Son testimiz bu şekilde ilk testte 9 milyon ikincide 13 milyon ,4 ay sonra uyguladığımız testin sonucu ise 3 adet sperm. Arkadaşlar bu nasıl oluyor . Şok içindeyiz . Doktorun söylediği diğerleri makina ile yapılmış bu manuel yapıldı . Sizin de manuel mi yapılıyor. 3 adet sperm en azından binleri görür mü ? Ya da bi yanlışlık var mıdır ? 28 yaşındayım ben , eşim de 31. 2 yıllık evliyiz . O kadar kötüyüm ki
Biz 2 senedir celalettin peruda tedavideyiz cellattin perudan artık sonuş alamıyoruz ve tıkanıklık olma ihtimalide çok yüksek eşimin sperm kanallarında tıkanıklık olup olmadıgınıda ancak micro tese ile ögrenebiliyoruz içerde sperm varsa da yoksada son çaremiz mikro tese gibi duruyor çünkü 4 senedir tedavi görüyor eşim hiç tese olmadıcanım allah kolaylık versin. tansel kaplancanı ben de çok duyuyorum, herkes onun micro teselerinin iyi olduğunu söylüyor. inşallah size de şifa olur. ancak elonge 1 çıktı diyorsun, elonge ile tüp bebek yapılabiliyor mu? microtese de elonge mi alacaklar yoksa elonge varsa sperm bulunur diyerek mi microteseye geçiyorsunuz? benim eşimde de detaylı sperm testi yaptırdık, elonge I ve II çıktı. celalettin peruya gidiyor. eğer elonge I ile tüp bebek yapacaksanız biz de düşünelim diyeceğim, o yüzden soruyorum.
Evet sonuç temiz görünüyor canım,bence de bir sıkıntı yok. İçin rahat olsun...Ya kızlar birşay sormak istitorum lütfen yardımcı olun genetik test verdik ve sonucu bugun çıktı biz doktora gösteremedik izinliymiş 2 gün sonra göstereceğiz ben okudum anladığım kadarıyla genetikte birşey yok gibi bilgisi olan lütfen yorum yapsın
Off varya bunaldım bende hiç olumsuz birşey okumadım ama y ile ilgili herhamgi birley dememiş sadece o takıldı kafama karyotip 46 xy normal de diğeri doktoela görüşene kadar bi tereddüt kalacak içiödeEvet sonuç temiz görünüyor canım,bence de bir sıkıntı yok. İçin rahat olsun...
Off varya bunaldım bende hiç olumsuz birşey okumadım ama y ile ilgili herhamgi birley dememiş sadece o takıldı kafama karyotip 46 xy normal de diğeri doktoela görüşene kadar bi tereddüt kalacak içiöde
Olumsuz düşünme,içini ferah tut. Her şey yoluna girecek inşallah buna inan bol bol dua et.Off varya bunaldım bende hiç olumsuz birşey okumadım ama y ile ilgili herhamgi birley dememiş sadece o takıldı kafama karyotip 46 xy normal de diğeri doktoela görüşene kadar bi tereddüt kalacak içiöde
Hepimize dua ediyorum ya . Muhtemelen tansel beye gidecrğiz bakalım onumn hakkında hrp iyi şeyşer okuyorumOlumsuz düşünme,içini ferah tut. Her şey yoluna girecek inşallah buna inan bol bol dua et.
genetik test ile öğrenilmiyor mu tıkanıklık olup olmadığı ?Biz 2 senedir celalettin peruda tedavideyiz cellattin perudan artık sonuş alamıyoruz ve tıkanıklık olma ihtimalide çok yüksek eşimin sperm kanallarında tıkanıklık olup olmadıgınıda ancak micro tese ile ögrenebiliyoruz içerde sperm varsa da yoksada son çaremiz mikro tese gibi duruyor çünkü 4 senedir tedavi görüyor eşim hiç tese olmadı
Geçmiş olsun tansel bey tartışmasız mikrotese konusunda sayılı isimlerden yalnız burda bir arkadaş nickini hatırlamıyorum tesede sperm bulundu iki kez acıbademde denediler ve döllenme olmadığını yazmıştı.Embiryo oluşumunda ilk üç gün yumurta götürüyor sonra sperm devreye giriyor.sperm morfolojisi bozuk olsa da dölleme oluyor.Amh değeriniz normal mi?dondurulmuş spermleriniz olması çok büyük artı gerekirse başka bir merkeze taşır orda denersiniz.bakarsınız bu denenenizde sonradan döllenme olur o da size evlat olur bilimsellik bir yere kadar nasip işi bu işler Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin.Arkadaşlar merhabalar, eşim cuma günü Tansel beye mikrotese oldu ve sperm bulundu. Çok sevindik aynı gün benden yumurta toplandı. Ancak sevincimiz çok kısa sürdü. Yumurtalar döllenmedi. Labaratuvar her seferinde başka bir şey söyleyerek döllenmenin olmadığını söyledi. En son spermin olgunluğunun yeterli olmadığını söyledi. Yarın doktorlarımızla sebebin ne oldugunu bundan sonra ne olacağını öğrenmek için görüşmeye gideceğiz. Umarım olumlu haberler alırız. Dondurulmuş spermlerimiz varmış ancak onlarda da aynı problemle karşılaşma ihitimalimiz oldugunu söyledi labaratuvar. Ne olur dua edin yarın güzel olumlu şeyler söylesinler. Eşimin durumunu İlk öğrendiğimde bile bu kadar yıkılmamıştım. Yerle birim şu an. O kadar yaklaştığımızı düşünmüşken dibe vurmak çok koydu
Gerçekten mi şaşırdımGeçmiş olsun. Umarım siz de biz de atlatırız bu yaşadığınız şeyleri. Tam aksine hem ben hem eşim oldukça detaylı araştırıyoruz. Henüz tedaviye başlamadık dr da araştırıyoruz. Ama dediğim gibi stresin azoospermiye sebep oldupunu söyleyen hiç bir bilimsel kaynağa rastlamadık. O yüzden sormuştum.
Tansel beye de Erbil beye de güveniyorum. Özellikle sordum yumurta konusunda sıkıntı var mı diye. Yumurtanın kalitesi konusunda sıkıntı yok dediler. Labaratuvar önce hareketsiz dedi Tansel bey hareketsiz olsa da döller dedi. Şimdi de labaratuvar diyor ki spermin kuyruk kısmı kısa. Ben hiç bir şey anlamadım bu işten. Yarın gidip yüz yüze konuşacağız. Labaratuvar konusunda bilemiyorum. Türkiye'nin sayılı hastanelerinden. Böyle bir şey başıma geldi diye kötüleyemem ama her arandığımda farklı bir konuşma oldu sebep konusunda. Aklım çok karışık.Geçmiş olsun tansel bey tartışmasız mikrotese konusunda sayılı isimlerden yalnız burda bir arkadaş nickini hatırlamıyorum tesede sperm bulundu iki kez acıbademde denediler ve döllenme olmadığını yazmıştı.Embiryo oluşumunda ilk üç gün yumurta götürüyor sonra sperm devreye giriyor.sperm morfolojisi bozuk olsa da dölleme oluyor.Amh değeriniz normal mi?dondurulmuş spermleriniz olması çok büyük artı gerekirse başka bir merkeze taşır orda denersiniz.bakarsınız bu denenenizde sonradan döllenme olur o da size evlat olur bilimsellik bir yere kadar nasip işi bu işler Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin.
Sperm oluşmadan dahi yani üçüncü evre spermle bile döllenme oluyor ki rosi tekniğiyle amorf spermle de olur diye düşünüyor insan keşke o arkadaş okusa da yardımcı olsa size.Erbil bey de tartışmasız iyi bir kadın doğumcu.Ama bizim gb kritik vakalarda labaratuar ve embriyolog çok çok önemli.dondurulmuş spermleriniz çok değerli çok büyük artı acele etmeden içinize sinen yerle devam edin.Allah hayırlı tedavi kapıları açsın çok yıpranmadan mucizenize kavuşun inşallah.Tansel beye de Erbil beye de güveniyorum. Özellikle sordum yumurta konusunda sıkıntı var mı diye. Yumurtanın kalitesi konusunda sıkıntı yok dediler. Labaratuvar önce hareketsiz dedi Tansel bey hareketsiz olsa da döller dedi. Şimdi de labaratuvar diyor ki spermin kuyruk kısmı kısa. Ben hiç bir şey anlamadım bu işten. Yarın gidip yüz yüze konuşacağız. Labaratuvar konusunda bilemiyorum. Türkiye'nin sayılı hastanelerinden. Böyle bir şey başıma geldi diye kötüleyemem ama her arandığımda farklı bir konuşma oldu sebep konusunda. Aklım çok karışık.
Hayır canım ögrenilmiyor bizde kist ameliyatı sırasında doktor kanaldan sıvı gönderdim geçmedi diyince ögrendikgenetik test ile öğrenilmiyor mu tıkanıklık olup olmadığı ?
hasbinallahhh.........Hayır canım ögrenilmiyor bizde kist ameliyatı sırasında doktor kanaldan sıvı gönderdim geçmedi diyince ögrendik
Birşey sormak istiyorum tansel bey eşinizin hormon değerlerine göre mi mikro tese yaptı yoksa bir süre tedavi edip ondan sonramı tese oldu bizde gitmeyi düşünüyoruz tansel beye ama 2 senedir celalettin peruda tedavideydik tekrar tedavi edermi diye merak ediyorumArkadaşlar merhabalar, eşim cuma günü Tansel beye mikrotese oldu ve sperm bulundu. Çok sevindik aynı gün benden yumurta toplandı. Ancak sevincimiz çok kısa sürdü. Yumurtalar döllenmedi. Labaratuvar her seferinde başka bir şey söyleyerek döllenmenin olmadığını söyledi. En son spermin olgunluğunun yeterli olmadığını söyledi. Yarın doktorlarımızla sebebin ne oldugunu bundan sonra ne olacağını öğrenmek için görüşmeye gideceğiz. Umarım olumlu haberler alırız. Dondurulmuş spermlerimiz varmış ancak onlarda da aynı problemle karşılaşma ihitimalimiz oldugunu söyledi labaratuvar. Ne olur dua edin yarın güzel olumlu şeyler söylesinler. Eşimin durumunu İlk öğrendiğimde bile bu kadar yıkılmamıştım. Yerle birim şu an. O kadar yaklaştığımızı düşünmüşken dibe vurmak çok koydu
size hangi genetik testi yaptırdılar tıkanıklık ögrenmek için ?hasbinallahhh.........
eee ben öyle mi değil mi diye öğrenip sonraki yol olarak tüp bebeğe başlamak için 2 aydır bekliyorum...
madem öyle bu test ne için.
İnşallah hayırlısıyla kısa zamanda olumlu bir haber alırız. İki günde ömrümden ömür gitti. İki türlüsüne de kendimi alıştrmaya çalışmıştım. Olumsuz için ne kadar içimden gelmese de.Ama bu çok ayrı bir sonuç oldu. Allah'ım kısa zamanda beni de isteyen herkesi de mucizesiyle karşılaştırsınSperm oluşmadan dahi yani üçüncü evre spermle bile döllenme oluyor ki rosi tekniğiyle amorf spermle de olur diye düşünüyor insan keşke o arkadaş okusa da yardımcı olsa size.Erbil bey de tartışmasız iyi bir kadın doğumcu.Ama bizim gb kritik vakalarda labaratuar ve embriyolog çok çok önemli.dondurulmuş spermleriniz çok değerli çok büyük artı acele etmeden içinize sinen yerle devam edin.Allah hayırlı tedavi kapıları açsın çok yıpranmadan mucizenize kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?