Dualarımız seninle ve bu yolda mücadele eden herkese.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. yumurtaya can veren rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip etsin.Merhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum
Amin amin inşAllah Allah razı olsun hepimize maddi manevi sabır versin rabbimDualarımız seninle ve bu yolda mücadele eden herkese.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. yumurtaya can veren rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip etsin.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın allah çok büyük. Rabbim ol desin yeter.Merhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum
Çok sağolun Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın allah çok büyük. Rabbim ol desin yeter.
Amin inşAllahMerhaba arkadaslar daha once yazmistim 19 aralikta rosi uygulanmisti bugun kan testi yaptirdim negatif sonuc nasip deyilmis bu surecte olan herkesin Allah yardimcisi olsun...
Merhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum
İnşAllah sağolunMerhabalar ,
Güzel haberlerinizi bekliyoruz bizede umut olsun
Evet centrumda yaptirdik hayirlisi hakkimizda insallahAmin inşAllahAllah hepimizin yardımcısı olsun sakın ümitsizliğe kapılmayın inşAllah 2.denemenizde pozitif olur Sizde centrumda mı yaptrmıştınız
Hayirli olsun insallah dilerim pozitif olur...Merhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum
Amin inşallah sağolunHayirli olsun insallah dilerim pozitif olur...
Ayy çok sevindim...İnşallah hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz. Dua'larım sizinle Rabb'im bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Merhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum
Hadi inşallahMerhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum
Amin inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy çok sevindim...İnşallah hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz. Dua'larım sizinle Rabb'im bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Çok sağolun inşAllah hepimize nasip etsinHadi inşallahAllah hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün tatlım, hayırlı evlat versin inşallahhhhh
Merhaba ben de centrumda yaptırmayı düşünüyorum ilgi nasıl acaba bi de fiyat soracaktım size. İnşallah bebişiniz tutunur sağlıkla gelir size
amin canım ,N naznazli Amin Canım bende bir sür şey okudum az önce centrumla ilgili vazgeçtim sanırım oradan. Eşimde sorun tese oldu çok şükür hücre bulundu rosi yapan bir yer arıyoruz ve orası öneriliyor ama pek içime sinmedi ne yazık ki başka arayışlar içerisindeyim şu an inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlara. 3 yıllık evliyim bende 23 yaşındayım Allah nasip eder inşallah çok zor bir süreçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?