Teşekkür ederim. Tansel Kaplancan da tedavi gördü ve microtese oldu. İnşallah sizlere de nasip olsunTebrik ederim gözünüz aydın nerde oldu peki
Biz tese olmayi ilk asamada dogru bulmadigimiz icin peruya yoneldik. BakalimHayır yine 0 dı ancak eşim geçen hafta ameliyat oldu çok şükür bulundu.
Cok iyi bir tercih yapmissiniz. Tedavi olmak en iyisi. Tese olma tedavi ol diyenlerdenim bende. Allah yardimciniz olsun. Bizde peruayizMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım. Azospermi olduğumuzu 1 yıl kadar önce öğrendik. O zamandan beri burayı takip ediyorum. Olumlu sonuç alınca buraya yazıp umut olmak istiyordum ne yazıkki olmadı. Genetik, hormonlar normal sadece prolaktin yüksek. Birkaç tane üroloji doktoru tıkanıklık olabileceğini söyledi. İrenbe tüp bebek merkezinde tedaviye başladık alim topçu 4 ay iğne ilaç tedavisinden sonra mikro tese yaptı maalesef sperm bulamadı pataloji sonucu maturasyon arresti çıktı. Ben de tüp bebek için hazırlanmıştım az sayıda çıkarsa değerlendirelim diye ama umduğumuz gibi olmadı. Sonra tansel kaplancana Ahmet Hakan Haliloğluna egecan şerefoğluna ve Celalettin Peru’ya tahlillerimizi ve pataloji sonucumuzu gönderdim. Hepsi sağolsun cevap verdiler. Tansel bey içime çok siniyor bizimle çok açıklayıcı konuştu ama biraz tedavi edip mikro tese yapacağı için sonraki süreçte tese olmak zorunda kalırsak o zaman gideriz diye düşündük zaten olumsuz 1 tane tesemiz vardı. Celalettin peru ise biz buna duraksama diyoruz hipofiz bezi kendini duraksama komutana alıyor keşke tese olmasaydınız şansınız yüksekti dedi ama inhibin b baktırın gelin muhtemelen inhibin b yüksek çıkacak dedi. Zaten doğal çıkış olmazsa tese olacaktık en azından üretim için ve doğal çıkış için tedavi olalım dedik ve Celalettin Peru’da tedaviye başladık. Bize kolay vaka olduğumuzu eşimin eskiden 18 yaş civarında iltihap kaptığını tıkanıklık olduğunu söyledi. Ne zaman sonuç alırız diye sorduğumda 1,5-2 yıl dedi. İnhibin b 59,8 çıktı bu arada. Bizde hayırlısıyla başladık inşallah Rabbim hepimizin emeklerimizin karşılığını verir.
Canını sıkmak istemem ama inhibin değerinin bir önemi yok bizim ihibin 96 çıkmıştı 2 senedir celoda tedavideyiz hala başlangıç aşamasındayızMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım. Azospermi olduğumuzu 1 yıl kadar önce öğrendik. O zamandan beri burayı takip ediyorum. Olumlu sonuç alınca buraya yazıp umut olmak istiyordum ne yazıkki olmadı. Genetik, hormonlar normal sadece prolaktin yüksek. Birkaç tane üroloji doktoru tıkanıklık olabileceğini söyledi. İrenbe tüp bebek merkezinde tedaviye başladık alim topçu 4 ay iğne ilaç tedavisinden sonra mikro tese yaptı maalesef sperm bulamadı pataloji sonucu maturasyon arresti çıktı. Ben de tüp bebek için hazırlanmıştım az sayıda çıkarsa değerlendirelim diye ama umduğumuz gibi olmadı. Sonra tansel kaplancana Ahmet Hakan Haliloğluna egecan şerefoğluna ve Celalettin Peru’ya tahlillerimizi ve pataloji sonucumuzu gönderdim. Hepsi sağolsun cevap verdiler. Tansel bey içime çok siniyor bizimle çok açıklayıcı konuştu ama biraz tedavi edip mikro tese yapacağı için sonraki süreçte tese olmak zorunda kalırsak o zaman gideriz diye düşündük zaten olumsuz 1 tane tesemiz vardı. Celalettin peru ise biz buna duraksama diyoruz hipofiz bezi kendini duraksama komutana alıyor keşke tese olmasaydınız şansınız yüksekti dedi ama inhibin b baktırın gelin muhtemelen inhibin b yüksek çıkacak dedi. Zaten doğal çıkış olmazsa tese olacaktık en azından üretim için ve doğal çıkış için tedavi olalım dedik ve Celalettin Peru’da tedaviye başladık. Bize kolay vaka olduğumuzu eşimin eskiden 18 yaş civarında iltihap kaptığını tıkanıklık olduğunu söyledi. Ne zaman sonuç alırız diye sorduğumda 1,5-2 yıl dedi. İnhibin b 59,8 çıktı bu arada. Bizde hayırlısıyla başladık inşallah Rabbim hepimizin emeklerimizin karşılığını verir.
SİZ NE ZAMANDIR PERUYA GİDİYORSUNUZ Bİ GELİŞME OLDU MU? BENDE TEDAVİ OL TARAFTARIYIM AMA EŞİM Bİ YIL ADANADA TEDAVİ OLDU Bİ GELİŞME OLMADI VE İLAÇLARIN KENDİSİNİ ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİĞİNİ SÖYLÜYOR UYAYAIMIYORUM BİLE DİYOR O YÜZDEN İLAÇ KULLANMAK YERİNE DİREK TESE OLMAK İSTİYOR. BİDE EŞİMİM YAŞI 40Cok iyi bir tercih yapmissiniz. Tedavi olmak en iyisi. Tese olma tedavi ol diyenlerdenim bende. Allah yardimciniz olsun. Bizde peruayiz
Şimdi şöyle düşünün. Meyve vermeyen bir agactan meyve toplamaya calismak mantıkli mı ?? Once o agaca bakim yaparsın ilac verirsin guclendirirsin o yıl bakimini yaptiktan sonra seneye meyvesini beklersin. Sperm cikmayan testisten sperm aramak ne kadar dogru ? Kesip biçecekler. O yuzden ben oncelikle eşimin tedavi olmasindan yanayim .. hee tedavi olur baktim yine olmuyor son care tese denerimm ama oncelikle tedavi olacagiz.SİZ NE ZAMANDIR PERUYA GİDİYORSUNUZ Bİ GELİŞME OLDU MU? BENDE TEDAVİ OL TARAFTARIYIM AMA EŞİM Bİ YIL ADANADA TEDAVİ OLDU Bİ GELİŞME OLMADI VE İLAÇLARIN KENDİSİNİ ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİĞİNİ SÖYLÜYOR UYAYAIMIYORUM BİLE DİYOR O YÜZDEN İLAÇ KULLANMAK YERİNE DİREK TESE OLMAK İSTİYOR. BİDE EŞİMİM YAŞI 40
Merhaba hangi süreçlerden geçtiniz acaba? Bu arada hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar uzun zamandır burada olanlar beni tanırlar diye düşünüyorum 2 yıl önce hayatımı yaşadıklarımı anlatmıştım. Bizim gibi olanların gecesi gündüzü çocuk hasreti akıllarından bi saniye çıkmıyor çok iyi biliyorum. Ben Allah’a şükür deva buldum Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahKızlar 9 haftalık ikizlerime hamileyim Rabbim tez zamanda yaşatsın hepinize bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahh
Evet 5 bebek doğdu çok şükür durumları da iyi Hamdolsun. Devamı gelecektir inşallah bende içlerindeyim gebe sayısı 60 oldu sanırım zor bi tedavi başarı oranı maalesef düşük o yüzden yavaş ilerliyor, eğer durumunuz varsa hazır hissediyorsanız sizde gidin derim inşallah çare bulursunuz kardeşimKIZLAR BİDE CENTRUM DA ROSİ YÖNTEMİYLE 5 TANE BEBEK DÜNYAYA GELDİ DİYORLAR AMA İLK BEBEKTEN SONRASINI HİÇ PAYLAŞMADILAR NEDEN ACABA YANİ ÇOK BÜYÜK BİR GELİŞME BU PAYLAŞMAMALARI NORMAL GELMİYOR BANA
Evet 5 bebek doğdu çok şükür durumları da iyi Hamdolsun. Devamı gelecektir inşallah bende içlerindeyim gebe sayısı 60 oldu sanırım zor bi tedavi başarı oranı maalesef düşük o yüzden yavaş ilerliyor, eğer durumunuz varsa hazır hissediyorsanız sizde gidin derim inşallah çare bulursunuz kardeşim
[/QUHayırlı uğurlu olsun inşallah allah sağlıcakla kucağınıza alırsınız tedavi masrafları ne kadar tuttu acaba
Cocugunuz oldumu acabaselam canim bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir cocuk istiyoruz biz hemen ögrendik yani hic korunmadan denemedik,bende prolaktin yüksekligi oldugu icin cocuga karar verdigimiz doktora gittik oda benim kanimi aldi hemde esinide urologa yollayayim bise varsada vakit kaybetmeyiz dediler sonuc malaesef azosperm,her ihtimale karsin baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezindeyiz simdi ama esimde hepatit b de cikti ve chromoson testide iyi cikmadi,esimede tese yapilcak ama önce hepatit b tedavisi tamamlanmasi lazim önce baslanamiyor,bize doktorlar cok umutlanmayin dogustan olma ihtimali cok yüksek dedi,seni cok iyi anliyorum biz ögrendigimizde sok olduk cünkü hic beklemiyorduk,tese de sonuc alamazsak nasil dayanirim bilmiyorum,rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burada olanlar beni tanırlar diye düşünüyorum 2 yıl önce hayatımı yaşadıklarımı anlatmıştım. Bizim gibi olanların gecesi gündüzü çocuk hasreti akıllarından bi saniye çıkmıyor çok iyi biliyorum. Ben Allah’a şükür deva buldum Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahKızlar 9 haftalık ikizlerime hamileyim Rabbim tez zamanda yaşatsın hepinize bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahh
Yazdıklarınızı moral olsun diye açıp açıp tekrar okudum Allahın mucizesi sperm tam oluşmadan iki minik mucize bebiş.Allah yeter ki nasip etsin kadere yazsın her şeyi oldururSonuna kadar devam edeceğiniz hayırla sağlıkla kucağınıza bebişleri alacağınız bir gebelik süreciniz olsun.Maşallah darısı isteyen herkese.
Merhaba..bizde rosi için bu ayın 23.de centruma gideceğiz.bu konuda benim aklıma çok takıldığı için bugün aradım .3 tane doğum gerçekleşmiş hatta 3.doğum ikiz olmuş ama sadece 1 aile paylaşılmasına izin vermiş .diğerleri isminin duyulmasını istememiş nazar değmesindende korktukları için .ama ileriye doğru röportaj yapılcakmiş diye centrumun yaptığı paylaşimlardaki yorumlarda okumuştumKIZLAR BİDE CENTRUM DA ROSİ YÖNTEMİYLE 5 TANE BEBEK DÜNYAYA GELDİ DİYORLAR AMA İLK BEBEKTEN SONRASINI HİÇ PAYLAŞMADILAR NEDEN ACABA YANİ ÇOK BÜYÜK BİR GELİŞME BU PAYLAŞMAMALARI NORMAL GELMİYOR BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?