Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dualarımız seninle ve bu yolda mücadele eden herkese.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. yumurtaya can veren rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip etsin.

Dualarımız seninle ve bu yolda mücadele eden herkese.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. yumurtaya can veren rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip etsin.
Amin amin inşAllah Allah razı olsun hepimize maddi manevi sabır versin rabbim kimsenin kucaği boş kalmasın inşAllah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın allah çok büyük. Rabbim ol desin yeter.

Merhaba arkadaslar daha once yazmistim 19 aralikta rosi uygulanmisti bugun kan testi yaptirdim negatif sonuc nasip deyilmis bu surecte olan herkesin Allah yardimcisi olsun...
Amin inşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun sakın ümitsizliğe kapılmayın inşAllah 2.denemenizde pozitif olurSizde centrumda mı yaptrmıştınız

Merhabalar ,

Güzel haberlerinizi bekliyoruz bizede umut olsun

Hayirli olsun insallah dilerim pozitif olur...

Ayy çok sevindim...İnşallah hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz. Dua'larım sizinle Rabb'im bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Hadi inşallah Allah hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün tatlım, hayırlı evlat versin inşallahhhhh

Merhaba ben de centrumda yaptırmayı düşünüyorum ilgi nasıl acaba bi de fiyat soracaktım size. İnşallah bebişiniz tutunur sağlıkla gelir size

Son düzenleme:
Merhaba ben de centrumda yaptırmayı düşünüyorum ilgi nasıl acaba bi de fiyat soracaktım size. İnşallah bebişiniz tutunur sağlıkla gelir size

Merhabalar

ilk görüşmede ilgi alaka mükemmel ama sonra gerisi gelmiyor seri üretim gibi calışıyorlar :) en azından ben öyle gözlemledim .. ilk denememiz başarısızdı başarılı olanlar varmış başka çaremiz olmadığı için teslim olduk ikinci denem için tekrardan başvurcaz. kötülemek adına söylemiyorum benim ilk denemem hayal kırıklığı stresli geçti ilgisizlikten belkide o etkiledi sürekli modum düşüktü hatta tedavinin ortasında pes bile etmiştim bizim bu durumumuzdayken daha çok ozen ve ilgi alaka bekliyor onlarında bahanesi çok hasta var ve yoğunlar yetişemiyorlar.. drlar için değilde ofıs çalışanları ve hemşireler yetmiyor bukadar hastaya , şimdi ikinci denemde o beklentim olmşcak artık biliyorum buyüzden daha motive başlarım kısmet herşey bunuda unutmamak lazım rabbim kısmet ettimi hiç bir etken mani olamaz

hakkımızda en hayırlısı olsun

N naznazli Amin Canım bende bir sür şey okudum az önce centrumla ilgili vazgeçtim sanırım oradan. Eşimde sorun tese oldu çok şükür hücre bulundu rosi yapan bir yer arıyoruz ve orası öneriliyor ama pek içime sinmedi ne yazık ki başka arayışlar içerisindeyim şu an inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlara. 3 yıllık evliyim bende 23 yaşındayım Allah nasip eder inşallah çok zor bir süreçti...

amin canım ,

sorunda orda yapan yer var ama sonuç almamışlar henüz buyüzden şuan için ordan başka çaremiz yok gibi gözüküyor

başka yerde yaptıran arkadaşlar olsada bizede umut olsalar yokmu acaba istanbulda

diğer yapan yerler nereler acaba bende araştırıyorum da eşimin tese olması lazım sperm bulunmazsa en azından rosi yapan bi yer olsun diyoruz centrumda ahmet hoca nasıl tese konusunda tedavi olan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…