Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hormon değerlerinde sıkıntı vardı önce tedavi yaptı sonra microtese

Allah yardımcın olsun canım inşAllah yumurtaların döllenir mutlu sona ulaşırsın

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeginize kavuşursunuz

Kızlar aranızda ankara memorial e giden varmı aygül demirol a şuan oraya gitmeyi düşünüyor gibiyiz ama bilemiyorum

bu videoyu izlersen az çok tahmin yürütürsün gibi

ameliyat günü belli oldu eşim 1 ay sonra 2. tese ameliyatını olcak hiç istemiyorum ameliyatı ama eşimede diyemiyorum şu an başka doktora gidelim diye 2 senedir aynı doktorda ilaç kullanıyo ama sonuç belli 1.sinde çıkmamıştı sperm testleri aynı hep sıfır fsh desen yüksek doktor bile biliyor bence ama para işte aynı şeyleri yaşıycam gene

Hngi doktor 2 senedir tedavi gördüğünüz

Kızlar anneniz size, kendi düşen ağlamaz derse. Siz ne dersiniz yani tepkiniz nasıl olur

Arkadaslar 3 aydir celalettin peruya tedavi oluyoruz hormon testi yaptik kontrole gitmeden testeron firladi yorum yapacak olan var mi?
Estradiol 202
Prolaktin 1.8
Fsh 3.5
Total testeron 990
Lh 《0.07
Sperm testi yapmaya cesaret edemiyoriz oyuzden randevu gunu yapicagiz andromedde onceki dudumda testeron 4.26 filandi
Sigarayi malesef birakamadi ama azalttigini soyluyor bu testlerden anlayan var mi acaba

Öyle düşünmeyin nolur siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allahtan tese çokta kolay bir ameliyat değil ama eminim çokta düşük bir ihtimal olsa ne ikisi ne üçü gözü kapalı olur eşiniz.Rosi uygulayan bir yerde tese olsanız sperm bulunamadığında elonge spermatidle deneyebilirsiniz. 50 ye yakın hamile varmış bu yöntemle sağlıklı iki doğumda oldu.Dilerim Allah yüzünüzü güldürür sağlıklı spermleriniz bulunur.bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Merhabalar, iğne tedavisindeyken bizde de aynı durum vardı. Fsh ve lh düşerken testestoron yükselmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…