek için yeterli hücre bulunuyor nasıl bi yol izlemeliyim başına böyle gelen arkadaşlar yardımcı olabilir mi doğal yolla çocuk sahibi olma şanımız var mi bu
şekilde
Bizimde ilk te 1-2 çıkıyordu izmirde tedavi olduk sonra 200-300 çıktı dediler opu olurken sonuç kimyasal oldu şimdi biz celalettin perudan randevu aldık araştırmalarıma gire celelattin peru ve recai pabutçu bu alanda iyi biz şimdilik cp ye gşdicez en azından sperm artabilir bu da tüpte şansımızı arttır diye düşündük
Rabbim en kısa zamanda hem size hem bütün isteyenlere hayırlı sağlık Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah. Benim de 17.Yilimda sonsuz şükürler olsun bi kızım oldu size tavsiyem Şişli Memorial tüp Bebek merkezine mutlaka gidin hiç zaman kaybetmeden hemde Bizim başlar da 2000 kadar sipermimiz vardı sonra hiç çıkmadı Kendi memleketimizde 4 defa denedim ama maalesef hepsi olumsuz oldu biz herhangi bi hasta değiliz en iyi olanı bulmak zorundayızMerhaba arkadaşlar ben tek tek okuyorum hepinizi çok üzülüyorum çünki bende aynı durumdayım birkeçirilən tüp yatırdık ama normal yolla sperm ile m tese olmadık zaten spermogramdada hep 2 3 zayıf hareketli çıkıyordu. Allahdan umut kesilmez arkadaşlar Rabbim hepimize evlat nasıb etsin bir hadis vardı peygamberimizden İsa peygamberin zamanında bir kadın olmuş gelmiş İsa pey demişki Rabbine dua et benim çocuğum olsun İsa pey vahy olarak bilmiş ki kadınln yazısına kısırlık yazılmış ama kadını incitmemek için git çokca dua et demiş bir haylı zaman sonra kadının yanında bir çocukla görmüş kimdir bu çocuk demiş kadın benimdir demiş.İsa pey vahiy gelmiş ve Kadın okadar istedi ve dua ettiki Allah onun kaderine evlat vermiş. Sahih hadisdi arkadaşlar hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin dr lar prof lar ne söyleselerde hep isrteyin çok isteyin Allah hepimize yardım etsin unutmayın ki ALLAH KULUNUN ZANNI ÜZREDİR.çok oldu özür dilerim
Haklısın arkadaşım ama ben Türkiyede yaşamıyorum o yüzden maddi olarak çok zor.İ.saraçoğlunun kürlerini uyguluyorum sırasıyla yapıcak birşeyim yok Allah çocuğunu sağlıkla büyütmeyi nəsib etsin sana Allah büyükdürRabbim en kısa zamanda hem size hem bütün isteyenlere hayırlı sağlık Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah. Benim de 17.Yilimda sonsuz şükürler olsun bi kızım oldu size tavsiyem Şişli Memorial tüp Bebek merkezine mutlaka gidin hiç zaman kaybetmeden hemde Bizim başlar da 2000 kadar sipermimiz vardı sonra hiç çıkmadı Kendi memleketimizde 4 defa denedim ama maalesef hepsi olumsuz oldu biz herhangi bi hasta değiliz en iyi olanı bulmak zorundayız
Allah yardımcınız olsunHaklısın arkadaşım ama ben Türkiyede yaşamıyorum o yüzden maddi olarak çok zor.İ.saraçoğlunun kürlerini uyguluyorum sırasıyla yapıcak birşeyim yok Allah çocuğunu sağlıkla büyütmeyi nəsib etsin sana Allah büyükdür
daha önce tese oldunuzmu peki sperm testlerinde sıfırmıydı sizindeBizde sebep eşimin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı gördüğü kemoterapi, Celalettin Peru'da tedavimizde 16. Ay'ımızdayız şu anda,bizde canlı,cansız hiç sperm yoktu eşimin fsh baya yüksekti. Tedavi ile 14. Ay'da çıkış oldu çok şükür.
Evet sıfır sperm'di hiç yoktu.1 kere mikrotese ameliyatı oldukdaha önce tese oldunuzmu peki sperm testlerinde sıfırmıydı sizinde
aynen bizde peki öneriyomusunuz hocayı eşim kaan aydsoda tedavi görüyo 1 sene olucak ilaç değil vitamin kullanıyoruz ama sonuçlar aynı aralıkta 2.kez tese olucak ben istemiyorum hiç ama eşim istiyo benim kadar araştırmadığı için bilmiyo tabi kafam çok karışık bazılarıda celalettin hoca iyi değil diyolar siz ne düşüyosunuzEvet sıfır sperm'di hiç yoktu.1 kere mikrotese ameliyatı olduk
Bizde de sperm hiç yoktu sıfırdı,fsh yüksek olduğu için sperm üretimi yoktu. Şimdi Allah'a şükürler olsun ki Celalettin Peru'nun uyguladığı tedavi sayesinde 14.ay'ın sonunda çıkış sağlandı ve çıkan spermler donduruldu. Bilmiyorum biz memnunuz Celalettin Hoca'dan bize iyi geldi açıkçası, biraz da elektrik meselesi sanırım haa ama bide şu var bizim azospermi sebebimiz farklı tabi (kemoterapi) tedavi bizde işe yaradı fakat siz de nasıl etki eder bilemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.aynen bizde peki öneriyomusunuz hocayı eşim kaan aydsoda tedavi görüyo 1 sene olucak ilaç değil vitamin kullanıyoruz ama sonuçlar aynı aralıkta 2.kez tese olucak ben istemiyorum hiç ama eşim istiyo benim kadar araştırmadığı için bilmiyo tabi kafam çok karışık bazılarıda celalettin hoca iyi değil diyolar siz ne düşüyosunuz
Bizde 3 aydaa ilerleme oldu. Bizde memnun kaldik rabbime hamd olsunn. Once rabbime sonra hicaya cok guveniyorum.Bizde de sperm hiç yoktu sıfırdı,fsh yüksek olduğu için sperm üretimi yoktu. Şimdi Allah'a şükürler olsun ki Celalettin Peru'nun uyguladığı tedavi sayesinde 14.ay'ın sonunda çıkış sağlandı ve çıkan spermler donduruldu. Bilmiyorum biz memnunuz Celalettin Hoca'dan bize iyi geldi açıkçası, biraz da elektrik meselesi sanırım haa ama bide şu var bizim azospermi sebebimiz farklı tabi (kemoterapi) tedavi bizde işe yaradı fakat siz de nasıl etki eder bilemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?