Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah biz recai hocayla başladık tesemizi ahmet hoca yaptı benim kontrollerimide o gün hangi kadın doğum doktoru varsa o yaptı.transfer sonucunu beklıyoruz bizde ayın 11 inde bakalım
Canım roside 2 tane koyuyorlar genelde yaşla alakalı bi durum yok rosideBende 2 tane istiyorum ama yaşım 23 bana transfer etmezler sanırım. Bi de biz Kaan Aydosun hastasıyız tese olduk pazartesi kuyruğu yeni oluşmaya başlamış sperm buldu şansınız normal rosiye göre daha fazla dedi şimdi hücreler genetiğe gitti o sonuçları bekliyorum bakalım. Ben Ankara’da oturmuyorum ama orada yaptırmak istiyorum tüp bebeği tecrübesi olanlar bilgi verirse çok iyi olur benimle aynı durumda olan var mı acaba
görüşmeye gidecekmisiniz peki ben insatgramda takip ediyorum ordaki embriyoloğu rosi yaptıklarını yazmıştı ama sanki hiç gebe kalan oldu diye
Hadi hayırlısı olsun bakalım zaten recai hoca ahmet hoca birlikte çalışıyorlar bu rosi için sanırım. Biz novaarttüp bebek merkezindeyiz ahmet hoca orayla da çalışıyor. Az kalmış senin de hayırlı sonuçlar olsun inşHakkınızda hayırlısı olsun inşAllah biz recai hocayla başladık tesemizi ahmet hoca yaptı benim kontrollerimide o gün hangi kadın doğum doktoru varsa o yaptı.transfer sonucunu beklıyoruz bizde ayın 11 inde bakalım
Aynen hepsi beraber çalısıyorlar .amin inşAllah sağolunHadi hayırlısı olsun bakalım zaten recai hoca ahmet hoca birlikte çalışıyorlar bu rosi için sanırım. Biz novaarttüp bebek merkezindeyiz ahmet hoca orayla da çalışıyor. Az kalmış senin de hayırlı sonuçlar olsun inş
Rosi mi olcak normal tüp bebek mi ?Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Beni soracak olursanız bu aralar çok iyi bir o kadar da heyecanlıyım. Allah nasip ederse Şubat'ta transfer işlemi olacak. Bana çok dua edin bebeğime sağlıkla kavuşayım, bende anne olayım artık.
Normal tüp bebek.
Rosi mi olcak normal tüp bebek mi ?
Rabbim sağlıkla kavuştursun kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Beni soracak olursanız bu aralar çok iyi bir o kadar da heyecanlıyım. Allah nasip ederse Şubat'ta transfer işlemi olacak. Bana çok dua edin bebeğime sağlıkla kavuşayım, bende anne olayım artık.
Allah razı olsun,hepimiz hayırlısıyla evladımıza kavuşalım inşallah.Rabbim sağlıkla kavuştursun kucağına almayı nasip etsin canım
Azosperm miydi sizin de tese mi oldunuz yaniNormal tüp bebek.
Ewet azospermi,hayır tese olmadık.Azosperm miydi sizin de tese mi oldunuz yani
Çok iyi oyleyse inş transfer sonucu da güzel olur tutar bebeğin seninle olur. Darısı bizlere olsunEwet azospermi,hayır tese olmadık.
Canım tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Beni soracak olursanız bu aralar çok iyi bir o kadar da heyecanlıyım. Allah nasip ederse Şubat'ta transfer işlemi olacak. Bana çok dua edin bebeğime sağlıkla kavuşayım, bende anne olayım artık.
Amin...Allah razı olsunCanım tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimdarısı bizlere inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi doktorda tedavi görüyorsunuz ve ne kadar süredir tedavidesiniz? Ewet maalesef lökosit olumsuz yönde çok etkiliyor.Merhaba arkadaşlar benim esimde yeni sperm testi yaptırdı ilk defa bol lökosit bulundu ve canlı cansız siperme rastlanmadı yazıyor antibiyotik tedaviye baslandi biz çok üzgünüz 1 buçuk ay sonra Dr tekrar istedi test lökosit yüzünden sperm gozukmemis olabilir mi lütfen yardımcı olun test te hata olabilir mi özel hastanede yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?