- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
- 103
Biz 2 senedir celalettin peruda tedavideyiz cellattin perudan artık sonuş alamıyoruz ve tıkanıklık olma ihtimalide çok yüksek eşimin sperm kanallarında tıkanıklık olup olmadıgınıda ancak micro tese ile ögrenebiliyoruz içerde sperm varsa da yoksada son çaremiz mikro tese gibi duruyor çünkü 4 senedir tedavi görüyor eşim hiç tese olmadı
Tıkanıklık önemli değil diyen doktor celalettin peru ise başka bir doktora daha gidin bizede önemli değil dedi 1 sene sonra baktı gelişme yok sebep tıkanıklık deditıkanıklık eşimde de var. hiç tese olmadı aynen. ama doktor tıkanıklık şimdilik önemli değil dedi. daha önce varikosel ameliyatı olmuştu ama hala tıkanıklık varmış, ben de anlayamadım. Peki spermler hangi seviyeye gelince tüp bebek denenebiliyor canım onu biliyor musun?
Tıkanıklık önemli değil diyen doktor celalettin peru ise başka bir doktora daha gidin bizede önemli değil dedi 1 sene sonra baktı gelişme yok sebep tıkanıklık dedi
Benimde eşimde tıkanıklık olma ihtimali var denmişti. Tıkanıklıkta mikro tesede %99 bulunuyormuş. İlk azospermi olduğumuzu öğrendiğimizde Tansel kaplancan bize trus ultrasyonu yaptırın dedi. prostat hastalarına da yapılır ama biyopsili yani parça alınır sizde sadece sperm yolu kontrolü yapılacak biyopsili değil diye yazmıştı. Hatta güvenemezseniz buraya gelin ben yaptırırım demişti. Eşime ısrar etmeme rağmen maalesef yaptırmadı. Ama sanırım Celalettin peruya ilk başlandığında doppler yaptırırken ona da baktılar diye biliyorum.
Tıkanıklık önemli değil diyen doktor celalettin peru ise başka bir doktora daha gidin bizede önemli değil dedi 1 sene sonra baktı gelişme yok sebep tıkanıklık dedi
Hayır canım hiç ilerleme olmadı hatta en son elongo testi bile yaptırdık elongo 1 çıktı dogal çıkış olma ihtimali yok boşuna 2 sene oyalandıkaynen celalettin peru. o zaman o işi de araştıralım. doğal çıkış olma ihtimali yok oluyor bu durumda değil mi. Bir de sizin sperm testlerinde ilerleme oluyor muydu celalettin peru ile tedavide?
Merhaba..bizde rosi için bu ayın 23.de centruma gideceğiz.bu konuda benim aklıma çok takıldığı için bugün aradım .3 tane doğum gerçekleşmiş hatta 3.doğum ikiz olmuş ama sadece 1 aile paylaşılmasına izin vermiş .diğerleri isminin duyulmasını istememiş nazar değmesindende korktukları için .ama ileriye doğru röportaj yapılcakmiş diye centrumun yaptığı paylaşimlardaki yorumlarda okumuştum
TIKANIKLIK ÖNEMLİ OLMAZ OLUR MU CANIM İÇERDE SPERM ÜRETİMİ VAR VE DİŞARIYA ÇIKAMIYORSA ÖNEMLİ BENCE YA TIKANIKLIĞI AMELİYATLA ÇÖZÜYORLAR YADA TESE İLE SPERM BULUYORLAR.tıkanıklık eşimde de var. hiç tese olmadı aynen. ama doktor tıkanıklık şimdilik önemli değil dedi. daha önce varikosel ameliyatı olmuştu ama hala tıkanıklık varmış, ben de anlayamadım. Peki spermler hangi seviyeye gelince tüp bebek denenebiliyor canım onu biliyor musun?
Bunu bende çok merak ediyorum umarım birinin fikri vardır bu konuda lütfen bir bilgi alırsanız banada söylermisinizkızlar danışmak istediğim tecrubesi olanalar paylaşabilrse sevinirim şimdi eşim micro tese olacak ve bende aynı anda tüp bebek işlemleri olacak ama ben micro teseyi tansel kaplancan tüp bebegide aynur erşahinde yapmak istiyorum tansel beyinde tüp bebek merkez var micro teseyi yapıp eger sperm çıkarsa aynur hanımın oldugu merkeze taşıyabilirmiyim acaba kafam çok karıştı
tabiki söylerimBunu bende çok merak ediyorum umarım birinin fikri vardır bu konuda lütfen bir bilgi alırsanız banada söylermisiniz
Hayır canım hiç ilerleme olmadı hatta en son elongo testi bile yaptırdık elongo 1 çıktı dogal çıkış olma ihtimali yok boşuna 2 sene oyalandık
TIKANIKLIK ÖNEMLİ OLMAZ OLUR MU CANIM İÇERDE SPERM ÜRETİMİ VAR VE DİŞARIYA ÇIKAMIYORSA ÖNEMLİ BENCE YA TIKANIKLIĞI AMELİYATLA ÇÖZÜYORLAR YADA TESE İLE SPERM BULUYORLAR.
Tüp bebek deneyeceğiniz hastaneyle görüşün dışardan ameliyat için doktor kabul ediyor mu?ediyorsa tansel bey de kabul ediyorsa aynı yerde olması mantıklı.Diğer türlü spermler nasıl taşınacak zor bir süreç olurkızlar danışmak istediğim tecrubesi olanalar paylaşabilrse sevinirim şimdi eşim micro tese olacak ve bende aynı anda tüp bebek işlemleri olacak ama ben micro teseyi tansel kaplancan tüp bebegide aynur erşahinde yapmak istiyorum tansel beyinde tüp bebek merkez var micro teseyi yapıp eger sperm çıkarsa aynur hanımın oldugu merkeze taşıyabilirmiyim acaba kafam çok karıştı
Canım sperm testlerinde ilerleme olmazsa tıkanıklıktan dolayı gelişme var mı yokmu bilemezsinpeki kızlar sperm üretimi olup olmadığını detaylı sperm testinde görebiliyoruz ya, tıkanıklık onu etkilemez değil mi? yani 3 ayda 1 yaptırdığımız sperm testinde diyelim ki 1-2 sperm hücresi görüldü falan yazdı, hemen micro tese olup spermleri toplayabilir miyiz?
Benim eşim prostat kistinden dolayı ameliyat oldu doktor sperm kanallarına sıvı enjekte etmiş ultrasonda o kanllardan sıvının ilerlemediğini tıkanıklık oldugunu söylediTıkanıklık olduğunu nasıl anladılar acaba tıkanıklık olduğunu gösteren testler var mı
kaan hoca rosi mi yapmayı düşünüyor canımarkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ve acil cvp almam lazım lütfen eşim 2 sene önce tese ameliyatı oldu öncesinde 7 ay kadar iğne ve ilaç tedavisi uygulandı memorıalde ama tesede sperm çıkmadı bu arada eşimin bütün sperm testleri sıfır hiç sperm yok testesteron düşük fsh yüksek şimdi kaan aydosta tedavideyiz 1,5 senedir falan tedavi derken vitamin kullanıyor 2 adet ve 2. tese yapmak için bir ay sonrasına gun verdi ama ben istemiyorum ameliyat çare değil ve sperm çıkıcağınıda düşünmüyorum ama eşim istiyor ameliyatı şimdi sizde celalettin peru nasıl bir hoca yada bizim gibi durumda olan varmı lütfen acil cvp bulmam lazım eşimi ameliyttan vazgeçirmeliyim
Bİz celalettin perudan sonuç alamadık sonuç alanalarda var tabi ama bize faydası olmadıarkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ve acil cvp almam lazım lütfen eşim 2 sene önce tese ameliyatı oldu öncesinde 7 ay kadar iğne ve ilaç tedavisi uygulandı memorıalde ama tesede sperm çıkmadı bu arada eşimin bütün sperm testleri sıfır hiç sperm yok testesteron düşük fsh yüksek şimdi kaan aydosta tedavideyiz 1,5 senedir falan tedavi derken vitamin kullanıyor 2 adet ve 2. tese yapmak için bir ay sonrasına gun verdi ama ben istemiyorum ameliyat çare değil ve sperm çıkıcağınıda düşünmüyorum ama eşim istiyor ameliyatı şimdi sizde celalettin peru nasıl bir hoca yada bizim gibi durumda olan varmı lütfen acil cvp bulmam lazım eşimi ameliyttan vazgeçirmeliyim
öyle dedi ama bulunursa buluncağını zannetmiyorum hiçkaan hoca rosi mi yapmayı düşünüyor canım
ya bende işte bir umut bir çare arıyorum ama ne yazıkki hiç bir şey bulamıyorum yada bile bile doktorun eline teslim edicem eşimi sonucunu bile bileBİz celalettin perudan sonuç alamadık sonuç alanalarda var tabi ama bize faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?