Hormon değerlerinde sıkıntı vardı önce tedavi yaptı sonra microteseBirşey sormak istiyorum tansel bey eşinizin hormon değerlerine göre mi mikro tese yaptı yoksa bir süre tedavi edip ondan sonramı tese oldu bizde gitmeyi düşünüyoruz tansel beye ama 2 senedir celalettin peruda tedavideydik tekrar tedavi edermi diye merak ediyorum
Teşekkürler..Hormon değerlerinde sıkıntı vardı önce tedavi yaptı sonra microtese
Allah yardımcın olsun canım inşAllah yumurtaların döllenir mutlu sona ulaşırsınİnşallah hayırlısıyla kısa zamanda olumlu bir haber alırız. İki günde ömrümden ömür gitti. İki türlüsüne de kendimi alıştrmaya çalışmıştım. Olumsuz için ne kadar içimden gelmese de.Ama bu çok ayrı bir sonuç oldu. Allah'ım kısa zamanda beni de isteyen herkesi de mucizesiyle karşılaştırsın
İnşallah canımAllah yardımcın olsun canım inşAllah yumurtaların döllenir mutlu sona ulaşırsın
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeginize kavuşursunuzEğer Allah nasip ederse, bu ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Bu mübarek gecede hepinizden dua etmenizi istiyorum.Şimdiden herkesin kandili kutlu olsun. Rabbim gönlümüzden geçen tüm dilekleri kabul etsin inşallah.
Ya kızlar birşay sormak istitorum lütfen yardımcı olun genetik test verdik ve sonucu bugun çıktı biz doktora gösteremedik izinliymiş 2 gün sonra göstereceğiz ben okudum anladığım kadarıyla genetikte birşey yok gibi bilgisi olan lütfen yorum yapsın
Ay canım tesekkür ederim mikrodelesyonda karyotip te temiz çıktı gösterdik doktorabu videoyu izlersen az çok tahmin yürütürsün gibi
Hngi doktor 2 senedir tedavi gördüğünüzameliyat günü belli oldu eşim 1 ay sonra 2. tese ameliyatını olcak hiç istemiyorum ameliyatı ama eşimede diyemiyorum şu an başka doktora gidelim diye 2 senedir aynı doktorda ilaç kullanıyo ama sonuç belli 1.sinde çıkmamıştı sperm testleri aynı hep sıfır fsh desen yüksek doktor bile biliyor bence ama para işte aynı şeyleri yaşıycam gene
kaan aydos tedavi dediğimde vitamin hapı gibi birşey reçeteli ilaç değil yaniHngi doktor 2 senedir tedavi gördüğünüz
Öyle düşünmeyin nolur siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allahtan tese çokta kolay bir ameliyat değil ama eminim çokta düşük bir ihtimal olsa ne ikisi ne üçü gözü kapalı olur eşiniz.Rosi uygulayan bir yerde tese olsanız sperm bulunamadığında elonge spermatidle deneyebilirsiniz. 50 ye yakın hamile varmış bu yöntemle sağlıklı iki doğumda oldu.Dilerim Allah yüzünüzü güldürür sağlıklı spermleriniz bulunur.bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.ameliyat günü belli oldu eşim 1 ay sonra 2. tese ameliyatını olcak hiç istemiyorum ameliyatı ama eşimede diyemiyorum şu an başka doktora gidelim diye 2 senedir aynı doktorda ilaç kullanıyo ama sonuç belli 1.sinde çıkmamıştı sperm testleri aynı hep sıfır fsh desen yüksek doktor bile biliyor bence ama para işte aynı şeyleri yaşıycam gene
Merhabalar, iğne tedavisindeyken bizde de aynı durum vardı. Fsh ve lh düşerken testestoron yükselmişti.Arkadaslar 3 aydir celalettin peruya tedavi oluyoruz hormon testi yaptik kontrole gitmeden testeron firladi yorum yapacak olan var mi?
Estradiol 202
Prolaktin 1.8
Fsh 3.5
Total testeron 990
Lh 《0.07
Sperm testi yapmaya cesaret edemiyoriz oyuzden randevu gunu yapicagiz andromedde onceki dudumda testeron 4.26 filandi
Sigarayi malesef birakamadi ama azalttigini soyluyor bu testlerden anlayan var mi acaba
Sonra noldu peki sperm testinizde gelisme oldu mu?Merhabalar, iğne tedavisindeyken bizde de aynı durum vardı. Fsh ve lh düşerken testestoron yükselmişti.
İnsan evladına böyle bir şey nasıl söyler ben çok üzülürdüm belki uzun bir süre görüşemezdim annemleKızlar anneniz size, kendi düşen ağlamaz derse. Siz ne dersiniz yani tepkiniz nasıl olur
Hayır yine 0 dı ancak eşim geçen hafta ameliyat oldu çok şükür bulundu.cf
Sonra noldu peki sperm testinizde gelisme oldu mu?
Tebrik ederim gözünüz aydın nerde oldu pekiHayır yine 0 dı ancak eşim geçen hafta ameliyat oldu çok şükür bulundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?