diğer yapan yerler nereler acaba bende araştırıyorum da eşimin tese olması lazım sperm bulunmazsa en azından rosi yapan bi yer olsun diyoruz centrumda ahmet hoca nasıl tese konusunda tedavi olan oldu mu
bende 1 hafta içinde rosi işlemine başlıycaz centrıumda ve olumlu çok bişey okumadım hasten hakkında am mecburuz çünkü en çok başvurulan hastane orası ama benimde tutmuycak biliyorum zaten sadece bildiğim 1 tane tutmuş bu zamana kadar oda sitelerinde yazıyor acıkcası birazda bizi kandırıyorlarmış gibime geliyoraz önce medical park göztepe hastanesinde DR. AYNUR hanımla görüştüm onlarda rosi yapıyorlarmış yüz yüze görüşelim dediler ön görüşme ücretsiz zaten bişey kaybetmeyiz fakat biz ikinci denememizi yine centurm da yapıcaz başarısız olursa istanbulda devam ederiz diye düşündüm zaten teseden sonra 6 ay geçmesi gerek birdaha olması için
bende 1 hafta içinde rosi işlemine başlıycaz centrıumda ve olumlu çok bişey okumadım hasten hakkında am mecburuz çünkü en çok başvurulan hastane orası ama benimde tutmuycak biliyorum zaten sadece bildiğim 1 tane tutmuş bu zamana kadar oda sitelerinde yazıyor acıkcası birazda bizi kandırıyorlarmış gibime geliyor
centrum da mı bi tane tutmuş sadece dün recai hoca paylaşım yapmıştı 8. rosi bebeği doğdu diye hatta aynı bebeği celatettin peru da paylaşmıştı rosi ile doğdu yazmıştıbende 1 hafta içinde rosi işlemine başlıycaz centrıumda ve olumlu çok bişey okumadım hasten hakkında am mecburuz çünkü en çok başvurulan hastane orası ama benimde tutmuycak biliyorum zaten sadece bildiğim 1 tane tutmuş bu zamana kadar oda sitelerinde yazıyor acıkcası birazda bizi kandırıyorlarmış gibime geliyor
görüşmeye gidecekmisiniz peki ben insatgramda takip ediyorum ordaki embriyoloğu rosi yaptıklarını yazmıştı ama sanki hiç gebe kalan oldu diye paylaşım görmedim.az önce medical park göztepe hastanesinde DR. AYNUR hanımla görüştüm onlarda rosi yapıyorlarmış yüz yüze görüşelim dediler ön görüşme ücretsiz zaten bişey kaybetmeyiz fakat biz ikinci denememizi yine centurm da yapıcaz başarısız olursa istanbulda devam ederiz diye düşündüm zaten teseden sonra 6 ay geçmesi gerek birdaha olması için
görüşmeye gidecekmisiniz peki ben insatgramda takip ediyorum ordaki embriyoloğu rosi yaptıklarını yazmıştı ama sanki hiç gebe kalan oldu diye paylaşım görmedim.
o zaman perunun hastasıydı biz kaan yadosdaydık bilmiyorum ya içimde hep bi olumsuzluk var hiç iyi yönden bakamıyorum 15 gün oldu rosi yontemine başlıycaz diye konuşalı hergün kabuslar görüyorum birde bişey sorucam size kaç embiriyo nakledildi ben şöyle birşey okudum 35 yaş altına bir embiryo nakledilebilirmiş 35 yaş ve üstüne 2 embiriyo ben 35 yaşındayım 2 embiryo nakledilmesini istiyorum bu konuda bişey konuştunuzmucentrum da mı bi tane tutmuş sadece dün recai hoca paylaşım yapmıştı 8. rosi bebeği doğdu diye hatta aynı bebeği celatettin peru da paylaşmıştı rosi ile doğdu yazmıştı
o zaman perunun hastasıydı biz kaan yadosdaydık bilmiyorum ya içimde hep bi olumsuzluk var hiç iyi yönden bakamıyorum 15 gün oldu rosi yontemine başlıycaz diye konuşalı hergün kabuslar görüyorum birde bişey sorucam size kaç embiriyo nakledildi ben şöyle birşey okudum 35 yaş altına bir embiryo nakledilebilirmiş 35 yaş ve üstüne 2 embiriyo ben 35 yaşındayım 2 embiryo nakledilmesini istiyorum bu konuda bişey konuştunuzmuyok soyle 8 ci bebek dunyaya gelmis bize soylenen 80 gebelik var ama benimle beraber ayni donem de basliyanlarin hicbiri olmadi anliyamadim
bence dedigim gibi cok hasta oldugu icin her hastaya hakkini vermedikleri icin bi yerde eksiklik oluyor bu yuzden basari sansida dusuyor
şanslısın sen ne güzel bulunmuş sana yapmazlar yaşın küçük oldugu için 35 yaşın altında olsaydında daha önce 2 tüp bebek yaptırmış olup negatif sonuçlu olma gerekiyordum bende gidince sorucam bakalımBende 2 tane istiyorum ama yaşım 23 bana transfer etmezler sanırım. Bi de biz Kaan Aydosun hastasıyız tese olduk pazartesi kuyruğu yeni oluşmaya başlamış sperm buldu şansınız normal rosiye göre daha fazla dedi şimdi hücreler genetiğe gitti o sonuçları bekliyorum bakalım. Ben Ankara’da oturmuyorum ama orada yaptırmak istiyorum tüp bebeği tecrübesi olanlar bilgi verirse çok iyi olur benimle aynı durumda olan var mı acaba
bizim2. ameliyatımız 1.sinde bulunmadı sıfır sperm zaten 2.sindede rosi için hücre dondurdular ama ne biliiym olucagını düşünmüyorum allah yüzünü dahada güldürsün işallahÇok şükür gerçekten 3 senedir çok zor bi süreçti Kaan hocaya gittik en son 3 ayda vitamin ilaç çıktı. Adana Acıbadem’de uğraşmayın siz boşuna olmaz boşuna para dökersiniz deyip bizi yollamışlardı 2018de çok üzülmüştük. Allahtan Ümit kesilmiyor çok şükür şimdi bi ümidimiz var çok mutluyum umarım güzel sonuçlanır hepimiz için. Sizde hücre bulundu mualyaangel
Bende 2 tane istiyorum ama yaşım 23 bana transfer etmezler sanırım. Bi de biz Kaan Aydosun hastasıyız tese olduk pazartesi kuyruğu yeni oluşmaya başlamış sperm buldu şansınız normal rosiye göre daha fazla dedi şimdi hücreler genetiğe gitti o sonuçları bekliyorum bakalım. Ben Ankara’da oturmuyorum ama orada yaptırmak istiyorum tüp bebeği tecrübesi olanlar bilgi verirse çok iyi olur benimle aynı durumda olan var mı acaba
umutsuz olmayın ya allah yardımcımız olsunbizim2. ameliyatımız 1.sinde bulunmadı sıfır sperm zaten 2.sindede rosi için hücre dondurdular ama ne biliiym olucagını düşünmüyorum allah yüzünü dahada güldürsün işallah
Merhabalar benim eşimde 3 kere tese oldu .3. Tesesini ahmet hakan haliloğlu yaptı gerçekten en ağrısız ameliyatı oldu gerçekten iyi bi doktordiğer yapan yerler nereler acaba bende araştırıyorum da eşimin tese olması lazım sperm bulunmazsa en azından rosi yapan bi yer olsun diyoruz centrumda ahmet hoca nasıl tese konusunda tedavi olan oldu mu
Biz de şuan onda tedavi görüyoruz ikinci tazemiz olcak ilk tedaviyi ankara tüp bebekte yaptık sperm bulunamayinca bize de yapacak bisey yok dediler. Ahmet hocayı bulduk şimdi ondayız. Son bi ilac verdi uc aylik tedavi sonrasında Rosi yapicak bize de herkes iyi bir doktor diyor gercekten de guzel ilgileniyo ama inş olumlu sonuç alırız.Merhabalar benim eşimde 3 kere tese oldu .3. Tesesini ahmet hakan haliloğlu yaptı gerçekten en ağrısız ameliyatı oldu gerçekten iyi bi doktor
Amin canım sende ümidini kesme çok şükür rosi için çıkmış o da çıkmayanlar varbizim2. ameliyatımız 1.sinde bulunmadı sıfır sperm zaten 2.sindede rosi için hücre dondurdular ama ne biliiym olucagını düşünmüyorum allah yüzünü dahada güldürsün işallah
Ay bilmiyorum bende şansımı deneyeyim o zaman isterm çift transfer :)Bizim ilk denememiz ben 30 yaşındayım 2 tane transfer ettiler :) neye gore yapiyorlar hahaha demekki embriyoralda bisey yok 2 tane transfer etmis gibi mi oldular yasal degilse nasıl yapıyorlar hahahahaha
hBiz de şuan onda tedavi görüyoruz ikinci tazemiz olcak ilk tedaviyi ankara tüp bebekte yaptık sperm bulunamayinca bize de yapacak bisey yok dediler. Ahmet hocayı bulduk şimdi ondayız. Son bi ilac verdi uc aylik tedavi sonrasında Rosi yapicak bize de herkes iyi bir doktor diyor gercekten de guzel ilgileniyo ama inş olumlu sonuç alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?