Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tıkanıklık eşimde de var. hiç tese olmadı aynen. ama doktor tıkanıklık şimdilik önemli değil dedi. daha önce varikosel ameliyatı olmuştu ama hala tıkanıklık varmış, ben de anlayamadım. Peki spermler hangi seviyeye gelince tüp bebek denenebiliyor canım onu biliyor musun?

Tıkanıklık önemli değil diyen doktor celalettin peru ise başka bir doktora daha gidin bizede önemli değil dedi 1 sene sonra baktı gelişme yok sebep tıkanıklık dedi

Tıkanıklık önemli değil diyen doktor celalettin peru ise başka bir doktora daha gidin bizede önemli değil dedi 1 sene sonra baktı gelişme yok sebep tıkanıklık dedi

aynen celalettin peru. o zaman o işi de araştıralım. doğal çıkış olma ihtimali yok oluyor bu durumda değil mi. Bir de sizin sperm testlerinde ilerleme oluyor muydu celalettin peru ile tedavide?

aynen celalettin peru. o zaman o işi de araştıralım. doğal çıkış olma ihtimali yok oluyor bu durumda değil mi. Bir de sizin sperm testlerinde ilerleme oluyor muydu celalettin peru ile tedavide?
Hayır canım hiç ilerleme olmadı hatta en son elongo testi bile yaptırdık elongo 1 çıktı dogal çıkış olma ihtimali yok boşuna 2 sene oyalandık

TIKANIKLIK ÖNEMLİ OLMAZ OLUR MU CANIM İÇERDE SPERM ÜRETİMİ VAR VE DİŞARIYA ÇIKAMIYORSA ÖNEMLİ BENCE YA TIKANIKLIĞI AMELİYATLA ÇÖZÜYORLAR YADA TESE İLE SPERM BULUYORLAR.

kızlar danışmak istediğim tecrubesi olanalar paylaşabilrse sevinirim şimdi eşim micro tese olacak ve bende aynı anda tüp bebek işlemleri olacak ama ben micro teseyi tansel kaplancan tüp bebegide aynur erşahinde yapmak istiyorum tansel beyinde tüp bebek merkez var micro teseyi yapıp eger sperm çıkarsa aynur hanımın oldugu merkeze taşıyabilirmiyim acaba kafam çok karıştı

Bunu bende çok merak ediyorum umarım birinin fikri vardır bu konuda lütfen bir bilgi alırsanız banada söylermisiniz

Hayır canım hiç ilerleme olmadı hatta en son elongo testi bile yaptırdık elongo 1 çıktı dogal çıkış olma ihtimali yok boşuna 2 sene oyalandık
TIKANIKLIK ÖNEMLİ OLMAZ OLUR MU CANIM İÇERDE SPERM ÜRETİMİ VAR VE DİŞARIYA ÇIKAMIYORSA ÖNEMLİ BENCE YA TIKANIKLIĞI AMELİYATLA ÇÖZÜYORLAR YADA TESE İLE SPERM BULUYORLAR.

peki kızlar sperm üretimi olup olmadığını detaylı sperm testinde görebiliyoruz ya, tıkanıklık onu etkilemez değil mi? yani 3 ayda 1 yaptırdığımız sperm testinde diyelim ki 1-2 sperm hücresi görüldü falan yazdı, hemen micro tese olup spermleri toplayabilir miyiz?

Tüp bebek deneyeceğiniz hastaneyle görüşün dışardan ameliyat için doktor kabul ediyor mu?ediyorsa tansel bey de kabul ediyorsa aynı yerde olması mantıklı.Diğer türlü spermler nasıl taşınacak zor bir süreç olur

Canım sperm testlerinde ilerleme olmazsa tıkanıklıktan dolayı gelişme var mı yokmu bilemezsin

Tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar acaba tıkanıklık olduğunu gösteren testler var mı

Tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar acaba tıkanıklık olduğunu gösteren testler var mı
Benim eşim prostat kistinden dolayı ameliyat oldu doktor sperm kanallarına sıvı enjekte etmiş ultrasonda o kanllardan sıvının ilerlemediğini tıkanıklık oldugunu söyledi

eşimi ameliyat eden doktor bazı durumlarda micro tese tedavinin nasıl yapılması ile ilgili bize yanıt verir dedi eskiden bende eşimin micro tese olmasına karşıydım ama şimdi istiyorum en azından sperm çıkmasa bile bundan sonraki tedavi yöntemi ona göre belirlenir zaten 4 senemiz gitmiş boşa bi 4 sene daha feda ederim yeterki sperm bulunsun

arkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum ve acil cvp almam lazım lütfen eşim 2 sene önce tese ameliyatı oldu öncesinde 7 ay kadar iğne ve ilaç tedavisi uygulandı memorıalde ama tesede sperm çıkmadı bu arada eşimin bütün sperm testleri sıfır hiç sperm yok testesteron düşük fsh yüksek şimdi kaan aydosta tedavideyiz 1,5 senedir falan tedavi derken vitamin kullanıyor 2 adet ve 2. tese yapmak için bir ay sonrasına gun verdi ama ben istemiyorum ameliyat çare değil ve sperm çıkıcağınıda düşünmüyorum ama eşim istiyor ameliyatı şimdi sizde celalettin peru nasıl bir hoca yada bizim gibi durumda olan varmı lütfen acil cvp bulmam lazım eşimi ameliyttan vazgeçirmeliyim

kaan hoca rosi mi yapmayı düşünüyor canım

Bİz celalettin perudan sonuç alamadık sonuç alanalarda var tabi ama bize faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…