- 26 Ekim 2019
- 33
- 19
- 3
Tüp bebek tedavisi mi oldunuz yoksa doğal yolla mi çocuk sahibi oldunuzBizde 3 aydaa ilerleme oldu. Bizde memnun kaldik rabbime hamd olsunn. Once rabbime sonra hicaya cok guveniyorum.
Çok sevindim canım... Allah yardımcınız olsun tatlış bebişleriniz olsun inşallahKizlar bizimde genetik sonuçlarimiz cikti temiz cikti aşırı stresten azosperm olmuş oyle ihtimal veriyor ilaçlara başliyoruz haftaya duarinizi bekliyorum
Merhaba;bugun eşim gene sperm testi verdi sonuçlar gene sıfır bir tane bile sperm yok bıktım artık aynı şeyleri görmekten zaten bir tane olumsuz tese ameliyatımız var aralıkta bir daha olucak eşim sonuç gene aynı olcak biliyorum ve bu psikolojiye hiç haızr değilim kaldıramıyorum artık
Çok teşekkür ederim canım hepimze olsun inşallahhÇok sevindim canım... Allah yardımcınız olsun tatlış bebişleriniz olsun inşallah
olucak eşim istiyor cunkü ben sonucu biliyorum bir ilerleme olmuyorki bu konuda doktorlar paraya bakıyor artık bazen neden dünyada böyle bir hastalık var diye isyan ediyorum.Merhaba;
ikinci kez bu ameliyata karar vermeden iyi düşünün bence, tıbbın ilerlemesini biraz daha takip edin eşim iki kez ameliyat oldu durum sıfır. belkide Allah bilir ama son kez kızmet olursa üçüncüyü deniyecegiz belli bir süre sonra.
Merhaba bizim de testlerimiz temiz ne yazık Ki sprem hücresi yok tabi biz bi defa bulduk dondurduk daha sonra kullanırız diye peki stresden bu durum yaşanıyorsa geçme şansı varmıdır bilginiz var mıKizlar bizimde genetik sonuçlarimiz cikti temiz cikti aşırı stresten azosperm olmuş oyle ihtimal veriyor ilaçlara başliyoruz haftaya duarinizi bekliyorum
Canım benim emin ol şahsen bende çok etkilendim ama rabbime sığınacaksın ve kabul edeceksin durumu herşey ilk önce kabul etmektwn geçiyo evet hepimiz evladımız olsun istiyoruz ama hiç olmayada bilir ilk önce bunu kabul edip çocuk mevzusunu hayatının merkeZinden çıkarmak çıkarmak derken hiç araştırma tedavi olma demiyorum tedavini olacaksın uğraşıp çabalayacaksın takdiri Allaha bırakacaksın Allah hepimizn yardımcısı olsınMerhabalar gerçekten bu durumlarla nasıl baş ediyorsunuz ben uyuyorum aklımda otuyorom aklımda hayatım bitmiş gibiyim ben nasıl olacak bilmiyorum kendimi sorgulamaya başladım ne yaptım da bu başıma geldi diye böyle bişeyi beklemiyorduk ben 9 aydır kendime gelemiyorum ne yaptıysam olmuyor tüp bebek
konusunda da okafar korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım işi. Güçü bıraktım yalnızca yaşadıklarımı düşünüyorum sizler nasıl mücadele etme yolu buldunuz yardımcı olurmsnz
Amin inş ama zor geliyor kaldıracaz inş allhım sabır versin diyorum sadece sabır istiyorum hayatımın merkezinden çıksın istiyorum tabi kimtedavi olacaz ama zor durumdayım psikoloji diye bişey kalmadıCanım benim emin ol şahsen bende çok etkilendim ama rabbime sığınacaksın ve kabul edeceksin durumu herşey ilk önce kabul etmektwn geçiyo evet hepimiz evladımız olsun istiyoruz ama hiç olmayada bilir ilk önce bunu kabul edip çocuk mevzusunu hayatının merkeZinden çıkarmak çıkarmak derken hiç araştırma tedavi olma demiyorum tedavini olacaksın uğraşıp çabalayacaksın takdiri Allaha bırakacaksın Allah hepimizn yardımcısı olsın
Fazla stresin azoospermi yaptığını ilk defa duyuyorum ? Bu teşhisi kim koydu acaba ? Bir de eşinizim horrmon testi sonuçları nasıldı ?Kizlar bizimde genetik sonuçlarimiz cikti temiz cikti aşırı stresten azosperm olmuş oyle ihtimal veriyor ilaçlara başliyoruz haftaya duarinizi bekliyorum
Proloktin cok yüksekti evet en çok stres etkiliyor bi çok ağır şeyler yaşadık rabbim kimsenin başına vermesin 3 yillik evliyim sanki 40 yillik evli gibiyim bide eşim teknolojici surekili radyosana maruz kalıyor bu ihtimalleri verdi dr siz arastirmiyorsunuz galibaFazla stresin azoospermi yaptığını ilk defa duyuyorum ? Bu teşhisi kim koydu acaba ? Bir de eşinizim horrmon testi sonuçları nasıldı ?
Proloktin cok yüksekti evet en çok stres etkiliyor bi çok ağır şeyler yaşadık rabbim kimsenin başına vermesin 3 yillik evliyim sanki 40 yillik evli gibiyim bide eşim teknolojici surekili radyosana maruz kalıyor bu ihtimalleri verdi dr siz arastirmiyorsunuz galiba
kızlar medical park fulyada elongo testi yaptırdık ve elongo 1 çıkmış 1 ay öncede prostat kisti ameliyatında doktor sperm kanalları tıkalı demişti sanırım bizim tek çaremiz micro tese .O neden le micro tese konusunda en başarılı doktor gerekli tansel kaplancanı düşünüyorum ama tüp bebeği aynur erşahinde yaptırmak istiyoruz acaba eğer sperm çıkarsa aynur hanımın merkezine götürebilirmiyiz kafam karıştı ya
Elonge 1 ile tüp bebek yapılamıyor, elonge 4 ile yapılıyor diye yapılıyor bildiğim kadarıyla.canım allah kolaylık versin. tansel kaplancanı ben de çok duyuyorum, herkes onun micro teselerinin iyi olduğunu söylüyor. inşallah size de şifa olur. ancak elonge 1 çıktı diyorsun, elonge ile tüp bebek yapılabiliyor mu? microtese de elonge mi alacaklar yoksa elonge varsa sperm bulunur diyerek mi microteseye geçiyorsunuz? benim eşimde de detaylı sperm testi yaptırdık, elonge I ve II çıktı. celalettin peruya gidiyor. eğer elonge I ile tüp bebek yapacaksanız biz de düşünelim diyeceğim, o yüzden soruyorum.
İki testimizbu şekilde.son test şok etti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?