Çok saol yeni gittik 4 yıllık evliyim 1 buçuk senedir çocuk istiyorduk akışına bıraktım ben kendim için yapılmasını gereken testler filmler yaptırdım esimde yeni gisbir hastanesinde urolosiye gitti sperm testi için sonuçları görünce şok olduk Allah büyük tabi ona siginmayi tercih ettik baska yerde de yaptırmayı düşünüyoruz mrmara devlette de tabi önümüzde askerlik var ondn sonra inşallah nasip diyelimÖncelikle çok geçmiş olsun. Hangi doktorda tedavi görüyorsunuz ve ne kadar süredir tedavidesiniz? Ewet maalesef lökosit olumsuz yönde çok etkiliyor.
Antibiyotik ocak sonu gibi bitecek şubatta askerlikÇok saol yeni gittik 4 yıllık evliyim 1 buçuk senedir çocuk istiyorduk akışına bıraktım ben kendim için yapılmasını gereken testler filmler yaptırdım esimde yeni gisbir hastanesinde urolosiye gitti sperm testi için sonuçları görünce şok olduk Allah büyük tabi ona siginmayi tercih ettik baska yerde de yaptırmayı düşünüyoruz mrmara devlette de tabi önümüzde askerlik var ondn sonra inşallah nasip diyelim
Antibiyotik ocak sonu gibi bitecek şubatta askerlik
Hani belki bi ümit lökosit yüzünden görülmemiştir aranızda bilen vardır diye sizlerle dertleşme k istedim
Çok saol bol lökosit olduğu için antibiyotik verdi Dr lökosit yüzünden de olabilir doğuştan da olabilir demiş ilaçtan sonra inşallah tekrar yapicaz Allah büyükcanım merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun. biz de 4 yıldır evliyiz, benim eşim de azospermi. Birden fazla yerde test yaptırmakta elbette fayda var. Antibiyotik tedavi derken neyi kastettiklerini anlayamadım ama bence detaylı bir laboratuvarda yeniden test yaptırıp yol haritanızı ona göre belirleyin derim naçizane.
Zeynep kamil çikariyorkızlr tüp bebek için rapor cıkartan varmı özellikle istanbulda
siz çıkarttınızmı peki kaç günde çıkartıyorlar yani bir günde halledilebilecek birşeymiZeynep kamil çikariyor
Benim yasimdan dolayi rapor olmuyodu ama yine gereken bütün tahlileri vs yaptım bi tek rapor cikmadi özel olarak yaptim hayir canim ne 1 günü 1 ay ugrasman lazımsiz çıkarttınızmı peki kaç günde çıkartıyorlar yani bir günde halledilebilecek birşeymi
Benim yasimdan dolayi rapor olmuyodu ama yine gereken bütün tahlileri vs yaptım bi tek rapor cikmadi özel olarak yaptim hayir canim ne 1 günü 1 ay ugrasman lazım
Bu ne raporu acaba bizden henüz öyle bisey istemediler. Şuan ilaç tedavisindeyiz tup bebeğe geçmedik ama hangi süreçte istiyolar acaba onu?Benim yasimdan dolayi rapor olmuyodu ama yine gereken bütün tahlileri vs yaptım bi tek rapor cikmadi özel olarak yaptim hayir canim ne 1 günü 1 ay ugrasman lazım
Rosi mi yaptırıyorsunuzBu ne raporu acaba bizden henüz öyle bisey istemediler. Şuan ilaç tedavisindeyiz tup bebeğe geçmedik ama hangi süreçte istiyolar acaba onu?
Evet muhtemelen rosi olcak tese yapcaz normal sperme rastlarsak normal tüp bebek olcak, sperm bulamazsak yuvarlak hücrelerle rosi yapcaz demiş doktor.Rosi mi yaptırıyorsunuz
kimde tedavi görüyorsunuzEvet muhtemelen rosi olcak tese yapcaz normal sperme rastlarsak normal tüp bebek olcak, sperm bulamazsak yuvarlak hücrelerle rosi yapcaz demiş doktor.
Bizde Ankara memeriol düşünüyoruz tubbebek için ama biraz maliyeti yüksekantalya memorial de
Devlet hastanesinde uzun sürüyor islemler kendimden anlattim eşim ilk urolog'a gitti ordan tüp bebek bolümune gönderdiler rapor icin sigorta pirim , yaş 23 40 arası benim yasim 21 oldugu icin özel yaptırmak durumunda kaldık ama gene bütün sartlari yapmak zorundaymişız adetin 2 3 günü hormon tahlileri , smear kültür , rahim filmi , sistematik saglik raporu icin tahlilr kan , rontgen , ekg sonra bunlar kurula gidiyor onay geliyor falan baya ugrastiryortup bebek aşamasına gelemedik maalesef henüz ama şaşkınlığımdan dahil oluyorum konuya, 1 ay ne kadar uzun bir zamanmış çok şaşırdım :)
Bu seni hic ilgilendirmez. Şimdi otur ve limonlu sodani iç hazmetsin
AnKaradayiz. Novaartta ahmet hakan haliloğlukimde tedavi görüyorsunuz
Amin
Bizde Kaan Aydosta tedavi gördük yeni kuyruk oluşturmaya başlayan hücreler bulundu rosi yaptırıcaz önümüzdeki ay centrumda. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda giderEvet muhtemelen rosi olcak tese yapcaz normal sperme rastlarsak normal tüp bebek olcak, sperm bulamazsak yuvarlak hücrelerle rosi yapcaz demiş doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?